Merhaba ameliyat sonrası durum nasıl aynı hastanede seçkin aydın savaş diye bir estetisyen var hem de doktora yapmış hemde öğretici doktor pozisyonunda bu doktor hakkında bilgisi olan varmıSelam ameliyat oldunuz mu durumunuz nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ameliyat sonrası durum nasıl aynı hastanede seçkin aydın savaş diye bir estetisyen var hem de doktora yapmış hemde öğretici doktor pozisyonunda bu doktor hakkında bilgisi olan varmıSelam ameliyat oldunuz mu durumunuz nedir
Merhabalar bende daha önce buraya yorum yapmıştım bugün yeni taşındığım evde komşum kahve içmeye çağırdı kadının burnu muntazam güzellikteydi sordum estetik mi diye evet dedi 6 ay önce beste hanıma yaptırmış ve çok başarılı bir burun du gerçekten bende görüşmeye gideceğimBeste hanımla görüşen var mı tekrar
MerhabaBurun ameliyatını oldum ben 2 ay oldu memnunum yani beklentimi karşıladı ameliyat tereddütlerim vardı tabi ama korktuğum gibi olmadı güzel oldu diye düşünüyorum, çevremdeki tepkilerde güzel yönde , sadece bi tarafım henüz şiş göründüğü için burnum ucu hafif yamuk duruyor o da zamanla düzeliyor.
Evet ben de merak ediyorum seçkin hanımı bilgisi olan var mı acaba ?Merhaba ameliyat sonrası durum nasıl aynı hastanede seçkin aydın savaş diye bir estetisyen var hem de doktora yapmış hemde öğretici doktor pozisyonunda bu doktor hakkında bilgisi olan varmı
merhaba septum perforasyonunuza çözüm bulabildiniz mi acaba aynı sorunu bende yaşıyorum çok zorArkadaşlar aklınız varsa yaptırmayın. Burun gerçekten çok önemli ben ilk ameliyat olduğumda gereğinden fazla şiştim ve morardım kanamam hiç durmadı. Burnumun kemiğini o kadar kırmış ki sadece kıkırdak kalmış ve pasajlar inanılmaz dar. Nefes problemim yoktu sadece şeklini düzelttirmek istedim ama artık nefesten çok daha büyük problemlerim var.şekli inanılmaz törpülenmiş bi sırt ve inanılmaz yuvarlak düşük bir uç. Palyaçoya döndüm. Onun dışında sürekli bana masaj yap otrivine sık dedi ve burnumda 2 tane septum perforasyonu oluştu. Nefes alamıyorum ayrıca sağlıklı nefes alamadığım için boğaz enfeksiyonum geçmiyor ve astım oldum. 10 kilo verdim ve kendisine yazdığımda beni pandemi sonrası görüşürüz diyip geçiştirdi yine otrivine önerdi ama hayatım mahvoldu otrivine 5 günden fazla kullanılmıyor bunu öğrenciler bile biliyor ama bana 2 yıl boyunca bunu önerdi ve bu sprey perforasyona sebep oluyor
Sizin perforasyonunuz da mı beste yüzünden oldu?merhaba septum perforasyonunuza çözüm bulabildiniz mi acaba aynı sorunu bende yaşıyorum çok zor![]()
Çok geçmiş olsun düzeltirebildin mi bi yere?Burnun şekli de berbat
Merve hanım ne zaman ameliyat oldunuz?Burnun şekli de berbat