Dr.BÜLENT RUSO tüp bebekten önce mutlaka gidilesi doktormus bilen var mi

yolgezer42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
183
10
26
Konya
41 yaşında menopoza girmiş o güne kadar 7 tüp bebek denemis bi bayani tekrar adetini düzene sokan, yillardir kocasinin problemi anlsilmayan eşininde ameliyat olmasini saglayan bugune kadar hiç bir doktorun tespit edemediklerini tedpit eden bir doktormus bu bahsettigim arkadaş bi kac s sonra tekrar tup bebek deneyecek.bu doktor tüp bebek yapmiyor tutmayisinin nedenlerinibbuluyormus ne dersiniz Ankarada bu doktor

Konuyu yeni görüyorum bir arkadaşım bilgi verdi..
Ankaradayım bende ama bu ismi hiç duymadım araştıracağım merak ettim bilgi edinirsem paylaşırım mutlaka:16:

hiç duymadım bu dr .un ismini...eğer doğruysa bizde gidelim benimde başarısız denemelerim var..

slm canım bugün hastanede bir bayanla tanıştım.7 yıl sonra onun sayrsnde hamile kalmış.bende gitmeyi düşünüyorum.artık devlette vakit kaybetmek istemiyorum.2 yıl oldu.ankara kızılayda yeri

Canim merhaba ben yarıda biraktim Bülent rusoyu genartla calisiyo o da bana faydali olmayacagini anladim biraktim ankara baskent Hulusi hocayi siddetle tavsiye ederim.benim bebegim kendiliğinden geldi inşallah kucagimada almak nasip olur.dualarim sizlerle darisu basiniza

Canim merhaba ben yarıda biraktim Bülent rusoyu genartla calisiyo o da bana faydali olmayacagini anladim biraktim ankara baskent Hulusi hocayi siddetle tavsiye ederim.benim bebegim kendiliğinden geldi inşallah kucagimada almak nasip olur.dualarim sizlerle darisu basiniza
genart nedemek neden bıraktın yarıda 2 yıl oldu psikolojim bozuldu artık olsun istyorum .cvp yazarsan çok sevinirim bülent hocadan sonuç alamadınmı

genart nedemek neden bıraktın yarıda 2 yıl oldu psikolojim bozuldu artık olsun istyorum .cvp yazarsan çok sevinirim bülent hocadan sonuç alamadınmı

Ankara genart tüp bebek merkezi.valla ben memnun kalmadim baktim para icin bişeyler yapilcak biraktim psikoljin bozulmasın diyirum ya Ankara baskent üniversite si hastanesi Hulusi Bülent Zeynelogluna git bebeğine kavus inşallah

Ankara genart tüp bebek merkezi.valla ben memnun kalmadim baktim para icin bişeyler yapilcak biraktim psikoljin bozulmasın diyirum ya Ankara baskent üniversite si hastanesi Hulusi Bülent Zeynelogluna git bebeğine kavus inşallah

benim rahimde perde vardı ameliyat oldum ama şuan bişey yok dediler.herşey temiz.1 aşılama yaptım tutmadı.sen tüp bebekmi yaptrdın. raporum vardı aşılama için başkentte geçerlimiki.

Ayse perde oldugu hsg de mi çıktı nerde hsg yapturdın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X