Dr. Faruk buyru?

merhaba ben faruk hocanın özeline gitmedim ama çapada tedavi gördüm tüp bebek işlemlerimde tesadüfen faruk hocaya rast geldim çok sıcak ve güven veren bi kişilik bence açıklamada yapıyo durumunu da söylüyo tabi sen de sormalısın onun gözetiminde mikroenjeksiyon denedik işinin ehli bi doktor çapanın pofesörlerinden ve daima ordalar dönüşümlü olarak muayene ediyorlar.inş.pazartesi test yaptırcam dua edin nolur çok karşık duygular içindeyim valla

plikistik over durumu bende var olduğunu söylemişti bi doktor. ben başka bi doktora gittim muayene testler usg sonucu hayır pko değil dedi.bazı hastalarda yumurtalıklar pko gibi görünebiliyormuş adet düzensizliğim yok tüğlenme ve kilo alma problemim yok .daha geçenlerde çapada muayene esnasında öğrencilerde geldi hoca ders anlattı üzerimde detaylı bi şekilde.olsa mutlaka derdi yumurtalık rezervi normal dedi bide ben ayda birkaç yumurta verebiliyorum normal yoldan dediklerine göre.belki sizin durumunuzda böyle olabilir ve pko sanılabilir.

merhaba .bende faruk bey'in hastasıyım ve şu ana kadar gördüğüm en iyi doktor diyebilirim.bana pko olduğumu ve tedavi ile bebek sahibi olabileceğimi söyledi.2 kez klomen tedavisi uyguladı bakalım bu ay sonuç ne olacak :) ayrıca sadece 1 kere ödeme yaptım kendisine ve belki 20 kere yanına kontrole çağırdı ve ücret talep etmedi.inşallah bunca koşturmaya bende olumlu sonuçlar alırım .

ablamın dr u dun doğum yaptırdı ablama sezaryen ile gayet doğumumuzda guzel gectı bebeklerımız de sağlıklı faruk beye teşekkurler

kızlar ben bu sayfayı uzun zaman önce açmıştımmm ama en azındann şu anda giden arkadaşlara bi ek bilgi olurr faruk beye 3 kere aşıolama yaptırmuştım ben ama mmaalesef netice alamamıştımm sonrada bıraktımm gerçektenn ii bir doktor ama açıklama mevzusuna katılmıyorummmm kesinlikle beni aydınlatamadıııı zorla laf alıyoduk eşimle ağzından tamamen kendine güven duygusunu kazandıramadı üstümüzde şimdi ki doktorumm mustafa bahçecii inanılmaz pozitif bi insannn her ayrıntısınıda anltıyorrr.

merhaba .bende faruk bey'in hastasıyım ve şu ana kadar gördüğüm en iyi doktor diyebilirim.bana pko olduğumu ve tedavi ile bebek sahibi olabileceğimi söyledi.2 kez klomen tedavisi uyguladı bakalım bu ay sonuç ne olacak :) ayrıca sadece 1 kere ödeme yaptım kendisine ve belki 20 kere yanına kontrole çağırdı ve ücret talep etmedi.inşallah bunca koşturmaya bende olumlu sonuçlar alırım .

Bu sene bebek yapmak niyetine girdik ve gayrı ihtiyari araştırmadan Faruk BUYRU'ya gittik. İşini çok iyi bilen ve uygulayan bir hekim.. Kısa ve öz konuşur ama kafanızda soru işareti bırakmayı sevmiyor. Siz soru sorarsanız muhakkak cevaplar, kontrollerde hiç para almıyor, ben birkaç defa sordum ödeme yapmayacakmıyım, diye.. Hayır, dedi. Yani zaten pahalı olan tedaviyi onyüzbin milyona çıkarmıyor. Bazen kendimize güvenimizi yitirdik tedavi süresince ama Faruk BUYRU'ya güvenimizi hiç yitirmedik.. Neyse sonuçta hamileyim işte, Faruk BUYRU'yu özellkile benim gibi kuruntulu ve aşırı duygusal bayanlara tavsiye edebilirim.. Bir de açık sözlü insanlarla muhatap olmayı sevenlere.. Umarım benim ve sizlerin bebekleri sağlıkla dünyaya gelir.. Herkese kolay gelsin ve iyi şanslar..:nazar:

