Dövme sildirme :((((((

puertorico

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
233
89
123
Merhaba arkadaşlar..
Öncelikle hepinize hayırlı günler dilerim.
Benim dövmem var silme işlemi yaptırmak istiyorum fakat güvenebileceğim içime sinen bi yer henüz bulamadım İstanbul'da ikamet ediyorum beni yönlendirebileceğiniz bi yer varmıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler :)

ben dövmemi silmek için önce Tca kullandım sonra dövme silme kremi kullandım bir buçuk ay uğraştım anca silindi.

bu videoyu inceleyin derim. TCA ile dövme silme bence hem ucuz bir yöntem hem de lazer gibi zararlı değil

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşimin dövemelerini sildirmek için araştırdık bizde. araştırmama ilk önce tedavi olduğum dermatoloji klniğinden başladım kendileri de picosure adlı bir cihaz almışlar dövme silme işlemlerini o cihazla yapıyorlar. qsw lazerlere göre seans sayısı yarı yarıya düşüyormuş. mesela qsw lazerle 10 seansla silincek dövme pico ile 5 seans da silinebiliyormuş. acısı da qsw lazere göre daha azmış. kardeşim yaptırdı. bir seans şuan bekliyoruz ikinci seansı için en az 2 ay geçmesi lazımmış etkisinin görülmesi için yazın da sadece güneşten bolca korumamız gerektiğini söyledi doktorumuz. istersen sende arayıp bilgi alabilirsin. doktorumun adı Gökhan Gökler MD dermatoloji

bu arada tca kimyasal bir peelingdir. hasarı lazerlerden daha fazladır. lekelenme yapma ihtimali çok yüksek olabilir. dermatoloji doktorumuz böyle bilgilendirme yapmıştı

Merhaba arkadaşlar..
Benim dövmem var silme işlemi yaptırmak istiyorum fakat güvenebileceğim içime sinen bi yer henüz bulamadım İstanbul'da ikamet ediyorum beni yönlendirebileceğiniz bi yer varmıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkürler :)

Merhaba , ben kız kardeşimin dövmesi için Md dermatoloji kliniğine gittim. Ön görüşme ücretsiz bu da benim için önemliydi.Görüştük ve direk güvendik. İşlem yaptırdık.İşlemi Picosure isimli son sistem olan bir cihaz ile yapıyorlar. kardeşim diğer dövme silme cihazlarına göre acısının çok daha az olduğunu söyledi. Şuan 3.seansımız yapıldı. Ve çok memnunuz.

Ya bende bi süredir bakıyorum bu işlemlere lazer mi tca mı diye ama bilemedim tca daha garanti diyorlar ama bi şekilde asit o ne kadar yakıyor acaba derimizi yada dayanılır ölçüde mi acısı ne zaman geçiyor dersiniz. H Hilal Benli

Dövme silmek için % 70 Tca yerine % 50 Tca daha iyi olur hem daha ucuz hemde aşırı soyma işlemi yapmıyor

Daha önce kullanmadıysanız yüksek oranlı başlamayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben siteye yeni üye oldum.

İstanbul'da yaşıyorum. Rahatsızlık duyduğum dövmelerim var ve sildirmek istiyorum. Anadolu yakasında MD Klinik'te Doktor Gökhan GÖKLER'i çok tavsiye ettiler. Picosure diye bir cihaz varmış ve bu Türkiye'de sanırım başka yerde yokmuş. Çok yer araştırdım ancak güvenemedim. Gökhan Bey'in adını, kalitesini, güvenilirliğini ve kullandıkları cihazı çok söylediler. İz kalmıyormuş ve acısızmış diye duydum. Ancak Cadde'de diye fiyat korkum var açıkcası :( giden duyan yaptıran varmı acaba yardım edin :)

Merhaba arkadaşlar..
DR Falkenham diye bir krem kullandım. 30 gün kullandım zerre kadar geçirmedi. 130 TL boş yere para vermeyin,

Benimde ergenlikte yaptırdıgım ve suan hic sevmedigim bir dövmem var tca hakkında bilgim yok ama kimyasal peeling ve zararlı diyorlar ama tam arastırmadım acıkcası lazer acıtıyor diye korktum ahh ahh dövme yaptırab görmedigi yerlere yaptırsın kısacası bende aynı seye cözüm arıyorumm

Ben ecza deposundan almıştım Tca Peelingi % 70 oranında olanı set halinde temin ederek kullandım uzun bir süreçti fakat sonunda iz kalmadı sonuçtan memnun kalmıştım. Güvenilir erleri araştırıp temin etmek gerekir

Ben aynı kremi kullandım ve mükemmel sonuç aldım. Mürekkep ile yapılan dövmeleri siliyor sizin dövmenizin türü neydi? Kremin bir çok çeşidi var doğrusunu seçmek gerekli
Gerçekten memnun musun kaldınız mı? Siz hangisini kullandınız? Benimde sildirmek istediğim bir dövme var. Ama sildirme işleminden korkuyorum. Birde iz kaldı mı?

n
Merhaba arkadaşlar..
Niye silmek istiyorsunuz ben de yapmak istiyordum da yani insan sonradan pisman mi oluyor

Back
X