Dr. Ali Evlice ve Mesut Kaya hakkında fikri olan var mı?

İLK YAPTIRĞINIZ ZAMAN OLUMLU YORUMLARINIZ VARDI SONRADAN BİR SORUN MU OLDU? YOKSA BENDE ALİ EVLİCENİN YAPTIĞI BURUNLARI ÇOK BEĞENİYORUM. ONNUNLA NİYAZİ ŞİMDİVAR ARASINDA KALMIŞTIM. FİKİRLERİNİZİ MERAK EDİYORUM
Ben Ali Evliceye ameliyat oldum eğer sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Ben Ali Evliceye ameliyat oldum eğer sorunuz varsa cevaplayabilirim.
ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BURNUM KEMERLİ VE ORTA KALINLIKTA BURUN DERİM. ALİ BEYİN YAPTIĞI BURUNLARI BEĞENİYORUM FAKAT SONRASIN DA İLK YAPTIĞI GİBİ DURMADIĞINI SÖYLÜYOR ARKADAŞLAR. SİZ NE ZAMAN YAPTIRDINIZ? MEMNUN MUSUNUZ? RAHAT NEFES ALABİLİYOR MUSUNUZ?

Benim 1 hafta oldu. Burnum çok hafif kemerli ve ucu bir miktar düşüktü. Önden çok güzel duruyor fakat beni yan profilden rahatsız ediyordu. Cuma günü alçım çıkacak , cildim orta kalınlıkta. Ameliyat sonrası her burnun şekli 1 yıla kadar anca oturuyor zaten ödemden dolayı. Silikon tamponları 5. gün çıkarttırdım ben şuan bile rahat nefes alıyorum.

Benim 1 hafta oldu. Burnum çok hafif kemerli ve ucu bir miktar düşüktü. Önden çok güzel duruyor fakat beni yan profilden rahatsız ediyordu. Cuma günü alçım çıkacak , cildim orta kalınlıkta. Ameliyat sonrası her burnun şekli 1 yıla kadar anca oturuyor zaten ödemden dolayı. Silikon tamponları 5. gün çıkarttırdım ben şuan bile rahat nefes alıyorum.
Daha çok yeniymiş. Bende aynı dertten muzdaribim önden iyi ama yan profilden kötü çıkıyor. Özelden fotoğraflarınızı atar mısınız ya da Instagram hesabınız varsa OrAdan da takip edebilirm

FOTOGRAFLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

9 ay oldu artık benim burnum yamuk uzun ve hala kocaman benim alçı açılışını 6.ay fotomu falan paylaşmadı bile güzel yaptıklarını paylaşıyor ama arkada paylaşmadı cok hasta var benle olan bir hastasının kemeri tekrar cıktı revizyon yapacak instagrama aldanmayın

9 ay oldu artık benim burnum yamuk uzun ve hala kocaman benim alçı açılışını 6.ay fotomu falan paylaşmadı bile güzel yaptıklarını paylaşıyor ama arkada paylaşmadı cok hasta var benle olan bir hastasının kemeri tekrar cıktı revizyon yapacak instagrama aldanmayın
İyi araştırma yapmak lazım fakat bazen ne kadar iyi de araştırsak birazda şansa kalıyor. Çok zor karar vermek

Back
X