cnm bende çok araştırarak gittim ve çok güvendimmm
ama pklo birine pkolu değilsin sen derseee
üstelik düzenli adetgörebilmem içinde klomen veripde o ay yine adet olmazsan
eşine direk senin durumun düzelmezz dersee
tüp bebek diyerek kesin sonuca varırsa ikinci muaynede
çapada hoca olmasına rağmen devletten rapor almamıza yardımıcı olmaması

gibi sebepler cnmm inş....sen güsel sonuçlar alırsınn:CüvCüv:

Faruk bey kısa ve öz konuşmayı seviyor, bilgisayar mantığı.. ben de Faruk BUYRU hastasıyım, ilk denemede hamile kaldım.. Hep sevgiyle anacağım :D

Merhaba, öncelikle çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Umarım en kısa zamanda, sağlık ve huzurla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. ben de Faruk BUYRU hastasıyım. İlk micro denememizde hamile kaldım ve yakın zamanda bebeğimiz dünyaya geldi.

Şöyle bir bilgi geçmek isterim ki, tedavi esnasında birden fazla sinir krizi geçirdim. İğneleri göbeğime kendim şırınga etmeye başladığım andan itibaren gerildim. Hemşireye yaptırmayı da yediremedim kendime (saçma ama o zamanın ruh haliyle olağan) Faruk Hoca'nın muayenehanesine gittiğim her kontrol gününde "Bu gün iğnelerin son günü inşallah" diyerek koştum, kontrol çıkışı, elimde iğne reçetesiyle her çıkışımda ağlaya ağlaya yürüdüm kalabalık caddelerde.. Bir akşamüstü, kontrole gidişimde "-Bu defa söyleyteceğim, iğneler bitsin artık, diyeceğim" dedim kendi kendime.. Söyleyemedim.. Kapıda gak guk oldum, O da anlamadı, kendi hesabına -Bu hatun sıyırdı herhalde, dedi belki.. Bir defasında da kontrol esnasında soracak oldum aynı soruyu.. Bağırdı :)

Bu tabloya baktığımda FARUK HOCA'NIN HERHANGİ BİR SUÇU YOK! O ZAMAN DA BEN HOCAYI SUÇLAMADIM! HORMON İĞNESİ ORGANİZMAYA PRES YAPIYOR.. TEDAVİ ZATEN BAŞTAN AŞAĞI STRES.. BÜNYE KALDIRIR YA DA KALDIRMAZ!.. HOCA NE YAPSIN PARDON?? ADAM İŞİNİ YAPMAKLA MEŞGUL! -ahh bayan, ne oldu size, aman da aman agucuk bugucuk mu bekliyoruz? Vallahi ben onca gerilime rağmen hocayı gıdım suçlamadım.. Aksine bir de özürleştim.. -Kendime ağır geliyorum, dedim.. Nişantaşı'ndaki o kalabalık caddelerde ağlaya ağlaya yürüdüğüm günleri bilirim ben.. İnsanlar bana çarptı, ben insanlara.. Kafamı kaldırıp da bakmadım kim bana çarptı.. Ben kime çarptım.. Küfür etseler gıgım çıkmazdı.. Zaten ağlıyordum.. Faruk hocanın suçu ne pardon??? Adamın suçu ne pardon?? Hiç dikkat etmediniz mi kapının önündeki kalabalığa?? Hepsi benim gibi.. Sizin gibi.. Adam hepimizin duygularına hitab etmeye çalışırsa evin yolunu bulamaz bence..

Belki umulan başarıya erişememenin verdiği bir kızgınlık bu.. Bence daha konuşkan bir hekimle yola devam ediniz.. Sakin bir doktor Faruk hoca.. Bu da geriliminizi arttırmış olabilir..

