Down sendromlu olma olasiligi nedir lutfen yardimci olun

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
Kizlar ablam 34 yasinda 18 haftalik hamile test sonucuna bakinca dr amniosentez onermis boyle sonucu olupta dogum yapan veya sivi aldiran bebeginizin durumu nasil sonuclandi elbette allahin takdiri doguracam diyor sonuc oylede olsa ama sadece hamileligi bu stresle gecmesin sonucu guzel veya beklenen cikan arkadaslar yazarsaniz ablama bi nevi destek olmak istiyorum test sonucu atacam dua edin lutfen .

Kombine risk 1/50
Ikili test 1/84
Yas riski 1/564
Trsomy risk 1/10000

Arkadaslar bu 11 haffalikken yapilan test sonucuymus.crl 45 mm crl ye gore gebrlik haftasi 11+1 bunlar yaziyor.nuchal translucency 1.90 mm 1.53 mom

Arkadaslar bu 11 haffalikken yapilan test sonucuymus.crl 45 mm crl ye gore gebrlik haftasi 11+1 bunlar yaziyor.nuchal translucency 1.90 mm 1.53 mom

Ben yaş riskinden dolayı amniyosentez istemiştir diye düşündüm konuyu okuyunca ama kombine ikili riskli çıkmış. Ama riskli çıkması illaki öyle olacağı anlamına gelmiyor. Nasıl ki risk çıkmayan annelerin bebeği öyle doğabiliyosa, yanılma payı mutlaka vardır.

Kizlar ablam 34 yasinda 18 haftalik hamile test sonucuna bakinca dr amniosentez onermis boyle sonucu olupta dogum yapan veya sivi aldiran bebeginizin durumu nasil sonuclandi elbette allahin takdiri doguracam diyor sonuc oylede olsa ama sadece hamileligi bu stresle gecmesin sonucu guzel veya beklenen cikan arkadaslar yazarsaniz ablama bi nevi destek olmak istiyorum test sonucu atacam dua edin lutfen .
Arkadasimda da riskli cikti amniyosentez yerine yurtdisina kan gonderdi temiz cikti sonuçları ve yeni dogum yapti gayet saglikli bebegi oldu

Haftasi gecmediyse harmony veya benzeri bir test yaptirabilir, yuzde 99 kesin sonuç. Kan alınarak yapılıyor. Amniyosentez gibi riskleri yok.

Harmony test, nace test yaptıran var mıdır?
Fiyat rica edebilir miyim? Harmony den pek memnun kalınmadığı söyleniyor. SOnuçlar çok geç çıkıyormuş. Cevaplarınızı bekliyorum.

Back
X