Dr. Emrah Çelik

pacifistt

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
165
85
298
Merhabalar, bu forumun sessiz takipçilerindenim. Belki tüm sayfaları ve konuları okumuşumdur. Ben de burun estetiği olmaya karar verdim ve bu süreçte çok araştırmalarım oldu. Dr. Emrah Çelik hakkında fikirlerini paylaşmak isteyenleri duyabilirsem sevinirim.Bazı hastalarına ulaştım, memnun olduklarını söylediler. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba hafta sonu Emrah çelike muayaneye gittim. İLgili bi doktor ne istediğinizi ne yapabileceğini net bir biçimde anlatıyor. Siz gittiniz mi görüşmeye veya ameliyat oldunuz mu?

Merhaba ameliyat oldum,2. ayımdayım, çok şükür şimdilik memnunum, kendisi gerçekten ilgili bir doktor.

Merhaba ameliyat oldum,2. ayımdayım, çok şükür şimdilik memnunum, kendisi gerçekten ilgili bir doktor.
sevindim iyi geçmesine :) bi kaç soru sorabilir miyim müsadenizle. bana bi çizim yaptı ama görüşmede çok içime sinmedi. Ameliyat öncesi tekrar çizim yapıyor mu? ben doğal bi burun ama biraz da küçültmek istedim ama küçülmeyeceğini söyledi kırarak mı yapıyor törpüleyerek mi :)

Tabi ki sorabilirsiniz, bence ameliyatın en zor süreçlerinden biri karar vermek :) ben ilk görüşmeden sonra kararımı verdiğimde ameliyat günümü almıştım fakat ameliyat öncesi tekrar ofisine gidip görüşüp fotoğraf üzerinde konuşmuştuk. Yani fotoğraf üzerinden tekrar konuşabilirsiniz içinize sinmediyse. Piezo yöntemi ile çalışıyor anlatmıştır zaten yani artık kırma yok diye biliyorum :) aklınıza takılanları sorabilirsiniz

Tabi ki sorabilirsiniz, bence ameliyatın en zor süreçlerinden biri karar vermek :) ben ilk görüşmeden sonra kararımı verdiğimde ameliyat günümü almıştım fakat ameliyat öncesi tekrar ofisine gidip görüşüp fotoğraf üzerinde konuşmuştuk. Yani fotoğraf üzerinden tekrar konuşabilirsiniz içinize sinmediyse. Piezo yöntemi ile çalışıyor anlatmıştır zaten yani artık kırma yok diye biliyorum :) aklınıza takılanları sorabilirsiniz
aslında bende karar verdim ama etrafta gösterdiğim insanlar kafamı karıştırdı. ben biraz daha küçük istedim ama bunun çadır gibi olduğunu düşün üzerini kapatıcam elimde deri kalır kesemem onuda dedi. fotoğrafta biraz mucize bekledim sanırım belkide ondan oldu. doğal bi burun istiyorum sizin ki nasıl oldu? ya daha kötü olursa korkusu var biraz :) doktoru bende çok sevdim aslında ama işte... aslında 2-3 senedir istediğim bişey ama ilk defa doktora kadar gidebildim :)

Acaba fiyat olarak ne kadar

Her atılan doktorda kafam iyice karışıyor yaptığı burunlar harika duruyor artık fiyata felan bakmıyorum şu yasaklar bitince görüşmeye gideceğim doktorlar listesine ekledim

Her atılan doktorda kafam iyice karışıyor yaptığı burunlar harika duruyor artık fiyata felan bakmıyorum şu yasaklar bitince görüşmeye gideceğim doktorlar listesine ekledim
Benimde ayni sekil oluyo beynim.sulandi artik 🤣🤣 bide oguz kaan onder e baktim watsaptan yazdim 14 bin dedi doktor watsaptan şu şu olacak diye yazdi ameliyat tarihi bile verdi 😅

Cok yogun bi dokttormus ama instagramda cok fazla resim yok acaba guzellerinimi paylasiyo sadece bide cok bekletiyomus yogunluktan hastalarini internette bakayim dedimde bilemedim simdi 🥴
Benim çoğu tanıdığım Kocaeli’de Dr Levent Aydar’a ameliyat oldu hepsi de şu an memnun ama ben sevemedim yaptığı burunları bir türlü. Fiyat 10.500 den başlıyor

Benim çoğu tanıdığım Kocaeli’de Dr Levent Aydar’a ameliyat oldu hepsi de şu an memnun ama ben sevemedim yaptığı burunları bir türlü. Fiyat 10.500 den başlıyor
Aynen baktim bende ic acici gelmedi pek bide kocaeline gidemem erdi ozdemir var gorusmeye gittim sicak kanli bi doktor ama simulasyonu pek begenmedim cok ustunde durmadi cizimin ama instagramdaki fotograflarin cogunu begendim

Aynen baktim bende ic acici gelmedi pek bide kocaeline gidemem erdi ozdemir var gorusmeye gittim sicak kanli bi doktor ama simulasyonu pek begenmedim cok ustunde durmadi cizimin ama instagramdaki fotograflarin cogunu begendim
Herkes kapalı tekniğe daha sağlıklı ve ağrısız iyileşiyor diyor. Benim bulduğum doktorlar hep açık yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Herkes kapalı tekniğe daha sağlıklı ve ağrısız iyileşiyor diyor. Benim bulduğum doktorlar hep açık yapıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bende acik olursa daha iyi diye dusunuyodum hatta genel cerrah olan is arkadasim var oda acik olmasi daha iyi doktor acisindan herseyi goruyo.falan dedi ama arkadasimin eside burnunda kemik varmis nefesle alakali oldi kapali olmus gayet memnun doktora bagli bence

Bende acik olursa daha iyi diye dusunuyodum hatta genel cerrah olan is arkadasim var oda acik olmasi daha iyi doktor acisindan herseyi goruyo.falan dedi ama arkadasimin eside burnunda kemik varmis nefesle alakali oldi kapali olmus gayet memnun doktora bagli bence
Siz baya araştırmışsın konuyu özelden size bir kaç soru sormam mümkün müdür?

Back
X