Dr. Beste Özdemir Dudak Dolgusu

cerensyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
1
0
1
29
Uzun bir süredir takip ettiğim bir doktor buldum ve görüşlerinizle ilgili yardım istiyorum. Bu doktor hakkında Instagram ve Google'da olumlu geri bildirimler buldum, ancak benim için daha güvenilir olan sizin deneyimleriniz. Acaba bu doktordan işlem gören var mı aramızda? Ya da çevrenizde bu doktor hakkında bilgi sahibi olan biri var mı? kızlar yardımınızı bekliyorum

bende best shıne prıme uygulaması için görüşmeye gittim. ama emin olamadım google yorumları güzelde. dolgu değil ama 1,5 sene kalıcı diyo tam anlayamadım mezoterapi nasıl o kadar uzun süre kalır. yaptırmaya çok istekli gittim ama beni ikna edemediler. Hele annesi parayı ver biran önce git tavrındaydı. hiç yorumlardaki gibi sıcak evimde falan hissetmedim. bide ön görüşme ücretli 5 dk görüşmeye. çok kararsızım bilgisi olan var mı :)

Uzun bir süredir takip ettiğim bir doktor buldum ve görüşlerinizle ilgili yardım istiyorum. Bu doktor hakkında Instagram ve Google'da olumlu geri bildirimler buldum, ancak benim için daha güvenilir olan sizin deneyimleriniz. Acaba bu doktordan işlem gören var mı aramızda? Ya da çevrenizde bu doktor hakkında bilgi sahibi olan biri var mı? kızlar yardımınızı bekliyorum
dudak dolgularını ben pek beğenmedim özge aydın iyi bu konuda

Geçen yılbaşı öncesi premium uygulaması yaptırdım . Yaşıma kimse inanmıyor. Yüzüm şişmedi dolgudaki gibi büyümedi aksine o kadar iyi görünüyorum ki, arkadaşlarım yüzünde bir şey yaptırmışsın ama çok iyi görünüyorsun ne olduğunu bulamadık diyorlar
Nasıl böyle gençleşiyorsun diyorlar uzun süredir görmeyenler cildim o kadar iyi oldu ki . Ben de aynı çevreden 45 üstü yaşataki arkadaşlarımın yüzünden görüp onlara sorarak gitmiştik. Yani ben çok memnun kaldım tabii yine siz bilirsiniz

dudak dolgularını ben pek beğenmedim özge aydın iyi

dudak dolgularını ben pek beğenmedim özge aydın iyi bu konuda
Ben 3 yıldır dr Beste hanıma yaptırıyorum işlemlerimi hep memnun kaldım. Hep doğal ve güzel sonuçlar aldım. Zaten yakın iki arkadaşımın yüzünü görerek gittim tam benim istediğim gibi çok doğal ve çok güzel sonuçlardı .
Siz hiç hiç işlem yaptırdınız mı Beste hanıma

Ben ocak ayında kendisine dolgu yaptırdım ve çok memnun kaldım. Doğallığı bozmadan tam istediğim gibi oldu.Babam dahil çevremde ki herkes çok beğendi ve bir çok arkadaşımı yönlendirdim.Bu süreçte dışarıda bir çok kişi nerede yaptırdığımı sordu🫡 İyi ki de yaptırmışım dedim.
İstersen işlem öncesi ve sonrası süreci anlatabilirim, aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin.💖

bende best shıne prıme uygulaması için görüşmeye gittim. ama emin olamadım google yorumları güzelde. dolgu değil ama 1,5 sene kalıcı diyo tam anlayamadım mezoterapi nasıl o kadar uzun süre kalır. yaptırmaya çok istekli gittim ama beni ikna edemediler. Hele annesi parayı ver biran önce git tavrındaydı. hiç yorumlardaki gibi sıcak evimde falan hissetmedim. bide ön görüşme ücretli 5 dk görüşmeye. çok kararsızım bilgisi olan var mı
Ben dudak dolgusu yaptırdım ama annem için Best Shine Premium önerdi doktor hanım.Ön görüşmeler ücretsizdi ve Gönül hanım bu süreci detaylı anlattı ve bilgilendirme sağladı,çok şaşırdım bu yorumunuza açıkçası.
Beklediğimiz süreçte her daim bir şeyler ikram ettiler,kahve sunumlarına bayıldım.Bu tarz ince düşünceler insanı mest ediyor bence.
Dudak dolgusu yaptırdığım gün annemin zamanı olmadığı için bir süre sonrası için randevu oluşturduk.Premiumu bu süreçte detaylı araştırma şansımızda oldu.
Bu kadar doğal görünüp,yaşının gerisinde bir görüntüye ulaşmasına çok şaşırdık.
Sonrasında annem de iyi ki yaptırmış görenler bayılıyor resmen.Annem gibi değil ablam gibi duruyor😂💖💖💖💖💖

Back
X