Dr.Bahadir Baykal

Neclaneclaalcen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
1
0
1
32
Merhabalar

Dr Bahadir Baykal da Burun Estetigi yaptiran varmi? Instagramdaki resimleri güzel ve dogal duruyor. Bazi Resimlerdeki Burunlari ancak biraz yamuk gibi sanki veya bana öyle geliyor. Kendisinde ameliyat olan var mi. Önerilerinizi ve SIkayetlerinizi merakla bekliyorum.
Ben Almanyada yasiyorum yazdiklarimda hata varsa kusuruma bakmayin :)

Ben kendisine 6 yıl önce ameliyat oldum. Ameliyattan bir süre sonra burun sırtımın tam ortasında çökme oldu. Bahadır Bey'e gidip burnumu gösterdim, "yoo bence sorun yok" dedi dalga geçer gibi. Çok bariz bir çökme vardı ama. Ben çökme olduğu konusunda diretince oraya dolgu yapabiliriz ama o da geçici olur 6 ay sonra eski haline döner dedi. Şimdi ne zaman bir kbb doktoruna gitsem burnuma acıyorlar resmen. İçinde de deviasyon var. Dışı zaten harabe. Benim pişmanlığımı yaşamanızı istemem bu yüzden yazıyorum kesinlikle işinin ehli bir doktor değil.

Tanıdığınız canlı olarak gördüğünüz hastası varsa o zaman ameliyat düşünün. İnstagram fotoğraflarını photoshop lu koyan doktorlar varmış. Reklama kanmayıp direk referans bulmak lazım

zamanında 18 bin demişti bana. şuan 20 felan olmuştur galiba o da. kendisi hakkında yorum vs yok çok o yüzden 20 binimi bahadır beyden yana kullanmazdım ben.

Kendisine ameliyat oldum ve çok mutsuzum. Asla önereceğim bir doktor değil. Paranızla rezil olmayın bu işi hakkıyla yapan nice işin ehli doktorlar var. Hastanın isteklerine önem vermiyor kendi kafasına göre takılıyor:KK43: daha ayrıntılı konusmak isterseniz instagram veya facebooktan ulaşabilirsiniz

Back
X