Tüp Bebek Merkezleri DR. BİRGÜL SARIKAMIŞ

Merhaba arkadaşlar. dr. Birgül Sarıkamış'a tüp bebek yaptırmak istiyorum. deneyimleri olan arkadaşlar lütfen dönüş yapabilir mi? memnun kaldınız mı?
selam bende yarın birgül sarıkamışla görüşmeye gidicem amerikan hastanesine cokda sans eseri tanıstıgım bir doktor. siz görüştünüzmü sonuc alabildinizmi?

merhaba ben geçen haziran ayında transfer olmuştum. ilk denemesinde tuttu çok şükür. şu an 8 aylık gebeyim. ben hem bilgisine hem de dürüstlüğüne güvenmiştim. bu işte dürüstlük çok önemli benim için. çok fazla şeyler dönüyor gibi geliyor. o konuda güvenebilirsiniz. ama tabi ki her şey nasip ile . Allah her isteyene nasip etsin inşallah. bize de sağlıkla kucağımızda görmeyi. çünkü bu öyle bir şey ki sevinmeye bile korkuyorsunuz. size de hayırlısını dilerim.

merhaba ben geçen haziran ayında transfer olmuştum. ilk denemesinde tuttu çok şükür. şu an 8 aylık gebeyim. ben hem bilgisine hem de dürüstlüğüne güvenmiştim. bu işte dürüstlük çok önemli benim için. çok fazla şeyler dönüyor gibi geliyor. o konuda güvenebilirsiniz. ama tabi ki her şey nasip ile . Allah her isteyene nasip etsin inşallah. bize de sağlıkla kucağımızda görmeyi. çünkü bu öyle bir şey ki sevinmeye bile korkuyorsunuz. size de hayırlısını dilerim.
Merhaba erkek infertilitesinde durum nasıl? Birgül hoca uygun mu

Merhaba, Birgül Hanım ile Tüp bebek denememi gerçekleştirdim. Arkadaşımın 3 başarısız denemesinden sonra gidip ilk seferde başarı yakaladığı isim Birgül Hoca idi. Ben Femina merkezine gittim. Kendisi tüm aşamaları çok basit şekilde anlaşılır şekilde anlatır, inanılmaz sıcak ve pozitiftir. Türkiye'nin tüp bebek konusunda ilk çalışmalarını yapan bu konuda uzman ismidir.

Ben oldum olası vajinal muayeneden çekinirim. O demir aparatı hiç sevmem. İnanın öyle nazik davranıyor ki zaten muayenede bunu anlayınca tüp bebek işlemlerinden daha az korkar hale geliyorsunuz. Birgül Hocanın hiçbir işleminde canım yanmadı, hepsinde aşırı naziktir.

Femina çok talep gören bir merkez inanın randevuyu bile çok zor alıyorsunuz. Randevu almanız, uzman görüşü almanız demek tabii ki muayene ücreti ödeyeceğiniz anlamına geliyor. Ben bu sitede bir yorum okumuştum, hiç katılmıyorum asla paragöz bir merkez değil. Hatta ben gebelik takibi yapıyor musunuz? Ama benim sigortam yok dediğimde tabi yapıyoruz ama sigorta yoksa hastanede takip ettirmek size ekonomik açıdan daha kolay olacaktır bile dediler.

Ödeme için asla sıkıştırmadılar isterseniz işlem günü ödeyin hiç problem yok dediler ve öyle de oldu. Ben smear'e gidecektim bu ayrı bir işlem başka bir hastanede yaptıracaktım, Birgül Hoca yumurta kontrolünde kendi yaptı para bile istemedi.

O kadar içten ki ve inançlı ki, ben elimden geleni yaparım gerisini Rabbim bilir der. Dilinden düşürmez. İstediğiniz kadar soru sorun, hepsini cevaplar. Kızım diye konuşur.

Şuan beklemedeyim tutar belki tutmaz ama en doğru adrese gittiğimi biliyorum.

Back
X