Ben 8 ay önce prof dr Ahmet Karacalara burun ameliyatı oldum. Ergenlikten itibaren kemerli burnuma takıntım vardı ama etraftaki süni görüntülü mandal burunları da görüp korkuyor ve bir türlü karar veremiyordum. Bir arkadaşım burun ameliyatı olacaksan mutlaka gitmelisin dediği için Dr Ahmet Karacalar dan randevu aldım. Ahmet beyden baska burun konusunda çok önerilen 4 doktorla daha görüştüm. Hepsiyle görüşmeden önce de açıkçası çok detaylı araştımalar yaptım. Her doktor için çok çok iyi övgülerle birlikte karalarcasına yazılar da vardı. Dr Ahmet Karacalarl a ilgili de sonuçlarının çok dogal olduğu, heykeltraş da olduğu için yüzü çok farklı değerlendirip esas yapılması gerekenlerle ilgili doğru önerilerde bulunduğu, çok genç ve 'yakışıklı' bir profesor olduğu gibi iyi yorumların yanında mauayene ücretinin yuksek olması , geç randevu verdiği ve soguk olduğu gibi negatif yorumlar da vardı . Açıkçası hayatta bir kez olacagım ve hayat boyu taşıyacagım burnum için paraya kıymaya karar verdim. Telefonda da çok acele karar vermem gerektiğini söyleyince asistani bana 3 gün sonraya randevu verdi. Dr Ahmet bey burnumla ilgili ve yapılması gerekenlerle ilgili çok farklı yorumlar yaptı gerçekten. Genel olarak yüzümü de değerlendirdi ve benim daha önce farketmedigim bir kaç şey için öneriler de bulundu.Valla ne yalan söyliyim bana doktor bey sonderece içten ve samimi geldi. Kendisi oldukça karizmatik gerçekten . Belki bu nedenle hastalarının ilgi beklentileri fazla olabiliyordur diyorum. Ben muayene çıkışında kesinlikle dr beye ameliyat olmaya karar vermiştim. Şimdi aynaya her baktığımda çok mutluyum. Keşke bu kadar beklemeden, çok daha önce yaptırsaymışım bu ameliyatı diyorum. Eskiden burnumun sağ tarafından deviasyon nedeniyle kesinlikle nefes alamazken ameliyat sonrası her iki taraftan da bebekler gibi nefes alabiliyorum. Ahmet bey
estetik yaparken burnun iç yağısındaki bozukluklarıda tamamen düzeltiyormuş. Geçenler de çok eski bir arkadaşımla karşılastım yaa sana ne olmuş çok güzel ve taze görünüyorsun dedi, ama ameliyat olduğumu ben söylemeden anlamadı. Ben gerçekten çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Şimdi sıraya gögüs büyütmeyi ekledim. Ha bu arada bir bilgi daha benim muayene ücretini ameliyat ücretinden de düstüler. Her kese ameliyat olmadan çok iyi bir araştırma yapmasını öneriyorum . sevgiler