Tüp bebek tedavisine başlayacağım fakat kafam o kadar karışık ki ne yapmam gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok.Esasen Dr.Ayşe Aytoz önerildi bana ama çok kararsızım.Ayşe hanım hakkında bilgisi,tecrübesi olan var mı?
slm bu kosuyolundakı an-ka saglıktakı doktordan bahsedıyosunuz galıba gecen sene asılama yaptrmıstım tutmadı ılgısı alakası ıyı fakat ozel sıgortan yoksa pahalıya mal olabılr haberın olsun bende tuple hamıle kaldım ayse hocaya yaptrcktım ama hemen onun ordakı umut tupte yaptrdım ve tuttu ıyı arastır derım merkez e labarotuvar cok onemlı
slm bu kosuyolundakı an-ka saglıktakı doktordan bahsedıyosunuz galıba gecen sene asılama yaptrmıstım tutmadı ılgısı alakası ıyı fakat ozel sıgortan yoksa pahalıya mal olabılr haberın olsun bende tuple hamıle kaldım ayse hocaya yaptrcktım ama hemen onun ordakı umut tupte yaptrdım ve tuttu ıyı arastır derım merkez e labarotuvar cok onemlı
tşk ederim canım verdiğin bilgi için.Aklıma takılan tek şey olumsuz bir sonuç olursa ruh halimin nasıl olacağı yoksa maddi boyutu sıkıntı etmiyorum...:44:
Ben Ayşe hocada tedavi oluyorum.
Pazartesi günü yumurtalarım toplanacak Memorial da.
Aslında ANKA da tedavi oluyorum.
Çok soğuk kanlı ve işini bilen bir doktor. Tecrübeli ve iyi eğitim almış.
Bu hafta transferim gerçekleşir. İnşallah Rabbim de yardımcı olursa başaracağımıza inanıyorum.
Neticeden sizleri haberdar ederim..