Dr. Emre Ilhan ameliyat olanlar lutfen!!

bmelisa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
9
0
6
35
İstanbul
Merhaba,

dun konu acmistim doktor ariyorum diye bugun Emre Ilhanda randevu yaptim temmuz icin! Ben Hollandada yasiyorum ve ogrenci oldugum icin benim icin Temmuz en iyi ay ameliyat olmak icin. Tek o doktorun herseyi ortada oldugu icin onu secmeyi karar verdim. Facebookta cok resimler var, gazetelere ve televizyonlarada ciktigi icin bana daha iyi bir his verdi.

Lutfen sizin yorumlarinizi alabilirmiyim Dr. Ilhan hakkinda. Gercekten gorundugu gibi iyi bir insanmi, nasil gecti ve sonradan problemler ciktimi??

Merhaba,

dun konu acmistim doktor ariyorum diye bugun Emre Ilhanda randevu yaptim temmuz icin! Ben Hollandada yasiyorum ve ogrenci oldugum icin benim icin Temmuz en iyi ay ameliyat olmak icin. Tek o doktorun herseyi ortada oldugu icin onu secmeyi karar verdim. Facebookta cok resimler var, gazetelere ve televizyonlarada ciktigi icin bana daha iyi bir his verdi.

Lutfen sizin yorumlarinizi alabilirmiyim Dr. Ilhan hakkinda. Gercekten gorundugu gibi iyi bir insanmi, nasil gecti ve sonradan problemler ciktimi??
canım öncelikle çok şanslısın. Ben ve kardeşim ameliyat olduk bu ay arkadaşımda Emre beye ameliyat olacak çok memnunuz gerçekten çok iyi bi insan ne zaman bi şey sormak istesem cevap verir, ilgilenir. Sonuna kadar güvenebilirsin. Yardım ettiğim hasta sayısı o kadar çok ki hepside ameliyat olup çok memnun kaldı o yüzden gözüm kapalı övüyorum emre beyi:))

Randevu icin telefonmu actin yoksa mail mi gönderdin? Operasyon gunu almak icin mecbur ilk önce randevu sart mi? Bende Emre beyi cok beyeniyorum fakat Turkiyeye okadar iki defa gitmem mumkun deyil.

Merhaba,

Canım Dr. Emre İlhan hasta yorumları sayfasına yazarsan daha cok cevap alabilirsin;)

Merhaba,

Emre bey gorundugu gibi bir insan isini cok seven guler yuzlu coook basarili bir doktor:) herseyi oldugu gibi gercegiyle soyler sen de bilirsin ne olacagini:) ben annem kardesim ve cevremden coook kisi emre beye oldu hepimiz cok memnunuz:) kesinlikle burun estetigi konusunda en iyi doktor diyebilirim:)

Son düzenleme:
EMRE beyi tesadufen buldum ve ilk randevumu alıp gorusmeye gittigimde guleryuzu,alcakgonullugu ,inanilmaz sabri , hicbir zaman yuzunu asmadan ve yuzundeki kocaman gulumsemeyle hastalarini dinlemesi ,anlamasi ,asla aceleye getirmemesi ve detaylara cok onem vermesi bana çok guven verdi.gecen hafta revizyon ameliyatimi yapti.bugun 6.gunum olmasina ve tamponlarimin hala olmasina ragmen kendimi cok iyi hissediyorum.kesinlikle hayatimda verdigim en dogru karar olduguna inaniyorum.umarim sizde dogru bir karar verirsiniz.gozum kapali EMRE BEY diyebilirim size :)

Randevu icin telefonmu actin yoksa mail mi gönderdin? Operasyon gunu almak icin mecbur ilk önce randevu sart mi? Bende Emre beyi cok beyeniyorum fakat Turkiyeye okadar iki defa gitmem mumkun deyil.

hem randevu hem de ameliyat tarihini aynı anda alabilirsiniz durumunuzu belirtirseniz yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum:)

hem mail im ben hemde telefon actim iilk gorusmeye gittimim zaten hemen sonrasinda kararimi verdim sen durumunu izah edersen sana gore bi ayarlama yapalar eminim ...simdiden gecmis olsun...

hem randevu hem de ameliyat tarihini aynı anda alabilirsiniz durumunuzu belirtirseniz yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum:)

Mail gönderdim iki defa. Aradan 3 hafta gecti, hic ses seda yok. Fotoraflimi göndermistim. Belki bir yorum yapar diye.
Telefon mu acmam gerekiyor sizce?

Mail gönderdim iki defa. Aradan 3 hafta gecti, hic ses seda yok. Fotoraflimi göndermistim. Belki bir yorum yapar diye.
Telefon mu acmam gerekiyor sizce?

Cok yogun oldugu icin gorememistir telefon acarsaniz daha iyi olur

cok yogun oldugu icin araya karismistir sanirim ..o zaman bence telefon edip yardimcilariyla gorusmelisin direk ;)

Bir de öyle deneyim. Tesekur ederim.
Hotell falan seciminde yardimci oluyorlarmi? Ben Istanbulu hic bir yerini bilmem. Ve kac gun kalmam gerekiyor Istanbulda?

Tabiki asistanlari yardimci oluyor eger kalabiliyorsaniz 2 hafta kalsaniz daha iyi olur ama en az 10 gun kalmak gerekiyor

Merhaba,

ben Emre Bey'e ameliyat oldum, çok zor bir burnum vardı ayrıca burnumda et vardı. nefes alamıyordum. şuan çok memnunum. gerçekten adam işinde iyi. bende hep bu forum sitelerinden yorumlar okuyarak emre beyi seçmiştim. o yüzden yorum yapıyorum ki içinde tereddüt olan arkadaşlar bilgilensin. hiç ağrım sızım olmadı.

Kesinlikle çok samimi, oldukça özverili ve gercekten işini seven bir doktor emre bey. 3.5 ay önce ameliyat oldum ve çok memnunum şimdi kuzenim ameliyat olmak için gün almaya çalışıyor

Back
X