• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo gün gün

• Konu Sahibi Konu Sahibi nini01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nini01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
7
1
1
28
Herkese selam kızlar

30 ekimde ovülasyon testi yaptım ve 1 kasımda 2 gün olmak üzere pik gördüm ve değerlendirdim ... uygulamada regl tarihim 17 kasım.
Şimdi 1 kasımdan beri bitmeyen akıntı afedersiniz sulu ve beyaz karışık kokusuz ve kaşıntı yok
Özellikle dpo 2-3-4 aşırı meme ucu ağrısı daha sonrasında üzerine yatarken acı derecesi yüksek oldu dpo 7 deyim hala uçları çok ağrıyor.
Kasıkta batma vb şey yok en azından şu ana kadar hissetmedim farketmedim ama arada alt karnımda kalp atışı ve seğirme gibi hareketler oluyor günde 2-3 kez.
Duygu/durum ise hüzünlü hiç bi iş yapasım gelmiyor ağlayacak gibi oluyorum ayrıca dpo 3-4 gibi de grip gibiydim boğaz ağrısı vs vardı
Şimdi ise 10-11 kasım gibi gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Benim gibi yumurtlamadan sonra bu bulgulara sahip olan ya da sizce döllenmenin tutulmanın olduğuna işaret midir ?

Herkese selam kızlar

30 ekimde ovülasyon testi yaptım ve 1 kasımda 2 gün olmak üzere pik gördüm ve değerlendirdim ... uygulamada regl tarihim 17 kasım.
Şimdi 1 kasımdan beri bitmeyen akıntı afedersiniz sulu ve beyaz karışık kokusuz ve kaşıntı yok
Özellikle dpo 2-3-4 aşırı meme ucu ağrısı daha sonrasında üzerine yatarken acı derecesi yüksek oldu dpo 7 deyim hala uçları çok ağrıyor.
Kasıkta batma vb şey yok en azından şu ana kadar hissetmedim farketmedim ama arada alt karnımda kalp atışı ve seğirme gibi hareketler oluyor günde 2-3 kez.
Duygu/durum ise hüzünlü hiç bi iş yapasım gelmiyor ağlayacak gibi oluyorum ayrıca dpo 3-4 gibi de grip gibiydim boğaz ağrısı vs vardı
Şimdi ise 10-11 kasım gibi gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Benim gibi yumurtlamadan sonra bu bulgulara sahip olan ya da sizce döllenmenin tutulmanın olduğuna işaret midir ?
Benim iliski tarihim 1 kasim yumurtlama da takvimde 31 3 kasim arasi gosteriyordu. Ayni seyleri yasiyoruz. Kasıklarımda doluluk hissi var cok gazım var bu arada. Goguslerde belirgin bisey yok ama kasik agrim surekli degil ara ara geliyor. Duygudurum değişimleri yaşıyorum bide normale gore kendimi daha sicak hissediyorum. Gunlerimiz beklenen adet tarihimiz sizinle ayni beraber bekleyelim 🥰

Back