Dr. Bülent Erdoğan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cerenxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
12
1
36
Ankara
Arkadaşlar ankara numune hastanesinde çalışan dr bülent erdogana veya beraber çalıştıgı dr asuman sevine ameliyat olan varmı benim dışımda çok merak ettim :(

slm cevabım çok geç oldu ama naptın nasıl bi sorun var burnunda başka dr a ameliyat oldun mu ? benimde burun ucumda sivrilik var yan tarafa dolgu yapalım dedi şimdi onu düşünüyorum daha öncede törpüledi bi türlü gitmedi sivrilik :(

kesinlikle memnun DEĞİLİM beni çok üzdüler tam 3 kere ameliyat oldum kendisine,rezilettiler desem yeridir
slm cevabım çok geç oldu ama naptın nasıl bi sorun var burnunda başka dr a ameliyat oldun mu ? benimde burun ucumda sivrilik var yan tarafa dolgu yapalım dedi şimdi onu düşünüyorum daha öncede törpüledi bi türlü gitmedi sivrilik :KK43:

Yaklaşık 3, 5 sene önce ameliyat oldum ben Bülent Erdoğan'a. Burun sırtında dışarıdan belli olmayan küçük bir kemerim ve burun ucumda küçük bir sisligim var hala. Bir kac gün önce bir arkadaşımın doktoruna gittim ve benim o şişlik dediğim seyin kıkırdak parçası o kemerinde burnumun dusmesinden kaynaklandığını söyledi. Şu an için hiç bi sorunum yok ama ileride tekrar ameliyata ihtiyacım olacagini söyledi. Sizin nasıl oldu?

Yaklaşık 3, 5 sene önce ameliyat oldum ben Bülent Erdoğan'a. Burun sırtında dışarıdan belli olmayan küçük bir kemerim ve burun ucumda küçük bir sisligim var hala. Bir kac gün önce bir arkadaşımın doktoruna gittim ve benim o şişlik dediğim seyin kıkırdak parçası o kemerinde burnumun dusmesinden kaynaklandığını söyledi. Şu an için hiç bi sorunum yok ama ileride tekrar ameliyata ihtiyacım olacagini söyledi. Sizin nasıl oldu?
bende kıkırdak en başından beri var burun ucumda, Bi tarafı çukurlaştı zaman geçtikçe .demek hala aynı hatayı yapıyo kendini hiç yenilememiş bide duzeltemiyo hatasını. Tip olarak nasıl burnunuz güzel mi memnun musunuz

bende kıkırdak en başından beri var burun ucumda, Bi tarafı çukurlaştı zaman geçtikçe .demek hala aynı hatayı yapıyo kendini hiç yenilememiş bide duzeltemiyo hatasını. Tip olarak nasıl burnunuz güzel mi memnun musunuz
Ben memnunum, doğal duruyor, nefes almamda da sorun yok daha.
sonra gittiğiniz dr un adı ne bende burnumun ucu için dr arıyorum da
Açıkçası hatırlamıyorum ki zaten onu hiç tavsiye etmem. Arkadaşımın burun delikleri orantılı değil, 10 ay geçmesine rağmen hala şişligi var. Ve tüm bunları kızın suratına sanki krndi hatası değilmiş gibi söylüyor.

Back
X