Doyumsuz mudur nedir??

Benim ilk kedim sokak kedisiydi aynen oyleydi.. kazagimin icine girip boynunu disari cikarirdi oyle gezerdik :KK53: saatlerce oyle gez yasardi seninle yani oyle diyeyim.. simdiki kedim cins, bir kere bile kucagimda uyumadi ama yatagin ayak ucunda uyur.. kediden kediye farkediyor iste, buyudukce bu derece duskunlukleri kalmiyor cogunun ama konu sahibi..
İlk kedinin tatliligi sicakligi bana kadar geldi,oyys...

Bir gevezem de benim vardı hem de ilgi manyağı, çözüm var mı bilemiyorum bu durumda. O miyaaaavv dedikçe ben de cevap verirdim efendim oglum,aşkım ,can,kuzum,gel bebeğim,noldu annecim,oyle mı pufudugum vb... :deli: konuşurduk sürekli. Yemek temizlik yaparken musait olunca bı kafasını severdim değilse kendi haline birakirdim. Kaç kere gece oyun oynamak için 3 de 4 de patisini agzima gözüme sokup uyandırdı :KK70:ayni insanlar gibiler hepsinin karakteri huyu tamamen farklı

Kedinizin miyavlamasina tahammul edemiyorsunuz. Bebeginiizn disi agriyor aglamasina tahammul edemiyorsunuz.kayinvalide kayin peder vs zaten tahammul edemiyorsunuz. Yorum yapan elestiren kisilerede hic tahammulunuz yok. Acaba sorun sizde mi diye bir dusunun bence. Birde psikolojik destek alin mutlaka. Bu kadar tahammulsuzluk insani depresyona surukler. Saglikli degil.
Çocuğum ağlamıyor,sadece uykusunu etkiliyor. Ve o uyumadığı için haliyle yorgun düşüp tahammülüm azalıyor. İnsan olan benim bildiğim vücudu tepki veriyor bu zamanlarda. Venim kızım 3 aydır gündüz uykusu yok gece saat başı kalkıyor. Evimde iki kedi var biri saldırgan diğeri susmayıp sürekli ilgi isteyen. Evim var ilgilenmem gereken,eşim var çocuğum var. Benim çocuğuma olan tahammülüm de tartışılmaz üstelik.
Kv dengesiz olduğundan kimse tahammül edemiyor ama sizi düzelteyim ben 6 sene o kadına sabrettim. Her neyse uzaktan boş konuşmak çok basit..

Onun derdi benim onunla oynamam yani oyuncağını atiym o geri getirsin. Ama buna son vermiyor :) 1 saat sonra ben bırakıyorum. Yoksa ne kadar sürebileceğini tahmin edemiyorum :)))
bazı insanlar nasıl çok konuşur bazısı sessiz olursa kedilerin de o şekilde bir karakteri vardır. sizinkinin çenesi düşük anlaşılan.
dikkatini çekebileceği oyuncak alsanız? mesela kutuları çok severler. veya hareket eden bişiler.. bilemedim her kedinin zevki ayrı ama denenebilir

Bir gevezem de benim vardı hem de ilgi manyağı, çözüm var mı bilemiyorum bu durumda. O miyaaaavv dedikçe ben de cevap verirdim efendim oglum,aşkım ,can,kuzum,gel bebeğim,noldu annecim,oyle mı pufudugum vb... :deli: konuşurduk sürekli. Yemek temizlik yaparken musait olunca bı kafasını severdim değilse kendi haline birakirdim. Kaç kere gece oyun oynamak için 3 de 4 de patisini agzima gözüme sokup uyandırdı :KK70:ayni insanlar gibiler hepsinin karakteri huyu tamamen farklı
Aynen benim minnoş da öyle :) ama bebekten sonra odaya alamıyorum. Kızımın odasını ayırıcam o zaman belki değişir durum tabi ama uyutmayacağı kesin :)) genelde sabaha karşı kalkıp evin içinde koşturuyorlar.

