• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Down sendromu

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Merhabalar..ayrıntılı ultrasonda bebeğimin burun kemiğinin biraz küçük olduğunu söyledi dr. 23 haftalığım.5,4 geldi....6,4 sınırmış .
Sizde böyle durum yaşayıp sağlıklı bebeği olan var mı?
Kan ve ense kalınlığı testlerim normaldi..

lütfen yardımcı olun😢

baska bir iki dr daha gorunseniz en azindan iciniz rahat eder..lutfen diger tahliller guzelken bir tek burun kisaligi icin kendinjzi ve bebisinizi strese sokmayin..insallah guzel haberlerinizi aliriz..

Merhabalar..ayrıntılı ultrasonda bebeğimin burun kemiğinin biraz küçük olduğunu söyledi dr. 23 haftalığım.5,4 geldi....6,4 sınırmış .
Sizde böyle durum yaşayıp sağlıklı bebeği olan var mı?
Kan ve ense kalınlığı testlerim normaldi..

lütfen yardımcı olun😢
Merhaba benim anlamadığım şu 6,4ten küçük olması mı sorun dedi doktorun?

Nifty testi yaptirirsaniz ( kan testi) 2 haftada kesin sonuc alirsiniz. Biraz maaliyetli ama iciniz rahat eder
Evet öyleymiş öğrendim...ama bu sonucu değiştirmeyecek:( ben sadece öğrenmekmistiyorum çevremde böyle bişeyle karşılaşan var mı?
kemiği küçük denilip normal doğan yani... bu bilgi testten içimi dahada rahatlatacak belki ☺️
sonuçta ne olursa olsun benim çocuğum...

Ben bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum usg ölçümüyle alakalı bence güç canını sıkma

Merhabalr benim kardeşim doktor. Bebeğine engelli olacak beynin de ur var denilip çok sağlıklı doğan bebek gördüm der hep o yüzden sadece suyuna genel ultrasona baktirip çoğu testi yaptırmaz yanılma oranı baya oluyor. Rabbimden gelen başımız üstüne bir yola çıktı o nasibiniz size geliyor.

Evet...alt sınır 6,4 müş .benim 5,4 geldi... başka bir sorun görünmedi ayrıntılı usg de . Buda down sendromu açısından beni üzdü☹
Benim 7,33 cıkmıstı 21 de. Bende araştırdım,doktorum normal demişti ama baktım gene de okuduğum bir makalede 16-22 haftada 2,9dan küçük olması sorun yazıyordu bence Araştırma yap canım. Başka doktorlara da sor

Benim 7,33 cıkmıstı 21 de. Bende araştırdım,doktorum normal demişti ama baktım gene de okuduğum bir makalede 16-22 haftada 2,9dan küçük olması sorun yazıyordu bence Araştırma yap canım. Başka doktorlara da sor
Bende araştırdım ortalama alt sınır 6 . Yapısalda olabilir dedi dr ama.yalnızca bu veriye bağlı kanda vermek istemiyorum...ense kalınlığı ,kan testim de anormal gelseydi belki🤷🏻‍♀️ Yinede insan çevresinden duymak istiyor işte

Bende araştırdım ortalama alt sınır 6 . Yapısalda olabilir dedi dr ama.yalnızca bu veriye bağlı kanda vermek istemiyorum...ense kalınlığı ,kan testim de anormal gelseydi belki🤷🏻‍♀️ Yinede insan çevresinden duymak istiyor işte
Canım şöyle yap. Ben yolun başında ikili üçlü yerine fetal DNA yaptırdım onu araştır yaptır bence amniyo yerine

Evet öyleymiş öğrendim...ama bu sonucu değiştirmeyecek:KK43: ben sadece öğrenmekmistiyorum çevremde böyle bişeyle karşılaşan var mı?
kemiği küçük denilip normal doğan yani... bu bilgi testten içimi dahada rahatlatacak belki ☺
sonuçta ne olursa olsun benim çocuğum...
Benim yavrum downlu ve hamilelikte bilemediler. Ve o basit yaptirdigin kan testi, kesinlikle dogruluk payi yok. Guvenilir degil yani..
Insaallah sagliklidir yavrun. Icinin rahat etmesi icin baska doktora goruk. Ben olsam durumun varsa nifty yaptirirdim

Benim yavrum downlu ve hamilelikte bilemediler. Ve o basit yaptirdigin kan testi, kesinlikle dogruluk payi yok. Guvenilir degil yani..
Insaallah sagliklidir yavrun. Icinin rahat etmesi icin baska doktora goruk. Ben olsam durumun varsa nifty yaptirirdim
Kan testi güvenilir değil dediğiniz nipt testi mi? İkili mi?

Back
X