Dr arda pelen mi yoksa Dr Murat ustundag mi?

Zeynepsu67

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
7
3
16
Burun esnetigi olucam bu iki doktor hakkinda kafam karisti aranizda birinin bu doktorlala bir deneyimi oldumu Hangisini tavsiye edersiniz?

Diğer doktoru bilmiyorum ama murat üstündağa ameliyat oldum 2.5 ay önce. Memnun kaldım bi problem yaşamadım şu ana kadar. Doğal bi burun istersen tercih edebilirsin

Burun esnetigi olucam bu iki doktor hakkinda kafam karisti aranizda birinin bu doktorlala bir deneyimi oldumu Hangisini tavsiye edersiniz?
canım ikisini de bilmiyorum ama ben bir yıl önce ilkay hüthüt de ameliyat oldum çok çok ilgili ve çok güzel geçti ameliyatım ve çok doğal duruyor kararsızsan bu doktora da bi bakmalısın

Merhaba!Arda Pelen'e ameliyat olup burnunun yamulduğunu söyleyen birinin postunda yorum yapmıştım.Yorumlarım silinmiş. Adam resmen ihtarname çekip siteyi tehdit ediyor.Böylece kötü dr ları da tanımış olduk.Ölsem Arda Pelen'e ameliyat olmam.

Merhaba!Arda Pelen'e ameliyat olup burnunun yamulduğunu söyleyen birinin postunda yorum yapmıştım.Yorumlarım silinmiş. Adam resmen ihtarname çekip siteyi tehdit ediyor.Böylece kötü dr ları da tanımış olduk.Ölsem Arda Pelen'e ameliyat olmam.
İnanın aynı şeyi düşündüm. Ki üyenin yazdığında herhangi bir şey yoktu. Ameliyat sonrası burnunun yamuk kaldığını söyleyip fotoğraf atmıştı. Bu kadar eleştireye dahi tahammülü olmayıp yorum sildiren bir hekime asla ameliyat olmazdım. Aslında doktorlar böyle yaparak kendi reklamlarını çok güzel bir şekilde yapıyorlar, bize gerek kalmıyor. 😄

Bir, fake hesaplarla kendini övdürenler.
İki, olumsuz yorumları (iftira yok, hakaret yok) ihtar ile sildirenler. Gördüğünüz an kaçın.

Murat Üstündağ’a ameliyat oldum hiç memnun değilim. Yamuk olmayan kemiğimi yamulttu. Her gören bu burun mu estetik diyor 😒
benimde tanıdıklarım dr murat beye ameliyat oldular herhangi bir sıkıntı yaşamadılar bende düşünüyorum randevu aldım dr murat beyden rica etsem bana da öncesi sonrası fotograflarınızı gönderebilir misiniz ?

aa ben de murat beyi düşünüyodum estetik için ama öncesi sonrası fotoğraflarını atabilir misiniz acaba

Back
X