Dr.Beste Kara burun ameliyatı

Beste hanımla görüşen var mı tekrar
Merhabalar bende daha önce buraya yorum yapmıştım bugün yeni taşındığım evde komşum kahve içmeye çağırdı kadının burnu muntazam güzellikteydi sordum estetik mi diye evet dedi 6 ay önce beste hanıma yaptırmış ve çok başarılı bir burun du gerçekten bende görüşmeye gideceğim

Burun ameliyatını oldum ben 2 ay oldu memnunum yani beklentimi karşıladı ameliyat tereddütlerim vardı tabi ama korktuğum gibi olmadı güzel oldu diye düşünüyorum, çevremdeki tepkilerde güzel yönde , sadece bi tarafım henüz şiş göründüğü için burnum ucu hafif yamuk duruyor o da zamanla düzeliyor.
Merhaba

2 sene önce yeğenime burun ameliyatı yaptı. Çok büyük bir burnu vardı ve hiç nefes problemi yaşamıyordu. Burnu öyle bir dağıtmışki nefes alacak delik bırakmamış ne zaman nefes alamıyorum dese otrivine kullan tatlım deyip geçti. Otrivin burunda 2 koca deliğe sebep oldu. Boğazı sürekli iltihaplı ve burnun içinden bir tel dıları fırlamış durumda. 40 kiloya düştü. Hayatı mahvoldu. Hiç kimse ameliyat yapmak istemiyor. İsteyende 30 bin gibi bir para istiyor. Kaldıki ameliyattan sonra burnu tamamen kaybedebilirsin diyor doktorlar. Yani hayatınızı biraz önemsiyorsanız uzak durmalısınız. Ameliyat olan herkeste 1 yıl sonra nefes alma sorunu oluşuyor. Diplomasını elinden alsan yeridir.

Arkadaşlar aklınız varsa yaptırmayın. Burun gerçekten çok önemli ben ilk ameliyat olduğumda gereğinden fazla şiştim ve morardım kanamam hiç durmadı. Burnumun kemiğini o kadar kırmış ki sadece kıkırdak kalmış ve pasajlar inanılmaz dar. Nefes problemim yoktu sadece şeklini düzelttirmek istedim ama artık nefesten çok daha büyük problemlerim var.şekli inanılmaz törpülenmiş bi sırt ve inanılmaz yuvarlak düşük bir uç. Palyaçoya döndüm. Onun dışında sürekli bana masaj yap otrivine sık dedi ve burnumda 2 tane septum perforasyonu oluştu. Nefes alamıyorum ayrıca sağlıklı nefes alamadığım için boğaz enfeksiyonum geçmiyor ve astım oldum. 10 kilo verdim ve kendisine yazdığımda beni pandemi sonrası görüşürüz diyip geçiştirdi yine otrivine önerdi ama hayatım mahvoldu otrivine 5 günden fazla kullanılmıyor bunu öğrenciler bile biliyor ama bana 2 yıl boyunca bunu önerdi ve bu sprey perforasyona sebep oluyor

Merhaba. Seçkin aydın savaş hanıma burun ameliyatı olan var mı ?

Son düzenleme:
Merhaba ameliyat sonrası durum nasıl aynı hastanede seçkin aydın savaş diye bir estetisyen var hem de doktora yapmış hemde öğretici doktor pozisyonunda bu doktor hakkında bilgisi olan varmı
Evet ben de merak ediyorum seçkin hanımı bilgisi olan var mı acaba ?

Merhaba 2 yıl öncede buraya yazdım ve burada gördüğüm güzel mesajlar yüzünden beste karaya burun ameliyatı oldum hayatımın en kötü 2 yılını yaşıyorum burun deliklerimi aşırı kötü yamulttu aşırı kötü hemde alttan geçtim üstten bile belli oluyor yamukluğu burnumun üstünde kocaman bir dikiş izi var gittiğim yerlerin hepsi o dikiş izi kalacak diyor asla uyurken nefes alamıyorum burnum sağ tarafa kaydı sürekli yazıyorum görüşmeye gidiyorum bi problem yok deliklerini dikişle düzeltiriz diyor pandemi yüzünden sürekli erteliyor şimdi başka bi doktora revizyon ameliyatı için para biriktirmeye çalışıyorum 30 bin lira kendisi asla ama asla doktor değil bi doktor sağlıklı bi burnu bu hale getiremez ameliyat öncesi imzalattığı şey yüzünden yasal süreç başlatamıyorum doktorluktan alınması gerekiyor başka insanların hayatını mahvetmesin diye yazıyorum buraya

Arkadaşlar aklınız varsa yaptırmayın. Burun gerçekten çok önemli ben ilk ameliyat olduğumda gereğinden fazla şiştim ve morardım kanamam hiç durmadı. Burnumun kemiğini o kadar kırmış ki sadece kıkırdak kalmış ve pasajlar inanılmaz dar. Nefes problemim yoktu sadece şeklini düzelttirmek istedim ama artık nefesten çok daha büyük problemlerim var.şekli inanılmaz törpülenmiş bi sırt ve inanılmaz yuvarlak düşük bir uç. Palyaçoya döndüm. Onun dışında sürekli bana masaj yap otrivine sık dedi ve burnumda 2 tane septum perforasyonu oluştu. Nefes alamıyorum ayrıca sağlıklı nefes alamadığım için boğaz enfeksiyonum geçmiyor ve astım oldum. 10 kilo verdim ve kendisine yazdığımda beni pandemi sonrası görüşürüz diyip geçiştirdi yine otrivine önerdi ama hayatım mahvoldu otrivine 5 günden fazla kullanılmıyor bunu öğrenciler bile biliyor ama bana 2 yıl boyunca bunu önerdi ve bu sprey perforasyona sebep oluyor
merhaba septum perforasyonunuza çözüm bulabildiniz mi acaba aynı sorunu bende yaşıyorum çok zor :(

Merhaba 30bin tlye istanbulda murat enöze ameliyat olacağım. Perforasyon sayım 4 2 tane öndekini kapatacak. 1 ay sonra olacağım ameliyatı

Burnun şekli de berbat

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 259
  • image.webp
    image.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 268
Arkadaşlar burun ameliyatını oldum perforasyon ameliyatını ama sadece perforasyonla kalmamış. Burun ucunda ip unuttuğu için kist oluşmuş burnumun ucu top gibiydi zaten burun kanatlarındaki kıkırdakları almış. Doktor ayna karşısında kendin yapsan daha iyi olurmuş dedi ve şoka girdiğini söyledi ameliyatta burnumu görünce

Merhaba arkadaşlar kendisine devlet hastanesinde Alanya da çalışırken ameliyat oldum aradan belki 7 sene belki daha fazla geçti kesinlikle tavsiye etmiyorum seneler sonra buraya yazma sebebim burnumdan şu an ıslık sesi çıkıyor burun ucum allaha emanet burnumun ucunda sert bir şey var Allah bilir ne? Ayrıca alerjik astım oldum nefes problemim daha büyüdü şu an bir doktor bulmam lazım kimi bulacağım da bunu düzeltecek bilmiyorum. Alacağı para da cabası

Back
X