Doğuma Hazırlık .Douma az kalm hamiler.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar merhaba bizim doğumumuzda Allah izin verirse salı günü ayın 21'i... 38+2 sezeryan olacağım... herşeyimiz hazır ama şöyle oturup düşününce de hiç bişey hazır değil gibi oluyo :) bende sizlere bişey soracaktım cevaplarsanız cok sevinirim... bebiş ilk zamanlarda yanımızda kalsın diye küçük bi beşik tarzı bişey aldık yanlız onun içine yatak olarak (o boyutlarda) bişey bulamadık... annemde içinin ölçülerinde pamuk yatak diktirdi... acaba bunun bi sakıncası olur mu ben pek istemedim ama o da bizler için hep öyle yapıldığını savunuyor (yünden döşekler :)) ... ona göre bi yatak bulamadığım, hava şartlarında cıkıp da arayamadığım ve vaktiminde az kalmasından dolayı acıkcası kabul etmek zorunda kaldım... bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsanız coook sevinirim :44:

merhaba doğum yarın galiba hayırlısı olsun şimdiden. annene güvenebilirsin cnm ben çok araştırdım çevremdede doğum yapan çok arkadaşım kuzenlerim pamuk yada yün yatak kullanıyorlar banada annem ilk sölediğinde şaşırmış karşı çıkmıştım ama sonra araştırınca aslında en iisi ve faydalısı olduğunu öğrendim bebek çok rahat yatıyormuş terleme yada üşüme durumu aza iniyormuş vs. benim annemde bizler için hep böyle yapıldığını savunmuştu:))) bizde odamızdaki küçük beşik için özel olarak pamuk yatak yaptırdık yorganımızda yün yorgan :))

kızlar bende 40. haftama girdim ama hala bişi yok
bi belirtide yok nasıl olacak anlamadım..:)

hiç merak etme, anlamaman mümkün değil. belirti dediğin şey herkesde aynı olmuyor, mesela benim 2 doğumumda da suyum gelmedi, ama ikisinde de belimin ağrımasından anlamıştım, önce sinsi sinsi başlayıp sonunda ben burdayım diyen bir ağrıydı.

geçen haftanın sonunda gittim doktora 39.hafta sonu çatı muayenesi yaptı açılma falan yok bi kaç gün beklemiyoruz dedi..41. haftadada olabilirmiş..ama nasıl olacak ne zaman olacak sabırsızlanıyorum artık.

merhaba doğum yarın galiba hayırlısı olsun şimdiden. annene güvenebilirsin cnm ben çok araştırdım çevremdede doğum yapan çok arkadaşım kuzenlerim pamuk yada yün yatak kullanıyorlar banada annem ilk sölediğinde şaşırmış karşı çıkmıştım ama sonra araştırınca aslında en iisi ve faydalısı olduğunu öğrendim bebek çok rahat yatıyormuş terleme yada üşüme durumu aza iniyormuş vs. benim annemde bizler için hep böyle yapıldığını savunmuştu:))) bizde odamızdaki küçük beşik için özel olarak pamuk yatak yaptırdık yorganımızda yün yorgan :))

cevabın için teşekkür ederim canım ve diğer ilgilenen arkadaşlarda sağolsun... artık ya kısmet dedik sesiizi cıkarmıyoruz :) zaten uzun bi sürede cıkaramam herhalde, doğumum yarın Allahım kısmet ederse, inşallah hayırlısıyla bebişi kucağıma alırım... sizlere de hayırlı doğumlar, sağlıklı hayırlı evlatlar dilerim... :49:

canım meryem duasını oku bi şaşal suya 7 defa bende şimdi duydum denicem seninki daha yakın oyüzden yap derim rabbim yardımcın olsun

Merhaba,ben merym duasini okudum,hurmalar yedim ama benim minigim suyunu patlatti sezeryanla iki hafta önce dünyaya geldi.Ama kilosu falan hersey iyi.Benim zaten birkac hafta önde gidiyordu hamileligim.Ben kurtuldum darisi diger hamile arkadaslara.Ama kimse korkmasin o melek dogduktan sonra senin gözünün icine bakiyor ya fildir fildir herseye bedel.

