Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ona gitmek istemiştim ama şikayetimvar.com da oldukça okudum kendisini. Muayeneye gitmeden vazgeçtim.Varsa tecrübesini paylaşabilir mi acaba ? Doktor araştırması içindeyim ve çok merak ediyorum.
Ben Zafer Boyraz karar verdim. Sizde bir bakın isterseniz kendisine. Ferruh Bingül'de çok iyi ama çok fazla fiyat verdi.Anladım, çok teşekkür ederim ben de bakacağım şimdi. :)
Bana telefonda 6.500₺ den başlıyor dedi asistanı.. Muayeneye olamadım henüz.Ferruh bey ile alakalı pek iyi şeyler okumadım burada onu eledim ben. Zafer beye bakacağım. Ne kadar fiyat istedi acaba ?
Ben çok başarılı buldum kendisini. Ve çok doğal durmuş. Bazı doktorlar her hastaya aynı burnu yapıyor. Süreç hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.. Ben ağır bir grip geçirdim, şimdide kızım hasta mecburen bayram sonuna erteledim ben.Zafer boyraz baya iyi ve çehreye göre farklı burunlar yapmış cidden. Çok beğendim tarzını ya. Kesin görüşmeye gidecegim.
Çok geçmiş olsun. Tabii ki eğer güvenilir bulursam kendisini ve ameliyat olursam buraya yazacağım süreci.Ben çok başarılı buldum kendisini. Ve çok doğal durmuş. Bazı doktorlar her hastaya aynı burnu yapıyor. Süreç hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.. Ben ağır bir grip geçirdim, şimdide kızım hasta mecburen bayram sonuna erteledim ben.
Teşekkürler...Çok geçmiş olsun. Tabii ki eğer güvenilir bulursam kendisini ve ameliyat olursam buraya yazacağım süreci.
Karar verebildiniz mi peki? Ben 3 doktorla daha görüşmüştüm onlar bilgisayar üzerinde bi çizim yapıyorlardı ama birebir aynısı olmaz buna yakın olur demişti bir tanesi.Bugün görüşmeye gittim zafer bey ile. Kesinlikle çok güvenilir bir imajı var. Sorularimı tek tek dinleyip sıkılmadan güler yüzle cevap verdi. Tek sorun diyebileceğiniz şey bilgisayar üzerinden tasarım burun yapmıyor. Eski hastasından örnek gösterdi sadece böyle olur vesaire dedi. Ameliyat tarihi de hemen hafta sonuna verdi.
Fiyatı da günümüz KBB doktorlarina göre çok çok uygun. (7.000) Mutlaka gidip görüşülmesi gereken birisi bence.
Hakan Soygür hoca ile görüştükten sonra kararımı kesin olarak vereceğim. Yüksek ihtimal hakan bey olur sanırım, tecrübesi çok yüksek çünkü.Karar verebildiniz mi peki? Ben 3 doktorla daha görüşmüştüm onlar bilgisayar üzerinde bi çizim yapıyorlardı ama birebir aynısı olmaz buna yakın olur demişti bir tanesi.
Süreciniz hakkında bilgilendirirseniz hepimiz mutlu oluruz.. şimdiden geçmiş olsun.Hakan Soygür hoca ile görüştükten sonra kararımı kesin olarak vereceğim. Yüksek ihtimal hakan bey olur sanırım, tecrübesi çok yüksek çünkü.
Çok çok teşekkür ederim, günlerdir kendimi psikojik olarak hazırlamaya çalışıyorum. Kesinlikle yazacağım ne olursa.Süreciniz hakkında bilgilendirirseniz hepimiz mutlu oluruz.. şimdiden geçmiş olsun.
İnşallah kolay atlatırsınız... geçmiş olsun merakla bekliyoruz..Çok çok teşekkür ederim, günlerdir kendimi psikojik olarak hazırlamaya çalışıyorum. Kesinlikle yazacağım ne olursa.
Fiyatı uygun sadece ilgi alaka sıfır kendi bildiğinde yaptı burnumu sormadı bile nasil bir burun istediğimi ben zorla anlattım ameliyat sabahı atel cikar çıkmaz kemik oluştu burun sırtımda karşıdan yamuk duruyor haliyle yanlardan güzel şimdilik biaey diyemem ama önceki aklim olsaydı daha dürüst daha profesyonel çalışan bir doktora ameliyat olurdjm 2 3 bin fazla veripBugün görüşmeye gittim zafer bey ile. Kesinlikle çok güvenilir bir imajı var. Sorularimı tek tek dinleyip sıkılmadan güler yüzle cevap verdi. Tek sorun diyebileceğiniz şey bilgisayar üzerinden tasarım burun yapmıyor. Eski hastasından örnek gösterdi sadece böyle olur vesaire dedi. Ameliyat tarihi de hemen hafta sonuna verdi.
Fiyatı da günümüz KBB doktorlarina göre çok çok uygun. (7.000) Mutlaka gidip görüşülmesi gereken birisi bence.