Sürahiyi ters çevirince şu soru çıktı ortaya

-BU TEDAVİ BAŞARILI OLSAYDI, FARUK HOCA YİNE ASKER Mİ OLMALIYDI???

:))

Sevgilerimle.. kolay gelsin..

Merhabalar,

Bende Faruk Buyru'nun hastasıyım. Çok ağır durumlar yaşamadım ama kendimce yaşadığım şeyler ağırdı.

Faruk Bey ile bundan 5 ay önce tanıştım. Bir arkadaşım çok memnundu bana da tavsiye etti. Gittiğime gideceğime bin defa pişman oldum ama bir yola girmiştik artık dönüşü yoktu.

37 yaşındayım ve 4,5 yıllık evliyim.
2009 yılının Kasım ayında doğal yollarla hamile kaldım, zaten istediğimiz ve planlanmış bir hamilelikti. Havalara uçtuk, dünyanın en mutlu kadınıydım. Maalesef 8. haftada kesede bebek görülmedi, 1 hafta daha bekleyelim belki kalp atışlarını alabiliriz dediler. Bekledik, maalesef boş gebelik teşhisi kondu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. 7-8 ay beklemek istedim, hiç aklıma bebeğimi kaybedeceğim gelmemişti, açıkçası benim için büyük bir acı oldu.
8 ay sonra artık hazırım hadi tekrar deneyelim dedik, tabi bu arada doktoruma gidiyorum tüm kontrollerimi ve testlerimi yaptırıyorum herşey son derece yolunda deniyor. Biz denemeye devam ediyoruz ama maalesef her ay hüsran, her ay hayal kırıklığı. Tam 1 yıl böyle devam etti. Rahim filmim çekildi, eşime iki defa spermiyogram testi yapıldı ama bir türlü tekrar hamile kalamadım. Doktorum en sonunda tüp bebek konusunda uzman bir doktorla görüşün dedi. Bende sık sık Faruk Bey'in ismini duyduğum için doktoruma bize bu doktoru önerir misiniz diye sordum. O da iyi bir hocadır, kendisini tavsiye ederim dedi. Kadın Doğum Doktoruma da çok güvendiğim için Faruk Bey'e gitmeye karar verdim.
Faruk Bey de 2 defa klomen denedik sonuç olumsuz, 1 defa aşılama denedik olumsuz, tüm bebek denedik iki gün önce sonucu aldık sonuç yine negatif. Tabi bunlar kısmet kader işi ben olayın tutmaması konusunda değilim, benim derdim Faruk Bey gibi bir adamın asker olması gerekirken nasıl olmuşta kadın doğum doktoru, üstelik bu kadar hassas bir konu olan tüp bebek konusuna ihtisasını yapmış anlamadım.
Son derece despot, hiç konuşmayan, hiç bir açıklama yapmayan, son derece sevimsiz bir doktor.
Beni olumsuz ve demotive tavırlarıyla her görüşmeye gittiğimde ağlattı, kendisine hakkımı asla helal etmiyorum. Hatta yumurta toplama işleminden önceki son kontrolümde bu adamda bu işlemi yapmayacağım diye ağlayarak çıkmıştım muaynehanesinden. Gelişmelerin nasıl olacağını sorduğumda bana sesini yükseltip "önce yumurtaları bir toplayalım hemen transferi sorma" diye kaba bir tavır sergilemişti. Çok çirkindi. Hemen bir arkadaşımın doktoru ile görüştüm ve tranfer için başka çözümler aramaya başladım ama bu zamana kadar getirdiğim için tüp bebek denemesini onda yapmaktan başka çaremde kalmadı. Yumurta toplama işlemine giderken konu ile ilgili hiç bir fikrim olmadan koyun gibi gitmiştim. Ne işlem hakkında nede neler yapılacağı konusunda hiç bir fikrim yoktu.
Hayatımda hiç tüp bebek denememiş biri olarak körü körüne tedavinin sonuna geldim. Maalesef sonuç yine negatif.
12. günü bekleyemediğim için 10. günde tahlil yaptırmıştım beta HCG değerim 0,52 çıktı, tabi çok moralim bozuldu, çok ağladım. Resmen kayıp acısı yaşadım, testin sonucunu Faruk Bey'e gönderdim birde testi erken yaptırdığım için bana bir güzel bağırdı. Sonra iki gün sonra testi tekrarlayın dedi. Yani bugün testi tekrar yaptırdım sonuç 0,10 çıktı. Kendisine testin sonucunu saat 1 de gönderdim, saat 17:30 oldu Faruk Bey den hala ses seda yok. Bir arayıp hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi bile demedi.

