Dr..Akif Alkan Kadky de giden varm

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
kızlar kadıköyde bahariyede akif alkan hakkında bilgisi olan varmı

nasıl bir doktordur.....

ilgilimi yoksa paracımı.....

bilgilendirirseniz sevinirim...

sanırım kadındoğumcuyd değil mi
eğer öyleyse benim yengem gitmişti senelr önce üçüz gebelikte çokta memnundu hala söyler

sanırım kadındoğumcuyd değil mi
eğer öyleyse benim yengem gitmişti senelr önce üçüz gebelikte çokta memnundu hala söyler

EVET KADIN DOĞUMCU

VE ZEYNEP KAMİLİN BAŞHEKİM YARDIMCISI

demek öyle pek sevindim ya bende niyetliyim akif beye gitmeye..

tecrübeli dr olduğu kesin yanlış hatırlamıyorsam yıllanr önce vatan hastanesinde de çalışmıştı
üçüzler kocaman oldu şimdi :)

yağmurcan bir şey daha sorabilirmiyim yengen canım tüp bebeklemi o şekilde hamile kaldı

yok ya yağmurcan ben 1.5 yıllık evliyim hala bebeğim yok çok uğraştım bebek olsun diye laporoskopisi aşılaması ilk aşılamam tutmadı bu ikinci

inşallah tutucak onu bekliyorum .....diğer doktorum eğer tutmazsa tüp bebeğe geçelim dediler çünkü yumurtlamam bozukmuş..

çok canım sıkılıyor şuan adet olucakmışım gibi sürekli göğsüm ve kasıklarım ağrıyor seninde ağrımışmıydı yağmurcann

evt bendede az da olsa olmuştu
benimde ilk aşılamam tutmadı tüp bebeğe geçmiştik ilk denememde ikizlere hamile kalıp 5.5 aylık kaybettim erken doğumla 9 ay sonra mucize bir şekilde kendliğinden hamile kaldım
4 yılı geçti evliliğim

evt bendede az da olsa olmuştu
benimde ilk aşılamam tutmadı tüp bebeğe geçmiştik ilk denememde ikizlere hamile kalıp 5.5 aylık kaybettim erken doğumla 9 ay sonra mucize bir şekilde kendliğinden hamile kaldım
4 yılı geçti evliliğim

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

tüp bebek neden düşmüştü....benimde bilgim olsun....ve eminim biliyorsundur o bebekler seni cennette bekliyorr

peki akıntında çok mu olmuştu bende hiç yokta

Aminnn cnm Amin darısı isteyen tüm arkaşlarımın başına

ilk başta pek olmamıştı sonradan çoğalmıştı akıntım

nedeni belli değil tam olarak Rahim ağzı yetmezliği şüphesi var erken açıldı rahim aprılar başlayp

ya çok geçmiş olsun canım arkadaşım ya hakkımızda hayırlısı şimdi rabbim bak sana hediyesini müjdesini verdi ALLAHIM DARISI BENıM BAŞIMA SAĞLIKLI SIHATLı KUCAĞIMA ALMAYI RABBıM NASıP ETSıN ıNŞALLAH BUN A BU AY ÇOK ıHTıYACIM VAR

Merhabalar uzun zaman olmuş gerçi ama Akif Alkana şu aralar giden kimse var mı acaba ?

Merhabalar uzun zaman olmuş gerçi ama Akif Alkana şu aralar giden kimse var mı acaba ?
merhaba ben yeni muayene oldum kendisine. tavsiye üzerine gittim çok iyi bir doktormuş. inşallah bize de iyi gelir. sen ne yaptın gittin mi? memnun kaldın mı?

merhaba ben yeni muayene oldum kendisine. tavsiye üzerine gittim çok iyi bir doktormuş. inşallah bize de iyi gelir. sen ne yaptın gittin mi? memnun kaldın mı?

Evet devam ediyorum. 2 ay önce düşük yaşadım. Bi kaç ay dinlenme sürecindeyiz. Sonrasında yine Akif beye devam edicez

Merhaba biz yeniden denemeye başladık. Siz bir sonuç alabildiniz mi acaba? Akif beye devam ediyorum ben

Back
X