Dr. Can işler Beye burun estetigi yaptiran varmi ?

Emoticon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
109
52
98
39
Merhaba,
Ben burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum bu konu hakkindada coook arastiriyorum arastirdikcada kafam iyice karisiyor.
Burda deneyimlerini yasadiklarini paylasan bikac arkadasada yazdim sagolsunlar yardimcida oldular.
Forumda bircok doktorun ismini okudum,lakin dr Can isler hakkinda hic bi yorum goremedim.
Kendisinden randevu almistim,ardindan buraya girip hakkinda yazilanlara bi bakayim dedim..ama inanin hicbirsey bulamadim..acaba Taninan bi doktor degilmi kendisi ? Hic ona giden yokmu aranizda ? cok tereddutteyim..acaba ramdevuyu iptalmi ettirsem ?? :110:

Doktoru bilmiyorum duymadim ama sana baska bisey diyeyim
Karar asamasi cok zor bende burda her tavsiyeye yada kotu yoruma takildim gunlerce sayfalari tekrar tekrar okudum cok begenilen doktorlara butcem yetmiyordu ama duyulmadik isimlere de tabiki cesaret edemiyordum burun yuzun odak noktasi bi kere olsun en iyisi olsun diyodum derken hem olan kisilerin memnun oldugu hemde uygun fiyata bi doktor bulmustum
Ama icime sinmiyordu cok duyulmadik sadece bu sitede begenilen biriydi hakkinda bilgi bulamadim derken burdan ilan kisilerle muhabbet edip cesaretlendim hastanesine gidip goriyum bi dedim
Ve kapida zaten hastalari vardi alcili burunlar kendi arasinda konusan insanlar gordum herkes memnundu iceri girdim baktim sakin mutevazi bi doktor var once evrak tamamlamadan ameliyat gunu filan vermiyor
Sonuc 1 hafta icinde ameliyatimi oldum eger cok populer bi doktora yaptirsaydim ancak bu kadar istedigim gibi olurdu diyorum o kadar memnunum
Sana tavsiyem ne kadar cok bakinirsan o kadar kafan karisi git gorus eger guven verirse eger hastalariyla konus memnunlarsa tamamdir
Ve gercekten cok para verip cok popuker bilindik olunca iyi olacak garantisi yok yani bu iste nasip ve sansta onemli
Insallah istedigin gibi olur

Ayy canim Yeni burnusunu gule gule kullan..
Dedigin cok dogru okudukca arastirdikca insanin kafasi daha daha karisiyor..
Uff ne zor seymis bu ya
Bu arada sen kime ameliyat oldun ? Ve mahsuru yoksa fiyat bilgisi verebilirmisin ?

Back
X