Dr.aykut çoşkun

Nymphe80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
6
2
1
Merhaba
Tanıdıklarımın tavsiyesi üzerine Bağdat caddesinde Op.Dr. Aykut çoşkun beye tüp bebek tedavisine başlamak için randevu almayı düşünüyorum. Daha önce başarısız bir tüp bebek denemem var maalesef. Kendisi ile daha önce tedaviye başlamış ve görmekte olan kişilerden tavsiye almak istedim. Yardımcı olur musunuz? Ben kendis hakkında çok iyi yorumlar aldım.

Yaklaşık 3 yıl önce bu doktora spiral taktırdım. Ancak işlem hatalı uygulandığı için aynı klinikte iki kez müdahale yapıldı, fakat sonuç alınamadı.

Her iki müdahale sonrasında da yaklaşık 3 hafta boyunca kolumu kaldıramadım, ciddi bir uyuşma yaşadım. Bu durum beni hem fiziksel olarak zorladı hem de sürecin kontrolsüz ilerlemesi nedeniyle ciddi bir korku ve endişe yaşadım. Tüm bu süreç beni hem bedenen hem de ruhen yıprattı.

Daha sonra farklı doktorlara danıştığımda, spiral yerleştirmenin hatalı yapıldığı ifade edildi. Doktorla tekrar görüştüğümde, işlemin aslında hastane ortamında yapılması gerektiğini söyledi ve Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nde bir operasyon gerçekleştirdi.

Ancak tüm bu yaşananlar kendi hatasından kaynaklanmasına rağmen, benden ek ücret talep etti ve bu ödemenin elden, kliniğe yapılmasını istedi. Bu tutum beni hem şaşırttı hem de derinden üzdü.

Bir hastanın yaşadığı ağrı, kaygı ve güven kaybı bu kadar hafife alınmamalı. Yaşadığım tüm bu süreçte yalnız bırakıldığımı ve dikkate alınmadığımı hissettim.

Bu yorumu kimseyi kötülemek için değil, başka hastaların benzer bir mağduriyet yaşamaması adına yazıyorum. Sağlık hizmetlerinde en önemli şeyin, hastaya saygı ve güven vermek olduğuna inanıyorum.

Back