Dr Diren Çelik'e burun estetiği olan var mı ?

Littlenut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
22
11
3
37
Varsa tecrübesini paylaşabilir mi acaba ? Doktor araştırması içindeyim ve çok merak ediyorum.

Zafer boyraz baya iyi ve çehreye göre farklı burunlar yapmış cidden. Çok beğendim tarzını ya. Kesin görüşmeye gidecegim.
Ben çok başarılı buldum kendisini. Ve çok doğal durmuş. Bazı doktorlar her hastaya aynı burnu yapıyor. Süreç hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.. Ben ağır bir grip geçirdim, şimdide kızım hasta mecburen bayram sonuna erteledim ben.

Ben çok başarılı buldum kendisini. Ve çok doğal durmuş. Bazı doktorlar her hastaya aynı burnu yapıyor. Süreç hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.. Ben ağır bir grip geçirdim, şimdide kızım hasta mecburen bayram sonuna erteledim ben.
Çok geçmiş olsun. Tabii ki eğer güvenilir bulursam kendisini ve ameliyat olursam buraya yazacağım süreci.

Bugün görüşmeye gittim zafer bey ile. Kesinlikle çok güvenilir bir imajı var. Sorularimı tek tek dinleyip sıkılmadan güler yüzle cevap verdi. Tek sorun diyebileceğiniz şey bilgisayar üzerinden tasarım burun yapmıyor. Eski hastasından örnek gösterdi sadece böyle olur vesaire dedi. Ameliyat tarihi de hemen hafta sonuna verdi.
Fiyatı da günümüz KBB doktorlarina göre çok çok uygun. (7.000) Mutlaka gidip görüşülmesi gereken birisi bence.

Bugün görüşmeye gittim zafer bey ile. Kesinlikle çok güvenilir bir imajı var. Sorularimı tek tek dinleyip sıkılmadan güler yüzle cevap verdi. Tek sorun diyebileceğiniz şey bilgisayar üzerinden tasarım burun yapmıyor. Eski hastasından örnek gösterdi sadece böyle olur vesaire dedi. Ameliyat tarihi de hemen hafta sonuna verdi.
Fiyatı da günümüz KBB doktorlarina göre çok çok uygun. (7.000) Mutlaka gidip görüşülmesi gereken birisi bence.
Karar verebildiniz mi peki? Ben 3 doktorla daha görüşmüştüm onlar bilgisayar üzerinde bi çizim yapıyorlardı ama birebir aynısı olmaz buna yakın olur demişti bir tanesi.

Karar verebildiniz mi peki? Ben 3 doktorla daha görüşmüştüm onlar bilgisayar üzerinde bi çizim yapıyorlardı ama birebir aynısı olmaz buna yakın olur demişti bir tanesi.
Hakan Soygür hoca ile görüştükten sonra kararımı kesin olarak vereceğim. Yüksek ihtimal hakan bey olur sanırım, tecrübesi çok yüksek çünkü.

Fiyatı uygun sadece ilgi alaka sıfır kendi bildiğinde yaptı burnumu sormadı bile nasil bir burun istediğimi ben zorla anlattım ameliyat sabahı atel cikar çıkmaz kemik oluştu burun sırtımda karşıdan yamuk duruyor haliyle yanlardan güzel şimdilik biaey diyemem ama önceki aklim olsaydı daha dürüst daha profesyonel çalışan bir doktora ameliyat olurdjm 2 3 bin fazla verip

Geçmiş olsun biraz biraz ona ameliyat olanlar yazmaya başlayınca gerçek ortaya çıkıyor benimde tanıdığım kişi çok zor durumdaydı hemen yazmaya başladım dikkat edin diye buralara, inşallah sureciniz daha güzel hale doner

Back
X