Dr Emre Ilhan - Yurt Disi Hastalari? (2 kez gitme zorunlulugu)

BulutSirin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
29
0
1
Merhaba kizlar,

Bugun uye oldum, az oncede yazmistim. 3, kez ameliyat olmam gerekiyor diye.

2 ameliyati Kayseri'de Dr Umut Ozbebit'e oldum. Olmaz olsaydim.

Herneyse, bugun Emre Ilhan'in ofisini aradim.

Yurt disindan kolayca gelemedigimi soylesemde 2 kez gelmeniz gerek diyolar.

Bir gelcekmisim muayeneye, ozaman ameliyat tarihi veremiyolarmis.

Sonra verdikleri ameliyat tarihine gelecekmisim.

Yurt disindan olan varsa lutfen paylasabilirmi , sizede boyle dedilermi?

Merhabalar canim Kayserilisin sanirim? Banada 2 dr solemisti cok yogunlarmis vs.tabi ben 2 kez masraf olur die hmn eledim.malum ucak otel baya pahali.en mantiklisi eminsen karar verip direkt ameliyat olmak icin gitmek.:KK51:bol sanslar ...

Kizlar ameliyattan ne kadar sonra ucaga binilebilir basinctan dolayi kanama olabilecegi soylendi

Merhabalar canim Kayserilisin sanirim? Banada 2 dr solemisti cok yogunlarmis vs.tabi ben 2 kez masraf olur die hmn eledim.malum ucak otel baya pahali.en mantiklisi eminsen karar verip direkt ameliyat olmak icin gitmek.:KK51:bol sanslar ...

Kayserili degilim ama orada ameliyat oldum 2 kez. Ben kararimi verdim ameliyat icin ama Dr Emre Ilhan okadar populerki, 1 kez gidicekmisim gorucekmis, ozaman hemen ameliyat edemezmis cunku dolu olurmus, verecekleri tarihte tekrar gidip ameliyat olucakmisim.. Bu nasil mumkun olur bilemiyorum..

@ country: hic bilmiyorum canim doktora sormak lazim

Hangi tarih için randevu almak istediniz ?

Doktor yoğun olabilir ama avrupadakiler işsiz değiller ki öyle 2 3 4 kez gelsinler hem para dayanmaz oteller çok pahalı.

Merhaba ben derya, ben 3 sene ônce ameliyat oldum emre beyde. Bende yurt disindan geliyorum. Albümde resimlerime bakabilirsiniz

Back
X