Dpo8 ve gebelik testi

oluroyle

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
343
62
13
Dpo 8de dis röntgeni cekilmem gerekir diye erken gebelik testi yapmak zorunda kaldım ilkini sabah yaptım ama biraz fazla idrar kullanmisim dağılmıştı yine de çizgi görmüştüm şimdi yine yaptım üç dk icinde çizgi çıktı sizde görüyor musunuz acaba galiba diş tedavimi ertelemek zorunda kalacağım

Eklentiler

• 1000127190.webp
    1000127190.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 202
Dpo 8de dis röntgeni cekilmem gerekir diye erken gebelik testi yapmak zorunda kaldım ilkini sabah yaptım ama biraz fazla idrar kullanmisim dağılmıştı yine de çizgi görmüştüm şimdi yine yaptım üç dk icinde çizgi çıktı sizde görüyor musunuz acaba galiba diş tedavimi ertelemek zorunda kalacağım
Baya gözüküyor gibi canım testin markası ne

canım dpo 8 için çok erken ama yerleşme bile dpo6-10 arası oluyor. Yerleşicekte kana karışacakta idrara geçecek...
Rengini siz daha iyi görürsünüz gri mi pembe mi

dpo8 için çok erken ama yanılmayacak testler 🤩
inşallah gebelik vardır sonucu haber verin mutlaka
İnşallah bakalım ben iki gün sonra tekrar test yaparım eve dönünce de kan veririm bir kimyasalım var çok erken kan vermek istemiyorum

Canım ben de gördüm çizgiyi inşallah vardır çok sevinirim varsa ❣️🕊️

İnşallah canım 🩷 daha sevinemedim biraz bekleyip farklı markalarla testlere devam etmem lazım
Benim de adete 2 gün kaldı artımed ovülasyon testim de bitti dün yapamadım bugün internetten aldığım geldi onu yaptım aynı saatimde yine çizgi var atsam anlar mısınız? Ben bi şey anlamadım bu işten bu ay

Bu kadar erken de çizgi çıkmaması lazımdı gibi geliyo yalancı pozitif de olabilir gerçekten benim

Eklentiler

• 1000127242.webp
    1000127242.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 138
Tabi at bı bakalım
Adete 2 gün ya var ya yok ve 2 ekimden beri yapıyorum test hep böyle çizgiler vardı ve piki de tam gördüm mü bilemiyorum hep attım bu siteye ama 20 si demiştiniz onu da ekliyorum. Bu da innovita son yaptığım onu ilk kez denedim. Ne anlama geliyor sizce

Eklentiler

• D44D4305-F777-49C1-9F0E-8091C094DAD5.webp
    D44D4305-F777-49C1-9F0E-8091C094DAD5.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_8130.webp
    IMG_8130.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 129
Back
X