Down sendromu

siz sadece bebeğin suratından mı şüphelendiniz? doktoru hiçbişe demedi mi? tek kesin sonucu genetik test verecek, aceleci davranmayın ama bi ihtimal down sendromlu bebek anneleri de daha rahat tanıyabilir fotodan.

ama dinlemeyin kimseyi derim böyle bi konuda test sonucuna kadar. boşa paniklemeyin.
Biz şüphelenmedik aslında çocuk doktoru şüphelendi dediğiniz gibi down anneleri varsa eğer fotoğraf atabilirim

Canım öncelikle içini ferah tut. Umarım. Değildir. Her yere de fotoğraf atma benim tavsiyem.

Muttlaka bir kalp problemi oluyor onlarin. Sizin beneğinizin hamileyken var mıydı? Ya bu fitoda çok benziyor downama dediğim gibi el çizgisi normal ayak parmağı da normalse sndişelenmeye gerek yok biraz daha beklemek gerekk
Bu yorumu neye dayanarak yapıyorsunuz. Çok kesin konuşuyorsunuz fakat neye dayanarak. Benim bebeğiminde eli bu şekilde ayakları herşeyi normal ama genetik testinde down sendromlu olduğunu öğrendik. İnsanlara bilip bilmeden bu kadar kesin konuşarak unut vermeyin

Merhaba herkese sayfaya yeni üye oldum size sorum bebeğim down sendromlu ya benziyormu genetik test için randevu aldık yardımcı olabileceklere fotoğraf gönderirim
Sonuç ne çikti? Çok masum çok güzel bu yavru inşallah down sendromlu cıkmamıştır. Çıktı ise de vardır bir hayır

Bu yorumu neye dayanarak yapıyorsunuz. Çok kesin konuşuyorsunuz fakat neye dayanarak. Benim bebeğiminde eli bu şekilde ayakları herşeyi normal ama genetik testinde down sendromlu olduğunu öğrendik. İnsanlara bilip bilmeden bu kadar kesin konuşarak unut vermeyin

%50 ihtimal vardı. Ya öyleydi ya da değildi. Tipik belirtileri olmayan çok nadir down çocuklar var. Yeni doğum yapmış bir anneye tabiki de iyi tarafından yorum yapmak istemiştim

Down sendromlu bebeğim dediğiniz gibi bundada vardır bir hayır artık eğitimlerimize odaklıyız 😊

Evde beceri kazandırma adlı whatsap gurubu var sanırım 900 e yakın üye var. Psikolog ve özel eğitim öğrtmenleri var gurupta. Otizmli ve dow çocuk anneleri istediği her şeyi sorabiliyor. İsterseniz ekleyeyim sizi de

Down sendromlu bebeğim dediğiniz gibi bundada vardır bir hayır artık eğitimlerimize odaklıyız 😊
Rabbimin verdiğinde bir hayır arayın vermediğinde bin hayır. Onlar çok masum oluyor melek onlar

Evde beceri kazandırma adlı whatsap gurubu var sanırım 900 e yakın üye var. Psikolog ve özel eğitim öğrtmenleri var gurupta. Otizmli ve dow çocuk anneleri istediği her şeyi sorabiliyor. İsterseniz ekleyeyim sizi de
Çok sevinirim numaramı nereden atıcam size

Back
X