Tüp Bebek Merkezleri dr aral özbal

Encokanneolmayisevdim

En buyuk servetim 🧒👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
1.665
303
363
Muğla
selam kızlar izmirde tedavı olmayı düşünüyorum... araştırdım irenbe aral özbalı tavsıye ettıler.. netten dınledım vıdeolarını.. ama sizede sormak istiyorum tedavı olanınız varmı nasıl bı merkez ve nasıl bı dr? ılgılımı? cokmu para kaygısı güder? embriyolog nasıl hemsırelerın hal ve tavırları nasıl? aydınlatırsanız cok sevınırım

merhaba arkadaşım ben para kaygısı olduklarını düşünmüyorum.ben irenbede ahmet beye gidiyorum.aral beylede konuşma şansım oldu oda çok iyi bir insan.hemşireler desen tüpbebek hemşireleri bence her yerde çok ilgililer.sadece merkez baktığı hasta kapasitesine göre bence biraz küçük.odalarsa 2 kişi oda rahatsız edici olabilir.ama irenbe bana daha samimi geldi.sormadan açıklıyorlar zaten herşeyi. kararını iyi ver bence sonradan pişman olma.kimsenin etkisi altında da kalma ön görüşmeye gel merkezlerle hangisine için ısınırsa ona karar ver bence.tedavi görürken insan anlayamıyor merkezin eksilerini ama iş bittiğinde belli ediyor herşey kendini.geri çekilip herşeyi ölçme tartma şansın oluyor o yüzden pişman olmamak için iyi düşün

izmirin neresndesin canım mete tarcanı çiğli duymadın mı allah aşkına.. öle bi doktor şu izmirde asla bulamazsın Ama özel.

Doğum tecrubemi henuz yasamadım fakat sayesinde suan 1 aylık hamileyim. (Aral Özbal) Tup bebek tedavmızı gercekleştirdi. Muhtesem bır doktor, gulumsemesıyle kalbınızı ısıtıp , gebelıge gıden yolunuza umut ısıgı olacaktır. Umarım sağlıklı bır hamılelıkle mutlu sona yıne kendısıyle gıderiz.
Kesinlikle tanısmalısınız..

merhaba doğum tarihinize baktım cok az kalmış .. nasılsınız?? ahmet beyden memnunmusunuz? bende irenbebe refik beye gitmeyi düşünüyürumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…