O pisicik kısırlaşamamış tam,
Bazen üreme organları alınıyor ama isteği yok olmayabiliyor
O istek de sadece sevilince geçiyormuş,
Of ne işkence çekiyor hayvancık ,üzüldüm.
Yok öyle birşey değil ama. Sevince susmuyor oyun oynadığımda susuyor sadece :) onun derdi oyun ve ben oturayım kucağımda uyusun. Kızımın yanına uzandığım zaman bile gelip bacağıma kıvrılıyo hareket edemiyorum :))

Çocuğum ağlamıyor,sadece uykusunu etkiliyor. Ve o uyumadığı için haliyle yorgun düşüp tahammülüm azalıyor. İnsan olan benim bildiğim vücudu tepki veriyor bu zamanlarda. Venim kızım 3 aydır gündüz uykusu yok gece saat başı kalkıyor. Evimde iki kedi var biri saldırgan diğeri susmayıp sürekli ilgi isteyen. Evim var ilgilenmem gereken,eşim var çocuğum var. Benim çocuğuma olan tahammülüm de tartışılmaz üstelik.
Kv dengesiz olduğundan kimse tahammül edemiyor ama sizi düzelteyim ben 6 sene o kadına sabrettim. Her neyse uzaktan boş konuşmak çok basit..
Uzaktan konusmuyorum ki. Ayni bebe bende 10 aydir var. Hic gunduz uykusu olmadi. Ayni kediden bende var surekeli kucagimda emzirirken bile kucagima kivriliyor. Ha dislere gelince 1 hafta icinde 5 dis cikardi. Azilar dahil. Emerek sakinlesti sadece. Son iki aydir surekli memede. Birde yemek reddine girdi disleri acidigi icin sadece emiyor.
Yani demissin ya bana damdan duseni getirin diye o damdan 10 aydir hergun dusuyorum. Ama senin kadar tahammulsuz degilim. O yuzden yardim almani onerdim. Buna alinacak darilacak bir sey yok. Herkes her durumla ayni bas edecek diye bir durum yok. Yardim almanin bir ayibida yok.

Uzaktan konusmuyorum ki. Ayni bebe bende 10 aydir var. Hic gunduz uykusu olmadi. Ayni kediden bende var surekeli kucagimda emzirirken bile kucagima kivriliyor. Ha dislere gelince 1 hafta icinde 5 dis cikardi. Azilar dahil. Emerek sakinlesti sadece. Son iki aydir surekli memede. Birde yemek reddine girdi disleri acidigi icin sadece emiyor.
Yani demissin ya bana damdan duseni getirin diye o damdan 10 aydir hergun dusuyorum. Ama senin kadar tahammulsuz degilim. O yuzden yardim almani onerdim. Buna alinacak darilacak bir sey yok. Herkes her durumla ayni bas edecek diye bir durum yok. Yardim almanin bir ayibida yok.
Yardım almanın bir ayıbı var diye birşey demiyorum zaten,asla da yardım almaktan çekinmem.
Evet tahammülüm azaldı çünkü kendime ayıracak saktim yok. Bu da çok normal. Lohusalık dönemim çok stresli geçti kv yüzünden,ailem uzakta,tek başımayım.gayet normal bu şekilde olmam.
Sese tahammül edemiyorum akşam tv bile açmadığım oluyor kafa dinleyebilmek için.
Ben kızımın uyku düzenini 4 aylıkken oluşturdum desteksiz uyuyordu birden bire tüm düzeni bozulunca da canım sıkılıyor haliyle. Şimdi uyutmak için evin içinde nerdeyse 100 defa tur atıyorum. 5 dk da uyuyan bir bebekti yatağına koyduğum zaman. Böyle birden bozulunca canım sıkıldı haliyle düzelecek gibi de görünmüyor.
Emziriyorjm şuan yardım alamıyorum emzirmeyi bıraktığım zaman almayı düşünüyorum zaten çünkü en ufak bişeye gerilebiliyorum.
Ama bu tabi yorgunluktan da oluyor.
Yemek olayı bizde vasat zaten.
Tarhana yumurta yoğurt dışına ilerleyemedik.
Meyve de seçiyor ne yapıcağımı şaşırdım yani.