Bende yarın ınşallah epidural sezeryanla doğum yapıcam ınşallah acaba epidural sezeryanda sonda takılıyor mu

allahım herkesi bir nefeste kurtarsın bende günümü beklıyorum şubat 15-24 arası bekliyoruz iyice ağırlaştım umarım normal doğum yapabilirim

Ben daha önce yazmistim kizlar,4 bucuk ay önce dogurdum daha dogrusu kizim erken geldi ve sezeryanla almak zorunda kaldi doktorumuz.Ama cok iyi gecti.Zaten bebisimi gördükten sonra ben herseyi unuttum.Ama belimde bir agri var normal mi acaba? Özellikte yatarken hissediyorum.

bende 37 haftalık gebeyim ara ara alt taraftan iğne batar gibi bir sancı giriyor bu doğum işareti olabilirmi?

Ben daha önce yazmistim kizlar,4 bucuk ay önce dogurdum daha dogrusu kizim erken geldi ve sezeryanla almak zorunda kaldi doktorumuz.Ama cok iyi gecti.Zaten bebisimi gördükten sonra ben herseyi unuttum.Ama belimde bir agri var normal mi acaba? Özellikte yatarken hissediyorum.

oyyyy avatardaki bebişin sanırım:emir_bebek: ne tatlı bişiy Allahım yarabbim ya yerim ben onuu:69::69: 41 buçuk kere maaşallah.:nazar::nazar:
bende 33 haftadayım daha var epidural normal olucam inşallah...Allah hepimize kolaycacık doğumlar nasip etsin.doğuma girerken İnşirah suresini okuyun kızlar..

Bizimde 37. haftamız vakit geçmek bilmiyor sanki ama bir yandan da yilk tecrübem olacağı için azıcık korku oluor tabiki ama yapacak birşey yok öylşede böylede bu bebiş çıkacak kimin içinde kalmış ki:)))) Doktorumuz su gelmesi kanama gibi durumlarda gelmem gerektiğini ve bu sıralar hareketlerine daha çok dikkat etmemiz gerektiğini mümkün olduğunca kıpırdaması gerktiğini söyledi. Son aylarda kaka yapması yemesi gibi durumlar olma riski yüksekmiş ve bunuda bebeğin hareketlerinin yavaşlamasından anlayabiliyormuşuz. Artık doktor söyledi ya paranoya gibi biraz hareketsiz kalsın endişheleniyor insan. Neyseki az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin hepimize:nazar:

Bizimde 37. haftamız vakit geçmek bilmiyor sanki ama bir yandan da yilk tecrübem olacağı için azıcık korku oluor tabiki ama yapacak birşey yok öylşede böylede bu bebiş çıkacak kimin içinde kalmış ki:)))) Doktorumuz su gelmesi kanama gibi durumlarda gelmem gerektiğini ve bu sıralar hareketlerine daha çok dikkat etmemiz gerektiğini mümkün olduğunca kıpırdaması gerktiğini söyledi. Son aylarda kaka yapması yemesi gibi durumlar olma riski yüksekmiş ve bunuda bebeğin hareketlerinin yavaşlamasından anlayabiliyormuşuz. Artık doktor söyledi ya paranoya gibi biraz hareketsiz kalsın endişheleniyor insan. Neyseki az kaldı bebişlerimize kavuşmamıza Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip etsin hepimize:nazar:

benimde 31.hafta.ilk tecrübe olunca heyecan ve korku sarıyor insanı dimi :) ben you tube de doğum videolaarınıda seyrettim,ayy inşallah herşey çok kolay olur ve sağlıkla gelir minikler..

Back
X