Doum iin Kayseride hangi Hastane?

akpak

maşallah kızıma
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.926
14
116
Diğer
biliyorsunuz doğumun ne zaman geleceği bilinmiyor. ben normal istiyorum, tabi Allahtan bir değişiklik olmazsa. doktorların nöbetleri falan oluyor, yani istediğiniz doktor sancı anında sizinle olamayabiliyor.
o yüzden hastane tercihi yapacağım. üniversitede asistan doktorlar doğum yaptırıyor, devlet hastanesinin nasıl olduğunu bilmiyorum. başımda doktor olsun istiyorum ebe ile doğum yapmak istemiyorum. temiz olsun istiyorum ve tam teşekküllü bir hastane olsun istiyorum çünkü bebeğimle de özel ilgilenilmeli.
yani tecrübelilerden, kayseride doğum yapmış olanlardan yardım istiyorum.
şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan

canım 14martta doğum yaptım ben doktorum özel erciyes hastanesinde çetin arık tı.sürekli muayeneler ona gittim ve doğum yaklaşırken ben normal doğum yapmaktan çok korkan biri olduğum için epidural anestezi ile sezeryan istiyordum kendi isteğim üzerine ve çetin bey bana illaki ben seni normal doğum yaptırcam dedi veeeee ben iyice korktum..ben sezeryan diyorum o normel diyor.tırstığım için 9ncu ayımda özel hüma hastanesine erşad batmaza gittim epidural anesteziyle orda sezeryan yaptım...hım şunu söyliyim sen normal doğum istiyorsun madaem çetin bey çoook iyi bir doktor benim bi erkadaşımı o normel doğum yaptırdı ona gidiyordu muayeneye ve gece sancısı geldi ditti hastaneye çetin bey gece geldi hastaneye tel açtılar yani hangi saat olursa olsun geliyor...bana da demişti ben gircem diye ama ben razı olmadım...a.s.

canım çok teşekkür ederim. erciyes hastanesini öneren bir arkadaşım daha var. değerlendireceğim.
peki ücretler nasıl sen kaça yaptırdın? normal doğumu kaça yapacaklardı?

canım hümada epidural anestezi ile sezeryanı 425 ücreti...erciyes hastanesi sezeryan 200 milyon normal i tam bilmiyorum ama da hemen hemen o fiyatlara denk geliyormuş heralde..a.s.

canım ben de şubatta doğum yaptım
melikgazi hastanesinde cahit bey doktorumdu
her zaman normal doğum yanlısı bir doktor ama ben kendi isteğimle sezeryan oldum
kesinlikle cahit beyden başkasına gitmem dört dörtlük bir doktor onun üstüne doktor tanımıyorum
normal doğumuda sezeryanıda çok kolay ve sorunsuz oluyor
hani eli hafif derler ya aynen öyle
arkadaşlarımın bir çoğu onda normal doğum yaptılar ve çok kolay oldu hatta biz daha önce doğurmamışız işkence çekmişiz dediler
istersen bir kontrole ona git ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın ve eminimki vazgeçemeyeceksin

selence verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
melikgazi hastanesini de araştıracağım..
bir anne her zaman bebeği için en iyisini istiyor opuyorumnanaktan

hüma doğum hastanesi olduğu için daha teşekküllü olur gibi geliyor bana. son kontrolde hümaya gittim, temiz ve düzenli bir hastane. ama aklımda tekden de var. orda da bir doktoru tavsiye ettiler?

bnde hümada sezeryan olmayı düşünüyorum..aysunun dediği 425 ytllik ücret sağlık güvencesi olanlar içinmi ?bnm sağlık güvencem yok kaça olurum acaba

bana 425 çok az gibi geldi doğru mu ki acaba?
normal doğumun bile 500 olduğunu düşünüyordum...

