Dr Can Kopal a ameliyat olanlar memnun musunuz?

Erktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
101
12
28
43
İzmir de Dr Can Kopal a ameliyat olmayi düşünüyorum .Ameliyat olanlar lütfen yorumlarınızı yazar mısınız ?

ben memnun gibiyim hoş söylemk için erken daha 3.hafta oldu ama bi skntı yok :)

Ameliyattan sonra ağrın oldu mu.hastanede yattın mı birde ücretini söyler misin.ben izmir dışından gidicem balikesirde oturuyorum.bana bu doktoru başka bir doktor tavsiye etti ama sonuçta ameliyat olan birinden bilgi almak istedim.

Ameliyattan sonra ağrın oldu mu.hastanede yattın mı birde ücretini söyler misin.ben izmir dışından gidicem balikesirde oturuyorum.bana bu doktoru başka bir doktor tavsiye etti ama sonuçta ameliyat olan birinden bilgi almak istedim.
hiçbir agrım sızım olmadı doktorun eli ya cok narin yada benim bünyem cok güçlü :) 3 hafta olmasına ragmen hiç ameliyat olmamış gibi hissediyorum kendimi,zaten rutin hayatıma devam ediyorum,sadece burun şiş e oda haliyle olacak olan bişiydi zaten 6 ayı buluyormuş oturması şişliklerin inmesi :( fiyatıyla ilgili benim bilgi vermem dogru olmaz cnkü işlmlere göre fiyat değişebilir fakat bence oldukça uygun fiyatı ne pahalı ne düşük tam ideal :)

hastanede yatıp yatmamak keyfi,istersen dönebilirsin dedi ama 3 saat yol çkmem gerekicekti onuda ben istemedim bi gece hastanede kaldım ertesi gün cıktım,ilk geceyi hastanede geçirmen daha iyi bence çnkü ilk 2 3 gün sürekli yüzüne gözüne buz koyman gerekiyor ki morluklar gecsin :)

Teşekkür ederim.bende inşallah eylül ayında olucam.dr la daha önce maillestik ancak eylül ayında olucami söylemiştim hava çok sıcak .burnumu kesin yaptırmam gerekiyor hiç foto çekinemiyorum burnum ucu düşük ve burun sırtı yüksek yüzüme göre büyük burnum

Teşekkür ederim.bende inşallah eylül ayında olucam.dr la daha önce maillestik ancak eylül ayında olucami söylemiştim hava çok sıcak .burnumu kesin yaptırmam gerekiyor hiç foto çekinemiyorum burnum ucu düşük ve burun sırtı yüksek yüzüme göre büyük burnum
Ameliyat tarihini kendine göre belirlemişsin, boş zamaninda tomografini de çektir, cd ile gidersen doktora tek görüşmede ameliyat günü, yapilacak işlemler, sonrasi vs herşeyi öğrenirsin ;)

yaptır valla canım pişman olmazsın :)elinde imkanın varken sakın vazgeçme.

Valla iyice kafaya koydum ameliyat olmayı. O kadar çok imreniyorum ki foto cektirenlere.fotolarda burnum büyük çıkıyor böyle oluncada yüzüm çirkin çıkıyor. Ama en çok ameliyat olmama eşim sebeb oldu.sürekli beni arkadaşlarımın yanında dahı rencide ediyor.n

Ne büyük burnun var diyor .en son söylediği çok ağrıma gitti .inşallah hersey güzel olur.

içinizi ferah tutun cok güzel olucaktır burun gerçkten insanı cok eğiştiriyor ama sunuda bilin ilk 2 3 ay eski burnunzdanda büyük olabilir beelli olmazz cok şiş oluyorrr çnkü surat ve burun,piskolojiyi bozmamak lazım 1.ay fln surat ve burun toparlıyor 6 ay snra taşlar yerine oturuyormuşş tam anlamıyla:))

Peki kendini toparlaman ne kadar sürdü. Yani dişleri yıkama banyo yapmak yemek yemek çalışıyorsan eğer işe ne zaman başladin. Ameliyattan sonra ne sıklıkla gitti doktora .ben balikesir den gidicem. Bir de çalışıyorum .

suan bnm 3.haftam ama tamponlar cktıktan snra yani 5.gnden snra cok rahtladım dediğiniz herşeyi yapmaya başladım yani :) sdce biraz eve kapattım kendimi oda cok şiş oldugum için ii hisetmiyorudm kendimi kmse görsün istemedim onun dışında hiçbir sıkıntı olmuyor max 10 gn snra rutininize döneblirsiniz... 1.ay kontrolm var haftaya ondan snra sanırım 3.ay ve 6a.y olucak herhlde

2.5 3 saat sürdü sanırım emin değilim.benim törpülendi kemeri,kanatlar daraltıldı ve biraz kaldırıldı burun bildiğim kadaryla bu kadar.acık ameliyat oldu

Merhabalar...Ben Can beye 4 yıl önce burun ve göğüs büyütme yani silikon ameliyatı oldum.Bu kadar tatlı, bu kadar iyi niyetli ve hastasını rahatlatan bir doktor daha yoktur.Kendisi ile irtibatımı hala bile kesmedim.Yine birşey yaptıracak olsam Can bey vazgeçilmezim.Aklınızda kesinlikle soru işareti kalmasın burun da harikalar yaratıyor.Diğer hastalarınıda yaptırmadan önce muayenehane de görmüştüm.memnun kalacağınıza eminim

Merhabalar...Ben Can beye 4 yıl önce burun ve göğüs büyütme yani silikon ameliyatı oldum.Bu kadar tatlı, bu kadar iyi niyetli ve hastasını rahatlatan bir doktor daha yoktur.Kendisi ile irtibatımı hala bile kesmedim.Yine birşey yaptıracak olsam Can bey vazgeçilmezim.Aklınızda kesinlikle soru işareti kalmasın burun da harikalar yaratıyor.Diğer hastalarınıda yaptırmadan önce muayenehane de görmüştüm.memnun kalacağınıza eminim
Merhaba misled meme büyütme ameliyatın nasıl geçmişti kas altımı olmuştu seninkisi

Back
X