DR. Ferruh Bingöl-ANKARA

nokia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
2
0
36
Ankara
Merhaba, ben de burunucu estetiği olmak istiyorum. Dr. Ferruh Bingöl ile görüştüm. Dr. Ferruh Bingöl'e ameliyet olan var mı?

ferruh bıngulü bende cok arastrmaya calıstım ama fazla kısı bulamadım buldugum bı kişi vardı burunucu estetıgı olan arkadslarımda var görsmek ıstersen dmet o hıc memnun degıl çok pişman bende vazgectım ama sen yınede ıyıce bı arastır derım herkesın aynıı olacak degıl

yine bu sitede bazı arksdaşlar çok övmüşler ..ankara marka falan demişler hatta..ben yarın nebil bozdoğana gidicem ön görüşme için..ferruh beyide düşünüyodum ama soğudum şimdi..yani bir tane bile kötü haber duysam acaip korkuyorum hemen vazgeçiyorum o kişiden..

nebil bozdoğanın görüşmesi ücretsiz diyorlar ama ben görüşme sonunda eşimle para konusunda anlaşırsak ameliyat olabilirim dedim. olmama durumundan benden aldıkları kaporayı geri vereceklerini söylemişlerdi.ailevi bir anlaşmazlıktan dolayı ameliyat olmayacağım dediğim halde benden aldıkları parayı geri vermediler.söyledikleri de şuydu:nihayetinde doktor size vakit ayırdı o da muayene ücretinden sayılsın.Şimdi ben böyle bir doktora nasıl güvenebilirim ki?

nebil bozdoğanın görüşmesi ücretsiz diyorlar ama ben görüşme sonunda eşimle para konusunda anlaşırsak ameliyat olabilirim dedim. olmama durumundan benden aldıkları kaporayı geri vereceklerini söylemişlerdi.ailevi bir anlaşmazlıktan dolayı ameliyat olmayacağım dediğim halde benden aldıkları parayı geri vermediler.söyledikleri de şuydu:nihayetinde doktor size vakit ayırdı o da muayene ücretinden sayılsın.Şimdi ben böyle bir doktora nasıl güvenebilirim ki?

bencede kesınlıkle haklısın.. doktorun takıldıgı tavırda çok önemli allah bilir yarın berbat bi burun yapsa işin içinden böyle sıyrılacakk hiç hoş değil yaptıkları muayenede gözle temas yani bu kadarda olmazki ya !

bunları dr lar hakkındaki görüşler kısmına yazmalı..orda biçok insan her başlığı okumadan inanabiliyo bazı yazılanlara..memnun kalanlar var ama ben şu reklam amaçlı üyelikler yüzünden nebile savaş açmış durumdayım..çok sinirimi bozdu..

Özelden mesaj atmayı denedim ama 50 mesajı tamamlamadığım için gönderemedim. Tabii ki yardımcı olmak isterim fakat nasıl konuşabiliriz özelden??

Ben burun estetiği olmak istiyorum 2doktor arasında kaldım biri ferruh bey. Sizde ona ameliyat olmussunuz memnun musunuz? Ne zaman olmustunuz

Back
X