Burada bu kadar yorum gördüğüm için bende yazmak istedim sırf bunun için üye oldum siteye.
Biz de eşimle birlikte çocuk tedavisi gördük ertan hocadan 6 ay bir kullanım sürecimiz oldu gönderdiği ürünleri bu süreçte açıkçası bende çok tedirgin olmuştum eşim çok istememişti ben ikna ettiğim için kendisini ısrarlarım üzerine başladık.
eşimde sperm düşüklüğü vardı bunun yanıunda harekt bozukluğu vs olduğunu söylemişti doktorlar bende de adet düzensizliği vardı. kilomda birazvardı çok defa kilo vermem gerektiğini de söyledi doktorlar. durumumuz buydu ertan hocayla görüştüğümüz de gayet güzel konuştu durmumuzu anladı açıkçası çk doktora gittik pek bi ilgi göremedik. 4. ayda eşimden sperm tahlili istediler sayıda ve harekette artış olduğunu gördük biz burada sayının öneminin aslında çok önemli olmadığını gördük çünkü spermin hareketi hızı morfolojisi de saydan daha önemliymiş ertan hoca sayesinde öğrendik.
neyse benim için verilen ürünleri düzenli kullandım ve bu sürecin öncesinde de kilomla ilgili diyet ve egzersiz yürüyüş vs yapmaya başlamıştım kilomu düzene soktum.
5 ay önce evladımızı kucağımıza aldık ertan hocaya da whattsaptan teşekkür mesajımı iletmiştim çekim yapmak istediler eşim kabul etmedi görünmek istemedi.
bunları yazmamın sebebi tamamen tabii ki herkes aynı değil biz allaha şükür mutlu sonuca ulaştık ama insanlar memnuniyetsizliklerini çok açık dile getirirken bu konuda memnun hastalarda benim gibi yazmalı diye düşünüyorum benim gibi bir arkadaşımda aynı şekilde çocuk sahibi oldu ona da bu sayfayı göndereceğim.