Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbir agrım sızım olmadı doktorun eli ya cok narin yada benim bünyem cok güçlü :) 3 hafta olmasına ragmen hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum kendimi,zaten rutin hayatıma devam ediyorum,sadece burun şiş e oda haliyle olacak olan bişiydi zaten 6 ayı buluyormuş oturması şişliklerin inmesiAmeliyattan sonra ağrın oldu mu.hastanede yattın mı birde ücretini söyler misin.ben izmir dışından gidicem balikesirde oturuyorum.bana bu doktoru başka bir doktor tavsiye etti ama sonuçta ameliyat olan birinden bilgi almak istedim.
Ameliyat tarihini kendine göre belirlemişsin, boş zamaninda tomografini de çektir, cd ile gidersen doktora tek görüşmede ameliyat günü, yapilacak işlemler, sonrasi vs herşeyi öğrenirsinTeşekkür ederim.bende inşallah eylül ayında olucam.dr la daha önce maillestik ancak eylül ayında olucami söylemiştim hava çok sıcak .burnumu kesin yaptırmam gerekiyor hiç foto çekinemiyorum burnum ucu düşük ve burun sırtı yüksek yüzüme göre büyük burnum
yaptır valla canım pişman olmazsın :)elinde imkanın varken sakın vazgeçme.Teşekkür ederim.bende inşallah eylül ayında olucam.dr la daha önce maillestik ancak eylül ayında olucami söylemiştim hava çok sıcak .burnumu kesin yaptırmam gerekiyor hiç foto çekinemiyorum burnum ucu düşük ve burun sırtı yüksek yüzüme göre büyük burnum
Merhaba misled meme büyütme ameliyatın nasıl geçmişti kas altımı olmuştu seninkisiMerhabalar...Ben Can beye 4 yıl önce burun ve göğüs büyütme yani silikon ameliyatı oldum.Bu kadar tatlı, bu kadar iyi niyetli ve hastasını rahatlatan bir doktor daha yoktur.Kendisi ile irtibatımı hala bile kesmedim.Yine birşey yaptıracak olsam Can bey vazgeçilmezim.Aklınızda kesinlikle soru işareti kalmasın burun da harikalar yaratıyor.Diğer hastalarınıda yaptırmadan önce muayenehane de görmüştüm.memnun kalacağınıza eminim