Dr. Ahmet Cemil Dalay Hasta Yorumları Burun Estetiği)

sedayseday2 merhaba sen ameliyatını oldun mu? Başka bir konu altında Cemil Bey'e ameliyat olacağını yazmışsın.
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama doktora karar vermek gerçekten çok zormuş. Bilgi verebilirsen çok sevinirim.

canım özelden yazamadım buradan cevap verim dedim.
Bilgi için çok teşekkürler. ameliyat olalı ne kadar oldu senin? umarım zamanla bahsettiğin şişlik kaybolur. bende önümüzdeki hafta kendisiyle görüşeceğim.
senin ameliyatın hangi hastanede yapıldı,maliyetler nasıl oldu? birde merak ettiğim ameliyat sonrası tampon ve alçı konuldu mu? sorun yaşadın mı? biraz fazla
soru sordum galiba ama gerçekten karar vermek çok zor. yardımların için şimdiden teşekkürler

canım özelden yazamadım buradan cevap verim dedim.
Bilgi için çok teşekkürler. ameliyat olalı ne kadar oldu senin? umarım zamanla bahsettiğin şişlik kaybolur. bende önümüzdeki hafta kendisiyle görüşeceğim.
senin ameliyatın hangi hastanede yapıldı,maliyetler nasıl oldu? birde merak ettiğim ameliyat sonrası tampon ve alçı konuldu mu? sorun yaşadın mı? biraz fazla
soru sordum galiba ama gerçekten karar vermek çok zor. yardımların için şimdiden teşekkürler

özelden yazdım canım

merhaba,

bugün cemil dalay ile görüştüm. gerçekten çok ilgili bir doktor. aklıma takılan bütün sorularımı cevapladı ve bana güven verdi. yarım saatten fazla görüştük. kapalı teknikle, tampon konulmadan yapabileceğini söyledi.
hatta foto üzerinde nasıl bir sonuç çıkabileceğini gösterdi. %90 karar verdim diyebilirim. ama şuan beni düşündüren tek şey rakam çünkü TL 5200 dedi. sizce çok mu? (hastane olarak acıbademde yapılacak)

Merhaba,

Bende geçen hafta Ahmet Cemil Dalay ile görüştüm çizdiği burun çok hoşuma gitti bir kaç haftaya bende ameliyat olacağım. Sizin amliyatınız nasıl geçti sonuç nasıl bilgi verebilir misiniz arkadaşlar?..

merhaba

Ekim sonunda altı ayım dolmuş oluyor. şişlikler indi ve tam şekli ortaya çıktı. kapalı teknikle ve kemik kırılmadan yapıldığı için ameliyat sonrasıda çok rahattı. Gerçekten çok doğal bir burun oldu. kesinlikle kimse anlamıyor. hatta bazı tanıyanlar bir değişiklik var ama ne diye soruyorlar :) eğer doğal bir burun istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim. gerçi ben biraz daha kavisli ve ucu kalkık istiyordum ama Cemil Bey fazla yapay olacağını ve yüzüme gitmeyeceğini söyledi. bende kendisine güvendim sonuçtan memnunum.

konuyu tekrar açıyorum kusura bakmayın ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum sınav senem benim için zorlu olacak. cemil dalaya olmayı düşünüyorum nasıl memnun musunuz kaç yıl geçmiş aradan biraz anlatabilirseniz sevinirim. simdiden teşekkürler :)

Back
X