ŞİMDİ SİZCE BU İYİ VE GÜVEN VEREN BİR DOKTOR MU? Kararı size bırakıyorum....

Bu yolda uğraş veren tüm anne adaylarının en kısa zamanda bebişlerini kucaklarına almalarını dilerim. Hepimiz için dua ediyorum. Allah hepimizi insani duygularını kaybetmemiş doktorlarla karşılaştırsın. AMİN

Merhaba arkadaşlar, ben evlendikten 6 ay kadar sonra çocuğum olmadığı için acıbadem hastanesine gittim, dr. seninle galiba biraz fazla görüşeceğiz dedi muayeneden sonra öğrendim ki 2 adet nur topu gibi sağ ve solda çikolata kistlerim varmış. Sonra araştırdım, yazılarınızı okudum. Birkaç doktor gezdim, Faruk Bey de bunların arasındaydı. Bana kısa ve net "ameliyat" dedi. "Tüp bebek olmaz m" dedim. "Tutmazsa gene ameliyat olacaksın" dedi. Neyse biraz daha bekleyelim dedim. Olmadı, tekrar acıbademe gittim, ya tüp bebek ya da laparoskopi dediler. Prof. Tayfun Bağış la birlikte görüştük, senin kararın dedi ama ameliyattan da korkuttu. Tüp bebek çok basit 10 günlük bişey dediler. Bir kere deneyelim dedik. 10 gün 20 gün oldu. anestezi alacağım söylenmemişti onu da aldık yumurta toplatmak için. yumurtaları fazla uyarmışlar, 1 hafta 10 gün yatamadım sancılardan. Allah kimseye yaşatmasın. Doktorum da saolsun kılcal damarı iğneyle zedelemiş olabiliriz, kanama olabilir deyince iyice korktum. ameliyat olsam daha iyiymiş dedim . Sonunda hamile kaldım, ikiz bebek olduğunu duyunca da çok sevindik. acılar geride kaldı. ama sevincimiz kısa sürdü. 2 aylıkken kaybettim bebeklerimi. bu yaşadığım olumsuz tecrübeden sonra bir daha hastaneye adımımı atmam, olursa olur olmazsa olmaz, herkesin bebeği yok ya dedim. bekledim. sonra gene; niye ameliyat olmuyosun şeklindeki tepkilerden ve "ben elimden geleni yaptım artık bitti" demek için ameliyat olmaya karar verdim. Faruk beyle irtibata geçtim acıbadem fulya hastanesinde ameliyatımı oldum. En zor olanı karar vermek, sonrası zaten Rabbim ne yazdıysa o oluyor. Sen acı çekeceksin derse dünyanın en iyi profesörü de olsa çekeceksin. Çekmeyeceksin derse de en vasıfsız beğenmediğimiz doktorun bile ameliyatı acısız oluyor. Faruk bey hiç konuşkan bir insan değil ama net. hikaye anlatmıyor. zaten ben şimdiye kadar hiç "canını sıkma tatlım, hayırlısı olsun, merak etme herşey çok güzel olacak" gibi sözler söyleyen doktor görmedim. bulursanız mutlaka haber verin. Ameliyatıma gelince çok kısa sürmüş, ne zaman uyuduğumu bile anlamadım, uyandığımda yorganın altına borularla sıcak hava üfletip beni ısıtıyorlardı, bayıldım. gaz sancım çok az oldu, zaten bende her zaman olan şey:)hastane çok güzeldi, kesinlikle ameliyat olacaksanız orada olun, hemşireler yarım saatte bir kontrole geldi, hepsi güler yüzlü, hastane tertemiz, sessiz, otel gibi. şimdi bekliyecez bakalım:49:

