- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
19 haftalık hamileyim...iyice iştahım arttı ve işin kötüsü doymuyorum
sürekli mide kazintisi halindeyim...mesela akşam yemegini yiyorum sofradan kalkarken bile o kazinti var gibi hissediyorum..o geçsin diye de bazen çok yiyorum geçiyor bir saat sonra yeniden içim boşalıyor sanki...ekmek yemem pek aram yok hamur işine de bayilmam ..meyve falan yiyorum sık yemeye çalışıyorum ama yok hep aç hep açım çok huzursuz oluyorum...3kilo aldım 73 u görünce bugün şok geçirdim boyim168...doğuma 5 ay var napicam çok sismekten korkuyorum...hamileyken istemsizce çok kilo mu alınır ...eğer bu kazinmalara rağmen az yersem sağlıklı beslenirsem kilo alimim dururmu...bitek bebek alsa keşke sağlıklı bir şekilde ..ben hiç almasam yada en az şekilde atlatsam..korkuyorum istemsizce 85 kere falan çıkarım hatta geçerim diye...napmaliyim kızlar yaa gerçekten moralim bozuluyor bu duruma
bir hamilenin diyet listesi nasıl olur acaba ..diyetisyene gitmek istemiyorum listelere uymak zor geliyor evimde ne varsa az öz beslenmek daha tercihim ama bu kazintiyla birlikte nasıl olacak bilmiyorum..