Dr bilsev inceye güvene bilir miyim??kizlar

Merhaba Fatmanur..Bilsev İnce her konuda çok başarılı bir hekimdir. Kendisi hem burun estetiği hem de meme büyütme ameliyatımı gerçekleştirdi.Çok memnunum..Kesinlikle tavsiye ederim.Şimdiden geçmiş olsun..

Gercekdenmi çok kararsuzim hakan çepni mi bilsev ince mi
Mrb Fatmanur kesinlikle Bilsev ince ben çok araştırdım Hakan çepniye yaptıran arkadaşlarım var çok memnun kalmadılar ben son derece memnunum Canım bu arada msj yeni gördüm o yüzden geç cevap kusura bakma:)

Bu arada birçok estetik cerrahtan memnun olmayan hastada Bilsev inceye gidiyormuş sonrasında..bu da bir duyum:KK66:

Son düzenleme:
Mrb Canım Bilsev ince gerçekten çok ilgilendi benimle fikirlerini önemsiyor ne istediğini soruyor yüzüne Nasıl bir burun profili uygun v.s açıklamalarda bulunuyor..normal bir burnun tam olarak oturması 6 aya kadar sürermiş ben alçı çıktıktan sonradan itibaren ( alçı ameliyattan 1 hafta sonra çıkıyor) çok memnun kaldım normal hayatıma döndüm hatta düğüne bile gittim:)

Aynen Canım..benim de burnum çok kabaydı..kanatları falan çok genişti.. Şimdi mükemmel:) üstelik nefes alma problemimde yok oldu..

Rica etsem yüzünü gizleyp bana resmi atarmisn eski yeni halini görmek istiyorum nerden nereye geldi burnun amlyt basarisini görmek isterm

Back
X