Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Ahmet beye ameliyat olmak istiyorum yorumları bekliyorummerhaba Ahmet beye burun ameliyatı olmak istiyorum daha önce olan varsa bilgi verebilir mi acaba
Merhaba, 3 Kasım 2017’de ameliyat oldum bir çok doktor ile görüştüm konuştum fakat Ahmet Bey çok farklı o yüzden ona karar verdim. Hastaları ile ilgilenmesi olsun, ameliyat öncesi ve sonrası konuşması olsun mükemmel bir insan. Piezo cerrahi tekniği kullanıyor hiçbir şekilde ağrım olmadıBen de Ahmet beye ameliyat olmak istiyorum yorumları bekliyorum
Peki ameliyatınızı nerde oldunuz acabaMerhaba, 3 Kasım 2017’de ameliyat oldum bir çok doktor ile görüştüm konuştum fakat Ahmet Bey çok farklı o yüzden ona karar verdim. Hastaları ile ilgilenmesi olsun, ameliyat öncesi ve sonrası konuşması olsun mükemmel bir insan. Piezo cerrahi tekniği kullanıyor hiçbir şekilde ağrım olmadı![]()
Yani hangi hastane özel mi devlet mi bildiğim kadarıyla doktor devlette çalışıyor ücretler nekadat acabaMerhaba, 3 Kasım 2017’de ameliyat oldum bir çok doktor ile görüştüm konuştum fakat Ahmet Bey çok farklı o yüzden ona karar verdim. Hastaları ile ilgilenmesi olsun, ameliyat öncesi ve sonrası konuşması olsun mükemmel bir insan. Piezo cerrahi tekniği kullanıyor hiçbir şekilde ağrım olmadı![]()
Özel Avrasya hastanesinde oldum ben ameliyatımı özelden mesaj yazıyorum sizeYani hangi hastane özel mi devlet mi bildiğim kadarıyla doktor devlette çalışıyor ücretler nekadat acaba
Yazamadım özelden estetik amaçlı mı istiyorsunuz yoksa nefes alma probleminiz mi var bilemiyorum ama açık veya kapalı ameliyat yapıyor bunun için ücretsiz muayeneye gidebilirsiniz fiyatı da orada size söylüyorYani hangi hastane özel mi devlet mi bildiğim kadarıyla doktor devlette çalışıyor ücretler nekadat acaba
Anladım ben şehir dışından gelicem de o yüzden fiyat bilgisi çok önemli bende nefes alma problemi de var artı estetik de olucak siz Ahmet beye hangi hastanede muayne oldunuz acaba yine Avrasya mı yani ben nasıö ulaşırım onaYazamadım özelden estetik amaçlı mı istiyorsunuz yoksa nefes alma probleminiz mi var bilemiyorum ama açık veya kapalı ameliyat yapıyor bunun için ücretsiz muayeneye gidebilirsiniz fiyatı da orada size söylüyor
bana instagram uzerinden ulasir misiniz? @ilgi_yurter butun bilgileri vereyim sizeAnladım ben şehir dışından gelicem de o yüzden fiyat bilgisi çok önemli bende nefes alma problemi de var artı estetik de olucak siz Ahmet beye hangi hastanede muayne oldunuz acaba yine Avrasya mı yani ben nasıö ulaşırım ona
bana instagram uzerinden ulasir misiniz? @ilgi_yurter butun bilgileri vereyim size
Merhaba, 3 Kasım 2017’de ameliyat oldum bir çok doktor ile görüştüm konuştum fakat Ahmet Bey çok farklı o yüzden ona karar verdim. Hastaları ile ilgilenmesi olsun, ameliyat öncesi ve sonrası konuşması olsun mükemmel bir insan. Piezo cerrahi tekniği kullanıyor hiçbir şekilde ağrım olmadı![]()