Dövme yaptırmak istiyorum ama iğne fobim var ne olacak :/

Rebekahh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
291
45
0
35
Bursa
Merhabalarr :))
Çok büyük bi dert değil ama benim için dert oldu.
Allah daha büyük dert vermesin :)
Öncelikle kendimi bildim bileli iğne fobim var hemde aşırı boyutta . Hastayken hastaneden kaçtım kaç kere serum takılacak diye çocuk gibi ağlıyorum boyutunu düşünün :(
Diğer yandan dövmeye çok hevesim var, ama geçici değil kalıcı istiyorum bi model var aklımda aşık oldum resmen :16:
İğne fobisi olup yaptıran var mı ki ? Dayanabilir miyim ? Yoksa hiç bulaşma orda da çocuk gibi ağlarsın mı diyosunuz :43:
İstediğim dövme sırta olacak kürek kemiklerinin üstüne :26: Bi arkadaşım ağda kadar bile acıtmıyo demişti ama :59:

benimki çok acımıştı yani şöyle anlatayım : iğne değdiği ilk 5 dk.dayandınmı bitti gitti sonrasında zaten uyuşuyo orası ve sende alışıyosun ama ilk birkaç dk. için kendini hazırla korkucak bişey inanki yok ;)

benimki çok acımıştı yani şöyle anlatayım : iğne değdiği ilk 5 dk.dayandınmı bitti gitti sonrasında zaten uyuşuyo orası ve sende alışıyosun ama ilk birkaç dk. için kendini hazırla korkucak bişey inanki yok ;)

Gerçekten mi :) Ama mesela ağda da uyuşuyo diyolar benim uyuşmuyo hep acıyo acı eşiğim düşük sanırım :/ Bi cesaret gelse ilk işim bu olacak :32:

İğne fobisi ciddi boyutlar da olan biri olarak dövme yaptıracağım,kararlıyım.
Geçen hafta kan aldırırken 3 kişi tuttu beni. :)))
Çok istiyorum dövme yaptırmak.
Biraz dişimizi sıkıcaz artık.

Öncelikle kendimi bildim bileli iğne fobim var hemde aşırı boyutta . Hastayken hastaneden kaçtım kaç kere serum takılacak diye çocuk gibi ağlıyorum boyutunu düşünün :(
Diğer yandan dövmeye çok hevesim var, ama geçici değil kalıcı istiyorum bi model var aklımda aşık oldum resmen :16:
İğne fobisi olup yaptıran var mı ki ? Dayanabilir miyim ? Yoksa hiç bulaşma orda da çocuk gibi ağlarsın mı diyosunuz :43:
İstediğim dövme sırta olacak kürek kemiklerinin üstüne :26: Bi arkadaşım ağda kadar bile acıtmıyo demişti ama :59:

Yeni yaptırdım koluma hiçte anlatıldığı kadarı ile acıma olmuyor,ilk başta sinek ısırığı gibi hissediyorsunuz sonra alışıyorsunuz ona .
Korkmadan gidip yaptırın bence..

İğne fobisi ciddi boyutlar da olan biri olarak dövme yaptıracağım,kararlıyım.
Geçen hafta kan aldırırken 3 kişi tuttu beni. :)))
Çok istiyorum dövme yaptırmak.
Biraz dişimizi sıkıcaz artık.

Güldürdün beni :D
Beni kimse de tutamıyo kaçıyorum valla :1:
Bende kararlıyım eğer benden önce yaptırırsan mutlaka yaz neler hissettiğini :)

Yeni yaptırdım koluma hiçte anlatıldığı kadarı ile acıma olmuyor,ilk başta sinek ısırığı gibi hissediyorsunuz sonra alışıyorsunuz ona .
Korkmadan gidip yaptırın bence..

Beni cesaretlendiren sonuçta kanatmıyo dmi ? Derinin bi kat altına enjekte ediyo sadece .
İğne damara giriyor ya o düşünce beni mahvediyo :(

Ben de yazi yazdirmak istiyorum ama erteliyorum hep.Dovmecinin onunden 40 kez gectim :D Igne korkum da yok.Benimki daha cok ya sildirmek istersem ilerde ya da daha fazlasini istersem korkusu.Hani bir kere yaptiran bir daha yaptirirmis derler ya.Bilemiyorum kafam karisik

Güldürdün beni :D
Beni kimse de tutamıyo kaçıyorum valla :1:
Bende kararlıyım eğer benden önce yaptırırsan mutlaka yaz neler hissettiğini :)

Bir karar verebilsem ne yaptıracağıma,gözümü karartıp gidicem.
Bir senedir araştırıyorum ne yaptırsam diye...
sonuçta ömür boyu benimle olacak,iyi seçmem lazım.
Sen de yaz ama benden önce yaptırırsan.:34:

Ben de yazi yazdirmak istiyorum ama erteliyorum hep.Dovmecinin onunden 40 kez gectim :D Igne korkum da yok.Benimki daha cok ya sildirmek istersem ilerde ya da daha fazlasini istersem korkusu.Hani bir kere yaptiran bir daha yaptirirmis derler ya.Bilemiyorum kafam karisik

Bi tanecik yaptırabilsem bi daha korkmam okadar diye düşünüyorum :31:
Evet insanı ileriside düşündürüyor ama içimde kalsın istemiyorum :26:

Tamam yazarım mutlaka .
Bende öyle düşünüyordum ömür boyu kalacak diye ve o kalacak dövmeyi buldum sonunda :32:

Çok istiyorum ya acaba kendimi bayılttırsam mı ki :1:

Güzelim,dövmeyi hastanede doktor mu yapıyor.Sen narkozun vücut etkilerini biliyor musun.Anestesi uzmanı eşliğinde mi yapıyorlar bu dövmeyi.Yazık günah sağlığından önemli mi?
Çok istiyorsan küçük bir yere minicik birşey yaptır dene.Dayanabilrsen devam edersin.

hiç korkulacak bi yanı yok bence.çünkü o iğne darbeleri o kadar seri ki bir süre sonra uyuşuyor yapılan bölge.ilk başta bende çekinmiştim ama ben fiziksel acılara dayanıklıyım:27:bir de kemik üzerine gelen yerlerin acısı biraz fazla olur benim sol bileğimde var kemiğe uzanan dövmem var orası ilk iğne darbesinde sızlamıştı.daha sonra hissetmedim bile.
hamileyim şuan inşallah doğurduktan sonra birtane daha yaptırcam:16::55:

Son düzenleme:
Güzelim,dövmeyi hastanede doktor mu yapıyor.Sen narkozun vücut etkilerini biliyor musun.Anestesi uzmanı eşliğinde mi yapıyorlar bu dövmeyi.Yazık günah sağlığından önemli mi?
Çok istiyorsan küçük bir yere minicik birşey yaptır dene.Dayanabilrsen devam edersin.

Haklısında ne bileyim binbir türlü şey düşünüyorum işte saçma sapan :1:
Olmadı artık küçücük bişey yaptırırım acımazsa o istediğimi yaptırırım :31:

İstiyorsanız yatıştıracak bir ilaç alabilirsiniz, bunu da bir hekimle konuşup öğrenebilirsiniz. Sakinleştirip duyabileceğiniz muhtemel acıyı alır.

Dövme öncesi o bölgeye anestol gibi bir lokal anestezik sürebilirsiniz ama bunu da dövmeciyle konuşun problem yaratır mı diye.

Kürek kemiklerinin üstü genelde acıyan bir bölgedir kemiğe yakın olduğu için. Normalde acımayacak bile olsa o bölge olduğu için acı hissedebilirsiniz. İğne darbelerine bağlı olarak genelde dövme bölgesi bir süre sonra hissizleşir, ama kemiğe yakın yerlerde bu daha geç oluyor.

Acısa bile bir-birbuçuk saatlik bir acı/yanma hissi olur, ömür boyu taşıyacağınız şey için bu kadara dayanabilri misiniz ona karar verin :))

Benim 4 dövmem var, ikisi hassas yerlerde. Yapmadan önce dövmeci "acıyacak, hazır ol" diye diye başladı, ben "ne acısı? acımıyor ki? yapıyor musun gerçekten" diyordum :)) Dördünde de acı hissetmedim. Kişinin acı eşiğine bağlı bu, başka insanlar aynı yere yaptırırken kıvranıyor.

Not: Dövme bağımlılık gibi, yaptıkça devamını istiyorsunuz. Hazır mısınız? :)

Igne korkun varsa hic girme derim.

Benim de var, vallahi en son 6 yil once mi ne kan verdim.

Beni cesaretlendiren sonuçta kanatmıyo dmi ? Derinin bi kat altına enjekte ediyo sadece .
İğne damara giriyor ya o düşünce beni mahvediyo :(

Kesinlikle kanama olmadı,iğneyi ciddi olarak damarda filan hissetmiyorsunuz ki hiç.,
Toplu iğne alın elinize kolunuzun üzerinde gezdirin biraz,o bile daha çok can acıtır..

Nasıl birşey düşünüyorsun ki karar vermek te zor aslında.
Ben çok mennunum iyiki yaptırmışım

Bi tanecik yaptırabilsem bi daha korkmam okadar diye düşünüyorum :31:
Evet insanı ileriside düşündürüyor ama içimde kalsın istemiyorum :26:

Birgun bodoslama dalcam iceri hicbir sey dusunmeden ancak oyle yaptirabilirim galiba.Aynen ben de icimde kalsin istemiyorum.Yaslandigimda dovmeli cool bir nine olmak istiyorum :D Igne korkuna gelince,yaninda bir arkadasini gotur,onunla sohbet ederken unutursun bile igneyi.Ya da komik seyler getir aklina,gulunce aci hissetmezsin

Son düzenleme:
Back
X