canım ben de şubatta doğum yaptım
melikgazi hastanesinde cahit bey doktorumdu
her zaman normal doğum yanlısı bir doktor ama ben kendi isteğimle sezeryan oldum
kesinlikle cahit beyden başkasına gitmem dört dörtlük bir doktor onun üstüne doktor tanımıyorum
normal doğumuda sezeryanıda çok kolay ve sorunsuz oluyor
hani eli hafif derler ya aynen öyle
arkadaşlarımın bir çoğu onda normal doğum yaptılar ve çok kolay oldu hatta biz daha önce doğurmamışız işkence çekmişiz dediler
istersen bir kontrole ona git ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın ve eminimki vazgeçemeyeceksin

merhaba bende araştırıyorum buara 2.çocuk için ve bu dr merak ediyodum evimede yakın melikgazi hast oraya gitmeyi düşünüyorum kontrollere tabi daha ortada bişey yokta:)peki bu hastaneyi çok paracı diye eleştiriyolar sizce nasıl muayne ve doğumu kaça yaptırdınız merak ettim??

akpak canım yaklasmı dogumun..hayırlısıyla kurtul..
ben tekden ahmet beye gıdıyorum..memnunumda:lepi:

bıde dogum ucretlerı ocak ayından ıtıbaren degıseckmıs..ozle hastanlerde ssk %70 alackmıs ssk danmafoldumbenmafoldumben
muayene ucretı felan degıscekmıs..:gitme:
dogumlar pahalı olcak gıbı..

evet ocaktan sonra özel hastaneler gerçekten parası olana hizmet verecek :(
bende tekdende aytül hanıma gidiyorum ve normal doğum istiyorum. bugün hamile arkadaşlardan birşeyler duydum bazı doktorlar doğuma kadar normal olur diyormuş hastayı kaçırmamak için doğum sancıları başlayınca da seni sezeryana alalım diyorlarmış :(
ben normal doğum istiyoruuuummmm mafoldumben acaba aytül hanım normal yanlısı mı ki?
bi de doktorlar normal dğuma girmiyormuş ebeler doğum yaptırıyormuş. ay sinir oldum. o zman ne manası kalır özel hastaneye gidip de çuvalla para dökmenin...

mrb arkadaşlar benimde doktorum kayserideydi bende erciyes hastanesi zeki yılmaz var ona gidebilirsin hem çok ii bi doktor ben ona gidiyodum ama tayinden dolayı ankarada gidiyorum bura resmen kazıkçık zeki yılmazı bi araştırabilirsin çok ii bi insan hem doktor hem pisikolog diyebilirm herşeyi güzel güzel anlatıyo çok donanımlı bir odası var bütün makineleri çok donanımlı ben ankarada bile öyle bi yer bulamadım düşün yani ona gitmeni tavsiye edebilirim

merhaba yine ben :1: ikinci bebeğimi bekliyorum :27:
tekden hastanesini pek beğenmedim. aytül hanım iyi ama hastanede bebeğimle ilgilenilmedi. bana yemek olarak acı çorba getirdiler vs vs pek beğenmedim yani
erciyes kartalı da çok övüyorlar. zeki yılmaz diyor herkes ama ben ilk bebeğimsezeryan olmasına rağmen hala normal doğum istiyorum. zeki bey normal yapmyormuş.
hala tavsiyeleri bekliyorum :44:

bende ikinci bebeğimi bekliyorum,ilk doğumumu hümada normal yaptım,doktorum gittiği için şimdi hümaya gitmiyorum tekdende gülcan yazıcı özgüne gidiyorum doktorumdan memnunum ama sen hastaneden memnun kalmadım demişsin tereddüt ettim şimdi doğrusu.

Merhabalar bence tekdene devam et gülcan hanım iyidir.. ve hümaya bakarak çok iyi hemde..

Merhabalar bence tekdene devam et gülcan hanım iyidir.. ve hümaya bakarak çok iyi hemde..

teşekkür ederim canım,bende gülcan hanımdan memnunum tekden iyi değil diyince tereddüt ettim sen tekdende doğum yaptınmı bilgin varmı? canım

Ben kayseri dışındayım ama doğumu kayseride yapacağım.
Bikaç kez tekdende gülcan hanıma gittim ,güleryüzü ve samimiyeti hoş geldi doğrusu.
Sanırım tekden hastanesinde gülcan hanımda yapacağım doğumu.
Doğum ücreti olarakda ssklılar için normal-sezeryan 150 tl imiş.Ben tek kişilik oda istediğim için ilaveten odada kalınan gün başı 150 tl daha alınıyormuş.

Back
X