çok geçmişolsun! Umarim en kısa vakitte evladınızı-larınızı kucağınıza alırsınız! Faruk hoca şeker gibi bir doktor
Düşünsenize, kim size "kesinlikle bu tüp bebek denemeniz tutacak, ben tutturacağım" diye ümit verebilir ki? Faruk hoca da veremez, o yüzden sessiz kalmayı tercih ediyor.. Bize de tedavimize başlaken -Kesinlikle size tüp bebek yapacam, içiniz pek rahat olsun, demedi şüphesiz! Biz de -ilk denemede tutacak, tutmazsa hemencecik hekimi değiştirelim, demedik..

Eşim ve ben, bir gece külahları koyup konuştuk..
Elimizden gelen herşeyi yapalım, olmadı..olmadı.. can sağlığı ama hekim değiştirmek yok, gelinebilecek en iyi hekime geldik dahası hocasına güvenmeyip öğrencisine güvenmek abeste iştigal olur, dedik. Her gece uykuya dalmadan önce, içimden bir ses "doğru adrestesin" dedi... Kimi zaman kendimize güvenimizi yitirdik inanın.. İkimiz de kendimizi Faruk hocanın iradesine bıraktık!.. Ne olacaksa olacaktı işte..

Velhasıl fazla yormadan geldi bebek..

umarım siz de bizim yaşadığımız mutluluğu yaşarsınız..

sevgiler..

Merhaba. Zeynozeyno arkadaşım ben özel mesaj yazamadığım için buraya yazıyorum. "Ben Kadıköyde gittiğim başka bir doktordan da Faruk beyin çok iyi olduğunu duydum ve içim iyice rahatladı. Ameliyatım çok iyi geçti çok şükür. Acıbadem Fulya Hastanesi de çok iyiydi. Faruk Bey de çok pratik ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim. Ücreti biraz fazla özel muayenesine gittim ben nişantaşında 250 tl idi. Ameliyata karar verince bir daha muayene olmadım telefonla ameliyat olmak istediğimi söyledim. Dosktorum görüşmeleri yaptı acıbadem Hastanesini ayarladı. yani doktorumu da ameliyattan önce gördüm:) Hastane ücreti sanırım 3000 tl civarında idi, doktor ücreti de 3500 tl. Doktorumun benim sigorta şirketimle anlaşması olmadığı için indirimli olarak 2100 tl ödeme yaptım doktoruma. Hastaneye para vermedim sigorta karşıladı. Sizin sigortanız yoksa maliyetini hastane ve doktor oalrak ayrıca hesaplattırın ve sorun. Geçmiş olsun, iyi günler dilerim."

Merhaba,
ilk bebeğimi 34 haftalıkken kaybettim ve daha sonra faruk Beye gittim ilk görüşmede elime bir yığın tahlil listesi verdi verdi sonuçlar çıkınca bana gel dedi vede hiç yanılmadı verdiği tahlillerin yarısı bende anormal çıktı uzun sürmedi hamile kaldım tüm gebeliğim boyunca yığınla ilaç kullandım ve şuan 1 yaşına girecek olan bir oğlum var.

Bence Faruk bey konusunda gerçekten çok iyi bir doktor ayrıca iyi niyetli tahlilleri falan hep çapada beş kuruş vermeden yatırdık sayesinde. Faruk Bey sadece çok az konuşuyor net konuşuyor ve karşısındakinin fazla konuşmasından hiç hoşlanmıyor (bu arada bende birkaç kez azar yedim), çok fazla empati kurma yeteneği yok ama insanlığı ve doktorluğu mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim.

K
Merhaba, öncelikle çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Umarım en kısa zamanda, sağlık ve huzurla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. ben de Faruk BUYRU hastasıyım. İlk micro denememizde hamile kaldım ve yakın zamanda bebeğimiz dünyaya geldi.

