Dr.Faruk DİNÇŞAHİN hastaları

merhaba ben de Faruk beyin hastasıyım:) ama çok yeni...bir kaç kişiden referans ile bu doktora gelmeye başladım...ve doktoruma çok güveniyorum çünkü gerçekten öyle bir rahatlık veriyor insanın içine ve gerçekten bütün sorularınızı sabırla dinleyip cevap veriyor...

Tamamen katılıyorum.Faruk Bey gerçekten iyi bir doktordur.2 doğumumu da O yaptı.Tanıdığım bir çok kişi de hastası.Hiç böyle kötü bir şey de duymadım şimdiye kadar.Ben gözüm kapalı tavsiye edebilirim.Gerçekten ilgili ve bilgili bir doktor.

bende hiç duymadım ve resmen şok oldum bu yazıyı okuyunca..resmen çamur at izi kalsın politikası...faruk beyin nasıl bir insan olduğunu bilmesem yılladır inanırım bu hikayeye ama bariz belli kasıtlı yazıldığı..benimde etrafımda onlarca akrabam arkadşaım yakınım var onun hastası bir tanesinin bile ağzından olumsuz tek kelime duymamışımdır...çekirge devlet hastanesinde diğer doktorların kapılarında hasta beklerken faruk beyin kapısı hınca hınç doludur bunu görmemek imkansız ne buluyolar bu insanlar o zaman bu adamda niye onun kapılarını aşındırıyolar

Faruk Beyle dogumu hangi hastanede yaptınız? Memnunmusunuz? Özel muayene ücreti ne kadar acaba?Testleri nerde yaptırıyorsunuz?

bende faruk beyin yaklaşık 2 yıllık hastasıyım ve kendisinden çokta memnunum çok iyi bir doktor ve hastalarıyla fazlasıyla ilgilenen bi doktor henüz bebeğim yok benim ama kendisi hakkında yazılanları okuyunca asla inanmadım.bu okuduklarımdan sonra hastası olmaktan vazgeçmeyide asla düşünmüyorum kendisi alanında uzman bi doktor bence.

Back
X