40 yaşındayim.Üstelik haşimato trioidim var.Haşimato trioid başlı basina Down Sendromu yüksek riski demek.Yasimda malum.12.haftada malum testleri istersem yaptirabilecegimi söyledi Dr.Lakin sonuç fikrimi degistirmeyecegi,kalbi atan bir canlıya kiyip cinayet isleyemeyecegim için bu testleri yaptırmayı düşünmüyorum.Esim kürtaj olmanı istemem,her haliyle o bizim çocuğumuz ama ne ile karsilasacagimi bilmek,kendimi hazırlamak istiyorum.Bu yüzden test yaptirmalisin mutlaka diyor.Özel bir hazırlık ne yapacaksa artık.Babam Down sendromluysa kurtajdan yana.Anneye,babaya bir şey olduğunda bu çocuklar ortada kalıyor.Diger sağlam çocuklar gibi hayat koşullarında ayakta kalamaz,rezil rusva olurlar,kardeslerin bile hayat standartlarını alt üst edecek normal zekada olmayan bu cocuğu evlerine almak istemezler.Bir kurumda kalsın isterler.O çocuk oralarda yalnız başına perişan olur.Biz zaten yasliyiz o büyüdüğünde biz de bakıma ihtiyaç duyar halde olacağız belki.Hayatta kotu ihtimaller iyi ihtimallerden önce gerçekleşir.Kotuyu dusunup dünyaya getirmemek mantıklı olan diyor eğer öyle bir şey çıkarsa.Hakli olabilirsin ama o bir canlı,kiyamam.Her kul kaderini yaşar.Rabbim hepimiz hakkında hayirlisini versin diyorum.