Dr. Ekrem Keskin'e Burun estetiği olan varmı?

berenkorcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
1
1
1
35
Arkadaşlar merhaba Dr.Ekrem Keskin kepçe kulak ve Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum forumlardan okuduğum kadarıyla kulak ameliyatları olan herkes memnun ancak; Burun estetiği olan varmı

Beren mrb ben meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum memnunum arkadaşı bana önermişti o Burun ameliyatı olmuştu sonucu gayet iyiydi bende öneri üzerine gitmiştim. İstersen rica eder özelden fotosunu isteriz

Arkadaşlar merhaba Dr.Ekrem Keskin kepçe kulak ve Burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum forumlardan okuduğum kadarıyla kulak ameliyatları olan herkes memnun ancak; Burun estetiği olan varmı

Beren mrb ben meme dikleştirme ve protez ameliyatı oldum memnunum arkadaşı bana önermişti o Burun ameliyatı olmuştu sonucu gayet iyiydi bende öneri üzerine gitmiştim. İstersen rica eder özelden fotosunu isteriz

Sizler ne iğrenç insanlarsınız....

Esra merhaba dr. Ekrem bey peki kapalı Burun estetiğimi yapıyor yoksa açık ameliyatmı yapıyor bilgin varmı acaba. Birde bu kulak operasyonunda iple yapılan bir teknik var yarım saatte bitiyormuş bilginiz varmı?

Esra merhaba dr. Ekrem bey peki kapalı Burun estetiğimi yapıyor yoksa açık ameliyatmı yapıyor bilgin varmı acaba. Birde bu kulak operasyonunda iple yapılan bir teknik var yarım saatte bitiyormuş bilginiz varmı?

iğrençlik devam ediyor ...

iğrençlik devam ediyor ...
merhabalar, bu dr ile ilgili (ekrem keskin) bir sorun mu var acaba? ben de kendisini araştırıyorum da.. reklam mesajları mı yayınlanıyor? ya da bilmediğimiz bir durum var mıdır? çok teşekkürler..

merhabalar, bu dr ile ilgili (ekrem keskin) bir sorun mu var acaba? ben de kendisini araştırıyorum da.. reklam mesajları mı yayınlanıyor? ya da bilmediğimiz bir durum var mıdır? çok teşekkürler..
Kazen Kazen evet neden üstteki msjları yazdınız ben de bu doktoru araştıyorum dikkatimi çekti.

Kazen Kazen evet neden üstteki msjları yazdınız ben de bu doktoru araştıyorum dikkatimi çekti.

H hatunbatur , E esraguzel19 ve B berenkorcan 3 tane hesap ile yazıp çizince biz bu girişimlere iğrençlik diyoruz. Aradan 2 sene geçti ellerinde hiç bir belge yoktur bu karalama diyenlere de her şeyi sunarım.

Merhaba ben bugün ekrem keskin ile görüştüm meme büyütme operasyonu için. Bir sürü başka doktorla da görüştüm ptesi gününe kadar karar veririm diyorum aslında ekrem bey çok güven verdi bana. Ekrem bey hakkında bilmem gereken birşey var mı? Kötü yorum bulamadım hakkında ama sanırım çoğu doktor kötü yorumları sildiriyor. Kötü bi tecrübeniz olduysa ya da bilmem gereken birşey biliyorsanız lütfen bana özelden yazar mısınız? Ekrem keskin ya da barış keklik ikisinden birini seçmeyi düşünüyorum

Back
X