- 21 Aralık 2018
- 200
- 349
- 18
- 45
- Konu Sahibi uyuyanprenses
Insallah aylarca dayak yerken darp raporu almayı akıl etmişsinizdir. Gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nihale: hihihiii kubatım 30şubatım :)Aklıma kakılmış geldi bir de şu aslankraldaki sürekli kocasından dayak yiyen aslanın kardeşi.
Ne bu yav mazlumu getirin bana gibi![]()
Ahahah yaşa kız nihale tamam o,garipte bi gülüşü var artık adam nasıl bir hasar verdiyse garibime.Nihale: hihihiii kubatım 30şubatım :)
7 aylık evliliğm vardı. Şimdi bitiyor. Ben 23 eşim 30 yaşında idi. Görücü usulü tanıştık 5 ay içinde evlendik. Ve evliliğimin 2. gününden itibaren dövmeye başladı. Hemen hemen her gün sebebsiz yere dövdü. Ben ise bir o kadar sessiz saf kendi çapımda insanım. Eşim yolda sokakta sosyal medyada hep kadınlara bakardı. Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi. 7 ay sabır ettim. Gün geçtikçe hepsi daha kötü oldu. Ailemle asla ne telefonda ne de yüz yüze görüşemezdim. Dışarı gidemezdim. Giyinemez makyaj yapamazdım. Resmen köle ve esir hayatı yaşıyordum. Taki benim boğana kadar. O gün elinden zor kaçtım. Komşuya sığındım ailemi aradım ve babamın evine döndüm. Şimdi boşanıyoruz. Çok şükür kabusum bitti. Her gün arıyor yalvarıyor neler neler diyor. Bir insan asla düzelmez. Şimdi ailemin yanında çok mutluyum.
Bu aralar biri inatla şiddet ve aldatmaya dayalı ama YENİ EVLİ ama boşanmak istiyorum konusu açıyor. Kim bu trollRating e gelllll. O kadar dümdüz duygusuz yazılmışki amaç rating sanki
7 ay nasil dayandin be yavrum.7 aylık evliliğm vardı. Şimdi bitiyor. Ben 23 eşim 30 yaşında idi. Görücü usulü tanıştık 5 ay içinde evlendik. Ve evliliğimin 2. gününden itibaren dövmeye başladı. Hemen hemen her gün sebebsiz yere dövdü. Ben ise bir o kadar sessiz saf kendi çapımda insanım. Eşim yolda sokakta sosyal medyada hep kadınlara bakardı. Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi. 7 ay sabır ettim. Gün geçtikçe hepsi daha kötü oldu. Ailemle asla ne telefonda ne de yüz yüze görüşemezdim. Dışarı gidemezdim. Giyinemez makyaj yapamazdım. Resmen köle ve esir hayatı yaşıyordum. Taki benim boğana kadar. O gün elinden zor kaçtım. Komşuya sığındım ailemi aradım ve babamın evine döndüm. Şimdi boşanıyoruz. Çok şükür kabusum bitti. Her gün arıyor yalvarıyor neler neler diyor. Bir insan asla düzelmez. Şimdi ailemin yanında çok mutluyum.
Sakın ha! Bu sefer sizi koruyacak komşu da bulamazsınız.7 aylık evliliğm vardı. Şimdi bitiyor. Ben 23 eşim 30 yaşında idi. Görücü usulü tanıştık 5 ay içinde evlendik. Ve evliliğimin 2. gününden itibaren dövmeye başladı. Hemen hemen her gün sebebsiz yere dövdü. Ben ise bir o kadar sessiz saf kendi çapımda insanım. Eşim yolda sokakta sosyal medyada hep kadınlara bakardı. Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi. 7 ay sabır ettim. Gün geçtikçe hepsi daha kötü oldu. Ailemle asla ne telefonda ne de yüz yüze görüşemezdim. Dışarı gidemezdim. Giyinemez makyaj yapamazdım. Resmen köle ve esir hayatı yaşıyordum. Taki benim boğana kadar. O gün elinden zor kaçtım. Komşuya sığındım ailemi aradım ve babamın evine döndüm. Şimdi boşanıyoruz. Çok şükür kabusum bitti. Her gün arıyor yalvarıyor neler neler diyor. Bir insan asla düzelmez. Şimdi ailemin yanında çok mutluyum.
Sakın gaflete kapılıp affetme sakın...3. Sayfa haberlerindeki katledilen kadınlar gibi olmak istemiyorsan şakın şans verme7 aylık evliliğm vardı. Şimdi bitiyor. Ben 23 eşim 30 yaşında idi. Görücü usulü tanıştık 5 ay içinde evlendik. Ve evliliğimin 2. gününden itibaren dövmeye başladı. Hemen hemen her gün sebebsiz yere dövdü. Ben ise bir o kadar sessiz saf kendi çapımda insanım. Eşim yolda sokakta sosyal medyada hep kadınlara bakardı. Benimle hiç ilgilenmezdı. İlgilen dediğim zaman eliyle iter ben seninle ilgilenmem başka kadınlar var derdi. Annesi de bir yandan dediğimi yapma sana hayatı zehir edecem derdi. 7 ay sabır ettim. Gün geçtikçe hepsi daha kötü oldu. Ailemle asla ne telefonda ne de yüz yüze görüşemezdim. Dışarı gidemezdim. Giyinemez makyaj yapamazdım. Resmen köle ve esir hayatı yaşıyordum. Taki benim boğana kadar. O gün elinden zor kaçtım. Komşuya sığındım ailemi aradım ve babamın evine döndüm. Şimdi boşanıyoruz. Çok şükür kabusum bitti. Her gün arıyor yalvarıyor neler neler diyor. Bir insan asla düzelmez. Şimdi ailemin yanında çok mutluyum.