Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yorum için özür dilerim aşırı fevri olmuş ameliyat komplikasyonlari yasayan biri olarak surat ve nefessizlik insanı şoka sokabiliyor.ameliyat olduktan sonrada aynadan uzak durun tavsiyem.nefes problemim geçti herşey yolunda.tavsiyem aynalardanda uzak durun ilk 1hafta
Bu yorum için özür dilerim aşırı fevri olmuş ameliyat komplikasyonlari yasayan biri olarak surat ve nefessizlik insanı şoka sokabiliyor.ameliyat olduktan sonrada aynadan uzak durun tavsiyem.nefes problemim geçti herşey yolunda.tavsiyem aynalardanda uzak durun ilk 1hafta
Merhaba, uzun zamandır siteye girmiyordum. Bu cevap geç oldu belki ama bakınız gerçekliği açısından belirtiyorum yaklaşık 4sene geçti benim ameliyatımdan ve hiçbir şikayetim yok. Şahsen tavsiye ederim kendisini hangi şikayetiniz varsa dilediğinizce gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ancak şunu asla unutmamak lazım hasta doktor uyumu da çok önemli en az birkaç doktorla görüşüp hangi teknikle ameliyat yaptığını vs öğrenin sorun içinize sinen doktora olmanızı tavsiye ederim. Benim içime sinen Ferhatbey olmuştu vedoğru bir karar olduğu için çok memnunum. Ameliyat sonrasında benim vücut yapım farklı olduğu için herkeste aynı etki olmaz tabiiki. benim ince bir derim varmış ödemler vs geçince emin olun hiçbir sorun kalmadı. Eskisinden daha sağlıklıyım. Herkese sağlıklı huzurlu ömürler dilerim :)
Bu yanıt için çok özür dilerim kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bu cevap 5sene önceki ameliyatın ilk anlarında yazılan bi yorum :) asla şikayetim yok. Sakın yanlış anlaşılmasın yorumlardan. Sadece ödemlerle ilgili sıkıntım vardı o da zaten burun ameliyatı ile ilgili değil narkoz ve vücut tipi, derisi ile ilgiliymiş :)) herkese çok geçmiş olsun. Sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler dilerim