• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ahmet Zeki Işık

tekobello

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
23
15
88
35
Merhaba su hospital la anlaşması olan dr. Ahmet Zeki Işık a tup bebek yaptırmayı düşünüyorum. AcAba yaptıran var mi? Veya su hospital ile ilgili bilgisi olan var mi ?

Ahmet beyle Aralık 27 de görüşmeye gideceğiz. İyi bir doktor olduğunu duydum. Giden var mı arkadaşlar ?

Fiyat bilgisi verebilir misiniz. Bende ahmet beye gitmeyii düşünüyorum ,Özel doktor ve hastane ücreti ekstra pahalı oluyor diyorlarda
Canım muayene 900 idi. Doktor ve hastane ücreti evet ayrı ayrı veriyorsun. Ayrıca ben ilaçları da ücretli aldım, Yalıkavakta yaşıyorum İzmir'e gidiş geliş vs derken 40 bin gibi hesap çıkardık unuttuğumuz bir şey yoksa.

Ahmet Hocayı öneririm, benim pozitif sonuçlandı pozitif sonuçlanmasa bile devam ederdim kendisi ile. Ben kendisinden çok memnunum, bir doktor olarak bilgisine güveniyorum ve iletişimi çok iyi. Sorduğum her soruya cevap verdi kafamızda soru işareti bırakmadı.

Back
X