Dr.Coşkun Levent Taşçı hk.

hayalim1

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
1
0
6
İstanbul
Basenlerim için neler yaptırabilirim diye internetten çok araştırdım. Sonunda Dr. Coşkun Levent Taşçı'nın üzerinde yoğunlaşarak Nisan 4'ünde ranevu aldım. Randevuya giderek yapılan muayene sonucunda 5 nisan saat 12,00 de basenlerim için lazer lipoliz yöntemiyle operasyon geçirdim. Muayene öncesinde doktorun dediği gibi operasyondan 1 saat sonra ayağa kalkalarak 6,5 saatlık yolculuk yaptım ve evime geldim. Aşırı derece ağrım olmadı. Sadece giydirilen korse ve sargı bezlerinde çok rahatsız oldum. Ancak düşünebiliyormusunuz ertesi gün dışarıya kahvaltıya bile gittim. 3 gün çok aşırı bir ağrım olmadı. Üç gün sonunda bandajlarımı kendim açtım ve morluklar çoğalmıştı. 25 gün korseyi üzerimde taşıdım. Benim cildim hassas olduğu için çürüklerim biraz çoktu. Ancak denecek kadar ağrım olmadı. 2 ay kadar ödemlerim vardı. Beklemek zordu. Doktora göre 40 gün içinde sonuca varılacağını söylemişti. Ve dediği gibi de oldu. 44 bedenden 40 beden indi. Ancak benin basemlerim fazla olduğu için Temmuz 2'sinde bir operasyon daha geçirdim. 3 gün içersinde sargı bezlerim tekrar çıkarıldı ve mavi ye giderek Xs beden kot etek giydim. bana göre şuan sonuç mükemmel ancak doktorun demesine göre 1 ay içersinde sonuca gidileceğini söyledi. Fakat hala basenlerimde az da olsa opğerasyondan dolayı morluklar bulunmakta ancak sorun etmiyorum. Kendime güvenim geldi. Erkeklerin bakmasından bıkmıştım. Şuan çok mutluyum. Doktor Çoşkun Levent Taşçı ya çooook teşekkür ediyorum. Basenleri olanlara tavsiye ederim. Bu zamana kadar beklemeye ve çekmeye değmez. Sevgilerimle....

Selulitiniz var mıydı ? Bır etkısı oldu mu hala var mı acaba ? Yada yok

merhaba ben de basenli bi bayanim ve cok sorun ediyorum.İyi bi dr bulup en yakin gunde kurtulmayi planliyorum.Acaba dr levent beyin fiyatlari nasil?

Evet bende fiyatlarını merak ediyorum,biraz yüksek sanırım

Tek mesaj! Herşey süper! ve sonra bir daha tık yok!!!! Reklam da biraz akıllıca olmalı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…