Dr Emre Ilhan - Yurt Disi Hastalari? (2 kez gitme zorunlulugu)

BulutSirin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
29
0
1
Merhaba kizlar,

Bugun uye oldum, az oncede yazmistim. 3, kez ameliyat olmam gerekiyor diye.

2 ameliyati Kayseri'de Dr Umut Ozbebit'e oldum. Olmaz olsaydim.

Herneyse, bugun Emre Ilhan'in ofisini aradim.

Yurt disindan kolayca gelemedigimi soylesemde 2 kez gelmeniz gerek diyolar.

Bir gelcekmisim muayeneye, ozaman ameliyat tarihi veremiyolarmis.

Sonra verdikleri ameliyat tarihine gelecekmisim.

Yurt disindan olan varsa lutfen paylasabilirmi , sizede boyle dedilermi?

Merhabalar canim Kayserilisin sanirim? Banada 2 dr solemisti cok yogunlarmis vs.tabi ben 2 kez masraf olur die hmn eledim.malum ucak otel baya pahali.en mantiklisi eminsen karar verip direkt ameliyat olmak icin gitmek.bol sanslar ...

Kizlar ameliyattan ne kadar sonra ucaga binilebilir basinctan dolayi kanama olabilecegi soylendi

Merhabalar canim Kayserilisin sanirim? Banada 2 dr solemisti cok yogunlarmis vs.tabi ben 2 kez masraf olur die hmn eledim.malum ucak otel baya pahali.en mantiklisi eminsen karar verip direkt ameliyat olmak icin gitmek.bol sanslar ...

Kayserili degilim ama orada ameliyat oldum 2 kez. Ben kararimi verdim ameliyat icin ama Dr Emre Ilhan okadar populerki, 1 kez gidicekmisim gorucekmis, ozaman hemen ameliyat edemezmis cunku dolu olurmus, verecekleri tarihte tekrar gidip ameliyat olucakmisim.. Bu nasil mumkun olur bilemiyorum..

@ country: hic bilmiyorum canim doktora sormak lazim

Hangi tarih için randevu almak istediniz ?

Doktor yoğun olabilir ama avrupadakiler işsiz değiller ki öyle 2 3 4 kez gelsinler hem para dayanmaz oteller çok pahalı.

Merhaba ben derya, ben 3 sene ônce ameliyat oldum emre beyde. Bende yurt disindan geliyorum. Albümde resimlerime bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…