- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
kızlar merhaba bizim doğumumuzda Allah izin verirse salı günü ayın 21'i... 38+2 sezeryan olacağım... herşeyimiz hazır ama şöyle oturup düşününce de hiç bişey hazır değil gibi oluyo :) bende sizlere bişey soracaktım cevaplarsanız cok sevinirim... bebiş ilk zamanlarda yanımızda kalsın diye küçük bi beşik tarzı bişey aldık yanlız onun içine yatak olarak (o boyutlarda) bişey bulamadık... annemde içinin ölçülerinde pamuk yatak diktirdi... acaba bunun bi sakıncası olur mu ben pek istemedim ama o da bizler için hep öyle yapıldığını savunuyor (yünden döşekler :)) ... ona göre bi yatak bulamadığım, hava şartlarında cıkıp da arayamadığım ve vaktiminde az kalmasından dolayı acıkcası kabul etmek zorunda kaldım... bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsanız coook sevinirim :44:
merhaba doğum yarın galiba hayırlısı olsun şimdiden. annene güvenebilirsin cnm ben çok araştırdım çevremdede doğum yapan çok arkadaşım kuzenlerim pamuk yada yün yatak kullanıyorlar banada annem ilk sölediğinde şaşırmış karşı çıkmıştım ama sonra araştırınca aslında en iisi ve faydalısı olduğunu öğrendim bebek çok rahat yatıyormuş terleme yada üşüme durumu aza iniyormuş vs. benim annemde bizler için hep böyle yapıldığını savunmuştu:))) bizde odamızdaki küçük beşik için özel olarak pamuk yatak yaptırdık yorganımızda yün yorgan :))