Dr Emre Apaydın?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.228
Puanlar
698
Yer
Ankara
Bu doktora burun ameliyatı olan veya doktor hakkında bilgisi olan var mı?

Bir tanıdığım ameliyat oldu ona ama burnu çok havada oldu ya. Burun ucunda hiç kavis yok yukarı doğru yuvarlanıyor. Önden bakınca burun delikleri çok fazla görünüyor. Biz pek beğenmiyoruz ama kendisi iyi olduğunu düşünüyor yorum yapmıyoruz o yüzden.

Öncelikle bu tecrübenizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Acaba kendisi mi istedi öyle bir burun? Çünkü bazı insanlar özellikle kalkık ve hokka gibi burun isteyebiliyorlar.

Öncelikle bu tecrübenizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Acaba kendisi mi istedi öyle bir burun? Çünkü bazı insanlar özellikle kalkık ve hokka gibi burun isteyebiliyorlar.
Rica ederim. Onun burnu kemerli ve düşüktü. Kemer gitsin düşüklük kalksın istiyordu ama bu denli değildi. Çünkü sorun kalkık olması değil burun ucunda hiçbir kavis olmadan yukarıya yuvarlanması.

Anladım. O zaman Emre Apaydının da üzeri çizilmiştir. Kime ameliyat olacağım ben...

Anladım. O zaman Emre Apaydının da üzeri çizilmiştir. Kime ameliyat olacağım ben...
Nasıl bir burun istediğinize ve burnunuzun nasıl olduğuna bağlı. Ben Gazi Hastanesinde Prof. Dr. Alper Ceylan'a ameliyat oldum. Benim çok problemli bir burnum yoktu hafif kemerim ve biraz burun ucu düşüklüğüm vardı. Doktorum ne olup ne olmayacağını çok dürüst bir şekilde açıkladı ve anlattığı da tam istediğim burundu doğal bir burun istiyordum ben, öyle de yaptı. Çok da memnun kaldım 3 yıl oluyor ameliyat olalı. Çevremde 3 kişi daha kendisine ameliyat oldu çok memnunuz hepimiz. İsterseniz bir görüşün.

Fakat benimki revizyon olacak. Revizyonun da üstesinden gelebilir mi? Revizyon ameliyatını çoğu doktor yapamıyor

Kendisiyle görüşeceğim. Yalnız bildiğim kadarıyla üniversite hastaneleri için 182den randevu alınmıyor. Siz nasıl aldınız

Kendisiyle görüşeceğim. Yalnız bildiğim kadarıyla üniversite hastaneleri için 182den randevu alınmıyor. Siz nasıl aldınız
Instagram hesabında mail adresi yazıyor. Oraya mail atarak randevu alınıyor.

Ameliyat için ne kadar ücret ödediniz

Ben rinoplasti ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. O kadar doktor araştırdım ve hayatimin en doğru kararını verdim Ve korktugum kadar asla olmadı 10 günde bütün hersey bitti ve asla morluk olmadı, süreci kendisi takip ediyor ve hastaları ile çok ilgili Yakın arkadaşım da revizyon rinoplasti oldu, onun sonucu da oldukça başarılıydı. Özellikle revizyon süreçlerinde doktor seçiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Emre Apaydın hocam bu konuda Ankara’da gerçekten çok başarılı isimlerden biri. Güvenebilirsiniz Yaptığı ameliyatların hepsi çok başarılı

Eklentiler

• IMG_0248.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_7930.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 31
  • E5C8016A-1A74-4EC1-99CB-9FD401E595F2.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_6181.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 19
Sizinki de mi revizyon?

Merhabalar benim arkadaşımda Emre Apaydında ameliyat oldu. Süreci çok rahat geçti. Sonrasındaki kontrollerle hoca sürekli takipte. İşini hakkıyla yapan bir hekim. En azından görüşmeye gidip fikir alabilirsiniz gibi

Teşekkür ederim

`