N nazelaa Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 5 0 16 İstanbul 3 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nazelaa #1 Merhabaa :) Hemen konuya giriyorum :) Dr. Ahmet Işıkdemir'e hem deviasyon hem de estetik ameliyat olmayı düşünüyorum... Kendisi Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde çalışıyor... Bu doktora ameliyat olan ya da bi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :) Şimdiden çok teşekkürler :)
Merhabaa :) Hemen konuya giriyorum :) Dr. Ahmet Işıkdemir'e hem deviasyon hem de estetik ameliyat olmayı düşünüyorum... Kendisi Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde çalışıyor... Bu doktora ameliyat olan ya da bi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :) Şimdiden çok teşekkürler :)
N nazelaa Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 5 0 16 İstanbul 4 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nazelaa #2 Kimse yardımcı olmayacak mı? :/
flzflz Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2013 857 8 68 Ankara 12 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nazelaa #3 Ameliyat olmayi isteyen herkese tavsiye ederim benim ameliyatımı yaptı memnunum.
gussa Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2014 141 8 118 Ankara 18 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nazelaa #4 flzflz .!.: Ameliyat olmayi isteyen herkese tavsiye ederim benim ameliyatımı yaptı memnunum. Genişletmek için tıkla... Burnunuzu göreblrmiym
flzflz .!.: Ameliyat olmayi isteyen herkese tavsiye ederim benim ameliyatımı yaptı memnunum. Genişletmek için tıkla... Burnunuzu göreblrmiym
T tiela Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2015 39 7 18 45 23 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nazelaa #5 nazelaa .!.: Merhabaa :) Hemen konuya giriyorum :) Dr. Ahmet Işıkdemir'e hem deviasyon hem de estetik ameliyat olmayı düşünüyorum... Kendisi Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde çalışıyor... Bu doktora ameliyat olan ya da bi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :) Şimdiden çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... ameliyat oldunuz mu sonuç olarak?
nazelaa .!.: Merhabaa :) Hemen konuya giriyorum :) Dr. Ahmet Işıkdemir'e hem deviasyon hem de estetik ameliyat olmayı düşünüyorum... Kendisi Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde çalışıyor... Bu doktora ameliyat olan ya da bi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :) Şimdiden çok teşekkürler :) Genişletmek için tıkla... ameliyat oldunuz mu sonuç olarak?