Şöyle bir bilgi geçmek isterim ki, tedavi esnasında birden fazla sinir krizi geçirdim. İğneleri göbeğime kendim şırınga etmeye başladığım andan itibaren gerildim. Hemşireye yaptırmayı da yediremedim kendime (saçma ama o zamanın ruh haliyle olağan) Faruk Hoca'nın muayenehanesine gittiğim her kontrol gününde "Bu gün iğnelerin son günü inşallah" diyerek koştum, kontrol çıkışı, elimde iğne reçetesiyle her çıkışımda ağlaya ağlaya yürüdüm kalabalık caddelerde.. Bir akşamüstü, kontrole gidişimde "-Bu defa söyleyteceğim, iğneler bitsin artık, diyeceğim" dedim kendi kendime.. Söyleyemedim.. Kapıda gak guk oldum, O da anlamadı, kendi hesabına -Bu hatun sıyırdı herhalde, dedi belki.. Bir defasında da kontrol esnasında soracak oldum aynı soruyu.. Bağırdı :)

Bu tabloya baktığımda FARUK HOCA'NIN HERHANGİ BİR SUÇU YOK! O ZAMAN DA BEN HOCAYI SUÇLAMADIM! HORMON İĞNESİ ORGANİZMAYA PRES YAPIYOR.. TEDAVİ ZATEN BAŞTAN AŞAĞI STRES.. BÜNYE KALDIRIR YA DA KALDIRMAZ!.. HOCA NE YAPSIN PARDON?? ADAM İŞİNİ YAPMAKLA MEŞGUL! -ahh bayan, ne oldu size, aman da aman agucuk bugucuk mu bekliyoruz? Vallahi ben onca gerilime rağmen hocayı gıdım suçlamadım.. Aksine bir de özürleştim.. -Kendime ağır geliyorum, dedim.. Nişantaşı'ndaki o kalabalık caddelerde ağlaya ağlaya yürüdüğüm günleri bilirim ben.. İnsanlar bana çarptı, ben insanlara.. Kafamı kaldırıp da bakmadım kim bana çarptı.. Ben kime çarptım.. Küfür etseler gıgım çıkmazdı.. Zaten ağlıyordum.. Faruk hocanın suçu ne pardon??? Adamın suçu ne pardon?? Hiç dikkat etmediniz mi kapının önündeki kalabalığa?? Hepsi benim gibi.. Sizin gibi.. Adam hepimizin duygularına hitab etmeye çalışırsa evin yolunu bulamaz bence..

Belki umulan başarıya erişememenin verdiği bir kızgınlık bu.. Bence daha konuşkan bir hekimle yola devam ediniz.. Sakin bir doktor Faruk hoca.. Bu da geriliminizi arttırmış olabilir..

Sürahiyi ters çevirince şu soru çıktı ortaya

-BU TEDAVİ BAŞARILI OLSAYDI, FARUK HOCA YİNE ASKER Mİ OLMALIYDI???

:))
K
Sevgilerimle.. kolay gelsin..
Faruk buyrumu iyii doktorr ewet iyi ama hangi konuda orası meçhul...

Arkadaşlar, iyi bir kadın doğumcu arıyorsanız gözünüz kapalı Faruk Beye gidebilirsiniz.
Teşhisleri hep doğru çıktı bende. Uyguladığı tedavide basit ve masrafsız yöntemler seçmeye çalışıyor.
Özel sağlık sigortanız yoksa, ufak muayenelerinde ücret talep etmiyor.
Telefonla gece gündüz ulaşılıyor.
Durumunuza göre sıra falan gözetmeksizin içeri alıyor.
Sakin yapısıyla elinizi ayağınıza dolandırmıyor. Prof. olarak yüzlerce hasta görmüştür ona rağmen benim kaşıntım var, kilo alıyorum gibi ufak tefek sorularımı bile bu da birşey mi diye yaklaşmadı.
Geçmiş olsun şimdiden hepinize.

Sevi

Back
X