Dr. Ergin Kılıç Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar ...!! benim 2 tane arkadaşım oldu Ergin beye ameliyatını.. onlardan cesaret bulup gittim görüşmeye inanılmaz pozitif bi insan çok tatlı =)) 11 mart ameliyat günümü aldımm. gerci ben bunları yazıyorum ama kimsenin cvp verdiği yok.. Yinede ameliyat olan arkadaşlarım görürlerse mervearmel@hotmail.com adresine resmleri atabilirler mii?? olmayı düşünen arkadaşlar Ergin bey hakkında sormak istedğiniz bişeyler varsa yardımcı olabilirim =)

Sevgili arkadaşım o cesaret bulduğun arkadaşlarının durumları nasıl? Memnunlar mı? Herhangi bir sıkıntı yaşadılarmı?Bilgi verirsen çok sevinirim

Ameliyatım oldu.Bugün 4.günüm inanılmaz şişlik ve morluk oldu yüzümde beyaz tenli olmamın ve derimin hassas olduğundan sanırım burnum çok şiş olduğu için bana büyük geliyor.Ergin bey doğal burunlar yaptığı için ve bende kalkık burunları estetik bulmadığım için hiç kalkık değil şu an çok doğal ama biraz büyük geliyor gözüme inşallah zamanla iner ve daha zarif durur .Cuma günü alçım alınacak umarım hayal kırıklığına uğramam herkese geçmiş olsun

Arkadaşlar ergin beye ameliyat olmuş ve üzerinden zaman geçmiş kişiler lütfen yorumlarını ve fotolarını paylaşabilir mi? Albümlerde ergin beyin yaptığı burunlara ait hiç foto yok ben ameliyat oldum ama henüz atel çıkmadı daha bende göremedim burnumu daha sonra fotoları paylaşacağım inşallah iyi olur herşey :)

Arkadaşlar ergin beye ameliyat olmuş ve üzerinden zaman geçmiş kişiler lütfen yorumlarını ve fotolarını paylaşabilir mi? Albümlerde ergin beyin yaptığı burunlara ait hiç foto yok ben ameliyat oldum ama henüz atel çıkmadı daha bende göremedim burnumu daha sonra fotoları paylaşacağım inşallah iyi olur herşey :)

çok geçmiş olsun canm... ben olalı 7 ay oldu.. ama sıkıntılar var bi iki yerde kemik çıkıntısı var şişlikler var:(( çok acı ama 2. kez ameliyt olmama gerekiyor:( umarım senn ameliyatn sorunsz geçmiştr ve istediğn gibi olur..

Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta görüştüm baktı çok güzel bir sonuç alınacak burnun var dedi.Gazı verdi rahatlatmayı iyi biliyor :) benim burnumda kemer yok biraz uzun orada olan bazı hastalar gerek yok dese de benim psikolojimi rahatsız eden yan profil ne yazıkki :(( kim isterki bıcak altına yatmayı.27 nisan ctesi günü sabah B.paşa özel hast olucam Allah nasip ederse inş.Kuzenim onda oldu ameliyat şimdiye kadar gördüğüm en iyi burun inanılmaz doğal.Ama burda bazı youmları okuyınca üzüldüm memnun kalmayanlarda olmuş :(( inş bende memnun olmayanlardan olmam.Pişman oldunmu geri dönüş olmayacak elbette.Birde düğünüm olacak mahvolurum...Mevlam hepimizin yardımcısı olsun...

Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta görüştüm baktı çok güzel bir sonuç alınacak burnun var dedi.Gazı verdi rahatlatmayı iyi biliyor :) benim burnumda kemer yok biraz uzun orada olan bazı hastalar gerek yok dese de benim psikolojimi rahatsız eden yan profil ne yazıkki :(( kim isterki bıcak altına yatmayı.27 nisan ctesi günü sabah B.paşa özel hast olucam Allah nasip ederse inş.Kuzenim onda oldu ameliyat şimdiye kadar gördüğüm en iyi burun inanılmaz doğal.Ama burda bazı youmları okuyınca üzüldüm memnun kalmayanlarda olmuş :(( inş bende memnun olmayanlardan olmam.Pişman oldunmu geri dönüş olmayacak elbette.Birde düğünüm olacak mahvolurum...Mevlam hepimizin yardımcısı olsun...
Merhaba cnm bende ergin beyden 18ine gün almistim ama aradm kendisini fakat musaıt olmadigi ıcin görüsemdm ama operasyonu erteledgini soyledi siz kendisyle görüsebldnz mi ameliyat gununuzde dgsklik var mi??

Acele cevap atabilirsen cok memnun olurum mesajinizi bekliyorum.simdiden tesekkurler

Ergin Kılıç dün vefat etmiş arkadaşlar çooook şaşırdım ve çok üzüldüm :( allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Arkadaşlar ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat araştırma yaparken Dr Ergin Kılıç organ beklerken vefat etti şeklinde bir haber gördüm.Aynı doktordan mı bahsediyoruz ? lütfen cevap verin..:53:

Evet, maalesef aynı doktor. Kendisini çok yakından tanıyordum. Nisan ayından beri hastaymış. Amiliodöz diye bir hastalık teşhis etmişler ve aniden olmuş. Uygun kalp bulunmuş ve kalp nakli yapılmış ama nakilden 1 hafta sonra hayata veda etmiş. Gencecik ve hayat dolu bir doktordu, yazık oldu. Mekanı cennet olsun inşallah...
Arkadaşlar ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum fakat araştırma yaparken Dr Ergin Kılıç organ beklerken vefat etti şeklinde bir haber gördüm.Aynı doktordan mı bahsediyoruz ? lütfen cevap verin..:53:

Kendisini çok iyi tanıyordum, burun ameliyatımı ona yaptırmıştım. Ailemizden birisi gibiydi. Ve evet 20 Kasım 2013 tarihinde vefat etti. Allah rahmet eylesin ve var ise günahlarını bağışlasın inşallah 🙏 😪

Back
X