Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nebil bozdoğanın görüşmesi ücretsiz diyorlar ama ben görüşme sonunda eşimle para konusunda anlaşırsak ameliyat olabilirim dedim. olmama durumundan benden aldıkları kaporayı geri vereceklerini söylemişlerdi.ailevi bir anlaşmazlıktan dolayı ameliyat olmayacağım dediğim halde benden aldıkları parayı geri vermediler.söyledikleri de şuydu:nihayetinde doktor size vakit ayırdı o da muayene ücretinden sayılsın.Şimdi ben böyle bir doktora nasıl güvenebilirim ki?
nebil bozdoğanın görüşmesi ücretsiz diyorlar ama ben görüşme sonunda eşimle para konusunda anlaşırsak ameliyat olabilirim dedim. olmama durumundan benden aldıkları kaporayı geri vereceklerini söylemişlerdi.ailevi bir anlaşmazlıktan dolayı ameliyat olmayacağım dediğim halde benden aldıkları parayı geri vermediler.söyledikleri de şuydu:nihayetinde doktor size vakit ayırdı o da muayene ücretinden sayılsın.Şimdi ben böyle bir doktora nasıl güvenebilirim ki?
Arkadaşlar ben Ferruh Bingül e burun ameliyatı oldum ve çok memnunum. Yardımcı olabilirim..
canım seni arkadaş olarak ekledim sormak istediğim şeyler var![]()
Özelden mesaj atmayı denedim ama 50 mesajı tamamlamadığım için gönderemedim. Tabii ki yardımcı olmak isterim fakat nasıl konuşabiliriz özelden??
canım yardımcı olursan çok sevinirim tşkler:)Arkadaşlar ben Ferruh Bingül e burun ameliyatı oldum ve çok memnunum. Yardımcı olabilirim..
canım beğenmemenin sebebini paylaşabilir misinHiç ama hiç memnun kalmadım....
canım ekleyebilirsen beni de çok sevinirimArkadaşlar ben Ferruh Bingül e burun ameliyatı oldum ve çok memnunum. Yardımcı olabilirim..
niye memnun kalmadin bende ferruh beye gidecektim lutfen cevap yazarmisinizHiç ama hiç memnun kalmadım....