Dr. Atahan Ağrılı burun estetigi???

Meryem200

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
29
2
16
25
Selam arkadaslar,
Burun estetigi yaptirmak istiyorum dr bulmak kolay degil... Dr. Atahan Ağrılı genc, cok yorum bulamiyorum bu dr hakkinda bilginiz varmi?
Okuduğunuz için teşekkürler!

Selam arkadaslar,
Burun estetigi yaptirmak istiyorum dr bulmak kolay degil... Dr. Atahan Ağrılı genc, cok yorum bulamiyorum bu dr hakkinda bilginiz varmi?
Okuduğunuz için teşekkürler!
Bende kendisini bir ara düşündüm fakat pek yorum bulamadım, Doktor arkadaşı Furkan Şengoz var Erzurumda birlikte calisiyorlardi sanirim arkadaslar ve kendisi hakkinda sikayet sitelerinde cok fazla sikayet vardi, sirf arkadaslar diye kendisini eledim 😀 asistanlık dönemini vs birlikte atlattılar belki bilmiyorum, guvenemedim

Atahan bey istanbulda simdi. Onun arkadasi iyi degil diye atahan bey kotu oldugu anlamina gelmez bence.

Atahan bey istanbulda simdi. Onun arkadasi iyi degil diye atahan bey kotu oldugu anlamina gelmez bence.
İstanbul'da oldugunu biliyorum,kötü de demedim zaten bu benim fikrim asistanlık sürecini birlikte tamamlamış olabilirler ben güvenmiyorum dedim, yasi da genc.Istanbul'da bana gore cok daha iyileri var rinoplasti icin.Kendisinden çok eminseniz neden burda görüs alıyorsunuz onu da anlayamadım;)

Hayir ben ondan emin degilim bunun icin burada bu konuyu actim.
Baska dr dusunuyorum aslinda. Beni galiba yanlis anladin.
Neyse istanbulda daha iyi olan doktorlar kim? Bana tavsiye verebilirmisin luften? Iyi doktor bulmak baya zor.

Üzülerek söylüyorum Atahan Bey kişilik olarak iyi birisi fakat bende ameliyatimdan hiç memnun değilim . Herkese aynı burnu yapıyor dikkatli incelerseniz zaten farkedersiniz . Ben 4 ay önce ameliyat oldum şuan kara kara revizyon parasını düşünüyorum ne kadar olacak diye . Burun dudak mesafesini inanılmaz açıyor bi kere . Ortaya çıkan burun güzel olsa bile önemi kalmıyor ki emanet gibi duruyor . Kaldı ki benim burnum ikinci ayda düştü , deliklerinden bı tanesi kapalı gibi duruyor.

Üzülerek söylüyorum Atahan Bey kişilik olarak iyi birisi fakat bende ameliyatimdan hiç memnun değilim . Herkese aynı burnu yapıyor dikkatli incelerseniz zaten farkedersiniz . Ben 4 ay önce ameliyat oldum şuan kara kara revizyon parasını düşünüyorum ne kadar olacak diye . Burun dudak mesafesini inanılmaz açıyor bi kere . Ortaya çıkan burun güzel olsa bile önemi kalmıyor ki emanet gibi duruyor . Kaldı ki benim burnum ikinci ayda düştü , deliklerinden bı tanesi kapalı gibi duruyor.
Burun deliklerim benimde aynı durumda bir açık büyük diğeri kapalı hatta tamamen kapanacak diye ödüm kopuyor burnumun kemiğini dalgalı dalgalı yapmış.ki burnumda güzel değil. Peki siz bu durum için ne yorum yati Bende revizyon için doktor arıyorum.

Burun deliklerim benimde aynı durumda bir açık büyük diğeri kapalı hatta tamamen kapanacak diye ödüm kopuyor burnumun kemiğini dalgalı dalgalı yapmış.ki burnumda güzel değil. Peki siz bu durum için ne yorum yati Bende revizyon için doktor arıyorum.
Bulabildiniz mi doktor, ben de atahan beye yaptırmayı düşünüyordum bana da foto atabilir misiniz

Ya bende orda düşünüyordum yorumunuzu gördüm şuan kafam karıştı
sizin nihai kararınız nedir ben randevuya gideceğim sanırım. çünkü ıyı yorumları da çok özellikle belirtsek nefes alma problemi istemiyorum dıye ona özel olarak dikkat eder mı

Back
X