Doymuyorum:(

Bebek için 3 kilodan fazlası gerekmez. Hatta sanirim daha düşük bi sayiydi. Düşününce mantikli yani yeni doğan bir bebek çok irice değilse. 2.5 kilo falan doğuyor ortalama. Hamilesiniz tabii ki yiyin ama bunu bahane edip abartmayın. Sürekli acikiyorsanız kuru meyveyle veya meyveyle geçiştirin. Yoğurt yiyin

Ac oldugunu dusunme canim ben hamileyken gece karnim acikirdi kalkardim yuruyerek tabi yazindi 1 2 erik bazen ceviz yerdim yatardim yani aksam az ye ve gece aciktin mi hafif seyler ye sut ic oyle cok yemek yerine hafif seyler ye benoyle 37. Haftaya kadar 13 kilo almistim ama son haftada bebek kilo alsin diye 1 haftada 3 kilo aldim sonrada doguma girdim zaten
1 haftada üç kiloyu nasıl aldın canım..sanırım hamileyken kilo almak aşırı kolay..bugün başladım bakalım bu saate kadar gayet iyi gitti valla...hamileykende dikkat edilebiliyormus...kefir içtim ceviz fındık meyve yumurta akşam yemeğini de az yetip kalktım bugün iyiyim ..ama biraz da şeye bağladım kan ilacını d vitaminini gece icecem bu saate kadar içmedim acaba ondan mı rahattim

Bebek için 3 kilodan fazlası gerekmez. Hatta sanirim daha düşük bi sayiydi. Düşününce mantikli yani yeni doğan bir bebek çok irice değilse. 2.5 kilo falan doğuyor ortalama. Hamilesiniz tabii ki yiyin ama bunu bahane edip abartmayın. Sürekli acikiyorsanız kuru meyveyle veya meyveyle geçiştirin. Yoğurt yiyin
Bencede iki buçuk bile bebek için ideal.ben sevmiyorum zaten şişman bebe🙄 tek isteğim fazla almadan tamamlamak

1 haftada üç kiloyu nasıl aldın canım..sanırım hamileyken kilo almak aşırı kolay..bugün başladım bakalım bu saate kadar gayet iyi gitti valla...hamileykende dikkat edilebiliyormus...kefir içtim ceviz fındık meyve yumurta akşam yemeğini de az yetip kalktım bugün iyiyim ..ama biraz da şeye bağladım kan ilacını d vitaminini gece icecem bu saate kadar içmedim acaba ondan mı rahattim
1 haftda Hergun gunde 3 kere 1 muz 300 ml sut 7 tane ceviz robottan geçirip iciyordum ve sabah 3 yumurta kahvaltilik oglen aksam et yiyordum canim cunku bebek kilo almamisti benim dogumumda yakindi normal dogum yaptim ama doktor haftaya bebek gelir demisti o yuzden ne varsa yedim kan ilaci aclik yapiyor evet o yuzdeb onu yatarken ic canim aksamlari 7de yemegini ye sonrasinda az kuru yemis sut en cok balli sut tarcinli sut gibi seylerle destekle canim gecede acikirsan 1 elma havuc onlardan ye hem bebek beslenir yani tutabiluyorsun kesinlikle kilonu

Back
X