- 16 Ocak 2016
- 217
- 63
- 98
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim anlamadığım şu 6,4ten küçük olması mı sorun dedi doktorun?Merhabalar..ayrıntılı ultrasonda bebeğimin burun kemiğinin biraz küçük olduğunu söyledi dr. 23 haftalığım.5,4 geldi....6,4 sınırmış .
Sizde böyle durum yaşayıp sağlıklı bebeği olan var mı?
Kan ve ense kalınlığı testlerim normaldi..
lütfen yardımcı olun![]()
Evet öyleymiş öğrendim...ama bu sonucu değiştirmeyecekNifty testi yaptirirsaniz ( kan testi) 2 haftada kesin sonuc alirsiniz. Biraz maaliyetli ama iciniz rahat eder
Evet...alt sınır 6,4 müş .benim 5,4 geldi... başka bir sorun görünmedi ayrıntılı usg de . Buda down sendromu açısından beni üzdüMerhaba benim anlamadığım şu 6,4ten küçük olması mı sorun dedi doktorun?
Siz yaptırdınız mı bu testi? :)Nifty testi yaptirirsaniz ( kan testi) 2 haftada kesin sonuc alirsiniz. Biraz maaliyetli ama iciniz rahat eder
Benim 7,33 cıkmıstı 21 de. Bende araştırdım,doktorum normal demişti ama baktım gene de okuduğum bir makalede 16-22 haftada 2,9dan küçük olması sorun yazıyordu bence Araştırma yap canım. Başka doktorlara da sorEvet...alt sınır 6,4 müş .benim 5,4 geldi... başka bir sorun görünmedi ayrıntılı usg de . Buda down sendromu açısından beni üzdü☹
Bende araştırdım ortalama alt sınır 6 . Yapısalda olabilir dedi dr ama.yalnızca bu veriye bağlı kanda vermek istemiyorum...ense kalınlığı ,kan testim de anormal gelseydi belkiBenim 7,33 cıkmıstı 21 de. Bende araştırdım,doktorum normal demişti ama baktım gene de okuduğum bir makalede 16-22 haftada 2,9dan küçük olması sorun yazıyordu bence Araştırma yap canım. Başka doktorlara da sor
Canım şöyle yap. Ben yolun başında ikili üçlü yerine fetal DNA yaptırdım onu araştır yaptır bence amniyo yerineBende araştırdım ortalama alt sınır 6 . Yapısalda olabilir dedi dr ama.yalnızca bu veriye bağlı kanda vermek istemiyorum...ense kalınlığı ,kan testim de anormal gelseydi belkiYinede insan çevresinden duymak istiyor işte
Benim yavrum downlu ve hamilelikte bilemediler. Ve o basit yaptirdigin kan testi, kesinlikle dogruluk payi yok. Guvenilir degil yani..Evet öyleymiş öğrendim...ama bu sonucu değiştirmeyecekben sadece öğrenmekmistiyorum çevremde böyle bişeyle karşılaşan var mı?
kemiği küçük denilip normal doğan yani... bu bilgi testten içimi dahada rahatlatacak belki ☺
sonuçta ne olursa olsun benim çocuğum...
Evet yaptirdim.Siz yaptırdınız mı bu testi? :)
Kan testi güvenilir değil dediğiniz nipt testi mi? İkili mi?Benim yavrum downlu ve hamilelikte bilemediler. Ve o basit yaptirdigin kan testi, kesinlikle dogruluk payi yok. Guvenilir degil yani..
Insaallah sagliklidir yavrun. Icinin rahat etmesi icin baska doktora goruk. Ben olsam durumun varsa nifty yaptirirdim
Turkiyede yasamiyorum. O ikilimidir üçlumudur işte onlar guvenli degil.. statistik hepsi.Kan testi güvenilir değil dediğiniz nipt testi mi? İkili mi?
Nifty testi derken fetal dna testimi acaba? Acaba fiyatlari nedir merak ettimNifty testi yaptirirsaniz ( kan testi) 2 haftada kesin sonuc alirsiniz. Biraz maaliyetli ama iciniz rahat eder
Evet oymuş ...bize doktorumuz bugün 2500 tl olduğunu söyledi.Nifty testi derken fetal dna testimi acaba? Acaba fiyatlari nedir merak ettim