Yardım almanın bir ayıbı var diye birşey demiyorum zaten,asla da yardım almaktan çekinmem.
Evet tahammülüm azaldı çünkü kendime ayıracak saktim yok. Bu da çok normal. Lohusalık dönemim çok stresli geçti kv yüzünden,ailem uzakta,tek başımayım.gayet normal bu şekilde olmam.
Sese tahammül edemiyorum akşam tv bile açmadığım oluyor kafa dinleyebilmek için.
Ben kızımın uyku düzenini 4 aylıkken oluşturdum desteksiz uyuyordu birden bire tüm düzeni bozulunca da canım sıkılıyor haliyle. Şimdi uyutmak için evin içinde nerdeyse 100 defa tur atıyorum. 5 dk da uyuyan bir bebekti yatağına koyduğum zaman. Böyle birden bozulunca canım sıkıldı haliyle düzelecek gibi de görünmüyor.
Emziriyorjm şuan yardım alamıyorum emzirmeyi bıraktığım zaman almayı düşünüyorum zaten çünkü en ufak bişeye gerilebiliyorum.
Ama bu tabi yorgunluktan da oluyor.
Yemek olayı bizde vasat zaten.
Tarhana yumurta yoğurt dışına ilerleyemedik.
Meyve de seçiyor ne yapıcağımı şaşırdım yani.
Emzirmenizin yardima etkisi olmaz yardimdan kastim zaten terapi tarzi bir yardimdi. Yoksa uykusuz birine halsiz diye ilac dayamaya gerek yok. Bebeginiz atak haftasinda olabilir ona bir bakin bence. Birde duzen bozuldu ise sifirdan uyku egitimine baslamak lazim.

Emzirmenizin yardima etkisi olmaz yardimdan kastim zaten terapi tarzi bir yardimdi. Yoksa uykusuz birine halsiz diye ilac dayamaya gerek yok. Bebeginiz atak haftasinda olabilir ona bir bakin bence. Birde duzen bozuldu ise sifirdan uyku egitimine baslamak lazim.
Tam da korktuğum buydu zaten yeniden başlamaktan :(
Evet siş,diş bitti atak,atak bitti mı pek emin değilim ama şimdi yine diş başladı hiç ara vermeden. Beni zaten ara vermiyor olması bu derece yıprattı.
Gece uykusuna ağrısı yoksa kendi geçiyor Ama gündüz bir türlü olmuyor.
Kolay adapte olur mu ki acaba :( zaten o da aşırı sabır isteyen birşey. Ama düzenini kurucam yeniden. O zaman olduysa şimdi de olur diye düşünüyorum.

Terapi denedim bu arada benim sinirlerim çok yıprandı o yüDen tahammülüm azaldı. İlaçsız da düzelecek gibi değil. Terapi anlık işe yarıyor sonra yine aynı şekilde kolay geriliyorum. Daha önce de yaşadım bu durumu yardım almıştım 2 sene önce. Terapi de denedim ama bir yardımı dokunmadığından ilaç almıştım

ben 6 yıldır kedi besliyorum evimde,ikisi de sokak kedisi daha önceden konularımda yazmıştım.
Bilenler vardır.
Birisi hırçın onu geçtim alıştım da,ufak dişi kedimin durmadan mşyavlaması artık beynimi tırmalamaya başladı. Doymuyor sevgiye doyuramıyorum saatlerce başında bekleyip sevsem yine de susmuyor.
Hiç bir sorunu yok yemeği var kumu temiz suyu taze sadece gel beni sev diyor.artık ciddi anlamda miyav duymaya tahammülüm kalmadı.
Hiç nefes almadan miyavlıyor sadece sevdiğimde susuyor. Beni otururken görmesin yani. Bir hafta bir arkadaşıma gönderdim,alışamadı diye geri aldım.
Ama şimdi de yine böyle sürekli miyavlayan susmayan bir kedi olunca yine vermek istiyorum.resmen kedi fobisi oluştu bende. Dün sabah 4 den 5 e kadar kapımda miyavladı kalktım mamasına da baktım herşeyi tam. Kızımı da uyandırdı iki saat ailecek uyumadık.

Yok böyle bişey :deli: daraldım da şuraya döküleyim dedim.
Ayni babamin kedisi valla xd

Ay bu benim kediiiim, Di. Sevgi manyağı yapınca böyle oluyo bazıları aşırı bağlantıyı ve sevgi arsızı oluyo yaşadım bu durumu bensiz nefes alamıyodu kedim kucağımdan inmez elim sürekli üstünde olcak yoksa miyavlıyıp suratıma bakardı, sonra birine vermek zorunda kaldım üniden dolayı

Back
X