Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar,
Burun estetigi yaptirmak istiyorum dr bulmak kolay degil... Dr. Atahan Ağrılı genc, cok yorum bulamiyorum bu dr hakkinda bilginiz varmi?
Okuduğunuz için teşekkürler!
[/QUOT bi kız vardi çok samimi ve iyi olduğunu söylüyordu
Bende kendisini bir ara düşündüm fakat pek yorum bulamadım, Doktor arkadaşı Furkan Şengoz var Erzurumda birlikte calisiyorlardi sanirim arkadaslar ve kendisi hakkinda sikayet sitelerinde cok fazla sikayet vardi, sirf arkadaslar diye kendisini eledimSelam arkadaslar,
Burun estetigi yaptirmak istiyorum dr bulmak kolay degil... Dr. Atahan Ağrılı genc, cok yorum bulamiyorum bu dr hakkinda bilginiz varmi?
Okuduğunuz için teşekkürler!
İstanbul'da oldugunu biliyorum,kötü de demedim zaten bu benim fikrim asistanlık sürecini birlikte tamamlamış olabilirler ben güvenmiyorum dedim, yasi da genc.Istanbul'da bana gore cok daha iyileri var rinoplasti icin.Kendisinden çok eminseniz neden burda görüs alıyorsunuz onu da anlayamadımAtahan bey istanbulda simdi. Onun arkadasi iyi degil diye atahan bey kotu oldugu anlamina gelmez bence.
Kotu mu olduBen atahan ağrılıya ameliyat oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum
Size daha önce fotoğraf atmıştım özelden çok fazla problem var hiç bir yeri düzgün değilKotu mu oldu
Aa hatırlayamadım,bakayımSize daha önce fotoğraf atmıştım özelden çok fazla problem var hiç bir yeri düzgün değil
Burun deliklerim benimde aynı durumda bir açık büyük diğeri kapalı hatta tamamen kapanacak diye ödüm kopuyor burnumun kemiğini dalgalı dalgalı yapmış.ki burnumda güzel değil. Peki siz bu durum için ne yorum yati Bende revizyon için doktor arıyorum.Üzülerek söylüyorum Atahan Bey kişilik olarak iyi birisi fakat bende ameliyatimdan hiç memnun değilim . Herkese aynı burnu yapıyor dikkatli incelerseniz zaten farkedersiniz . Ben 4 ay önce ameliyat oldum şuan kara kara revizyon parasını düşünüyorum ne kadar olacak diye . Burun dudak mesafesini inanılmaz açıyor bi kere . Ortaya çıkan burun güzel olsa bile önemi kalmıyor ki emanet gibi duruyor . Kaldı ki benim burnum ikinci ayda düştü , deliklerinden bı tanesi kapalı gibi duruyor.
Bulabildiniz mi doktor, ben de atahan beye yaptırmayı düşünüyordum bana da foto atabilir misinizBurun deliklerim benimde aynı durumda bir açık büyük diğeri kapalı hatta tamamen kapanacak diye ödüm kopuyor burnumun kemiğini dalgalı dalgalı yapmış.ki burnumda güzel değil. Peki siz bu durum için ne yorum yati Bende revizyon için doktor arıyorum.
Ya bende orda düşünüyordum yorumunuzu gördüm şuan kafam karıştıSize daha önce fotoğraf atmıştım özelden çok fazla problem var hiç bir yeri düzgün değil
İlk ameliyat mı sizin ki deBulabildiniz mi doktor, ben de atahan beye yaptırmayı düşünüyordum bana da foto atabilir misiniz
ben de olacaktım korktum şu an o kadar kötü mü cıdden lütfen özelden atabılır mısınız fotoğrafını. konuşabılır mıyız?Ben atahan ağrılıya ameliyat oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum
sizin nihai kararınız nedir ben randevuya gideceğim sanırım. çünkü ıyı yorumları da çok özellikle belirtsek nefes alma problemi istemiyorum dıye ona özel olarak dikkat eder mıYa bende orda düşünüyordum yorumunuzu gördüm şuan kafam karıştı