DR.Figen Taer Gney

Ben ona gıttım.ayrıntılara çok dıkkat edıyor bu hoşuma gıtmıştı.ama memorial pahallı bır hastane o yuzden gitmekten vazgeçtim.ama hekim iyi bir hekim gibi

bende figen hanımım hastayım ilk doğumumdada o takip etmiştim çok memnun kaldım sonrasında bir düşük yaptım yine doktorumdu şimdi 3. ye hamileyim ve yine doktorum kendisi 24 saat ulaşabiliyorsun çok rahat sadece hastane biraz pahalı normal doğum 5500 sezeryan 7000 civarı özel sigortan varsa sadece çocuğun masraflarının ödüyorsun sigortalara indirimli fşiyat uyguluyolar 5000 doğum teminatın varsa yeterli oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir

Benim doktorumdu.ılgili,kibar ve çok sabırlı bir doktordur.Diğer özel hastane doktorlarının çoğu gibi hemen sezeryana alıp kolayına kaçmaz olayın.
Ben normal yapmıştım ve benimle beraber neredeyse 14 saate yakın hastanede kalmıştı.
Doğum anında doktorun iyiliğini daha iyi anlıyorsunuz.Doğumdan sonra dikişlerimde de hiç bir problem yaşamamıştım
Yine düşünsem gitmek isteyeceğim tek doktor.

kesinlikle dr figen hanım derim,ilk zamanlar bende o kadar araştırıp karar vermiştim,hizmet kalitesi dr umun ilgisi alakası çok güzeldi,maddi olarak yetemeyeceğimizi düşünüp,başka bir hastaneye yönlenmiştik tavsiye üzerine,arada dağlar kadar fark vardı,diğer ay tekrar geri döndüm ,eşimede bunu bu olay çok özel insan bir kere yaşayacak bu kadar güven veren bir hekimi bırakama dedim,sağolsun oda anlayışla karşıladı ve hamileliğimi ve doğumumu memorialda figen hanım da oldum,iyi kide olmuşum,,,,,,,kendim için yaptığım şu hayattaki en özelşey oldu

Ben hamile degilim ama genel Jinekoloji kontrollerime Dr. Figen Taser Güney´e gidiyorum.

Gercekten burada okuduklarimi görünce cooook sevindim.

Bende memnunum ve bir gün eger cocugum olursa emin ellerde oldugumu bilmek güzel birsey.

Ben Dr. hanimi Memorial internet sitesinden resim´deki samimiyete göre secmistim...Iyi´de yapmisim! :nazar:

kızlar figen hanımın hastanedeki odasında üç boyutlu ultrasonu varmı? tahlil falan isterse onlar ne kadar tutuyor? mantar hastalığım var fransadaki doktorumdan tahlillerimi aldım ama figen hanımda istermi

kızlar figen hanımın hastanedeki odasında üç boyutlu ultrasonu varmı? tahlil falan isterse onlar ne kadar tutuyor? mantar hastalığım var fransadaki doktorumdan tahlillerimi aldım ama figen hanımda istermi

Canim, ultrason aleti var odasinda ama üc boyutmu degilmi bilmiyorum..Neticede kocaman hastane, onun odasinda yoksa bile baska bir odada vardir yani!

Ücretler hakkinda bence sen direk Memorial Danismayi aramalisin...Fiyatlar degisebilir!

Benim calistigim sirketten özel sigortam var ve dolayisiyla ayakta muayenenin sadece 20% kendim ödüyorum..!

Elinde tahlil varsa, tabiki yaninda götür...Tip dili herzaman aynidir...!

Canim, ultrason aleti var odasinda ama üc boyutmu degilmi bilmiyorum..Neticede kocaman hastane, onun odasinda yoksa bile baska bir odada vardir yani!

Ücretler hakkinda bence sen direk Memorial Danismayi aramalisin...Fiyatlar degisebilir!

Benim calistigim sirketten özel sigortam var ve dolayisiyla ayakta muayenenin sadece 20% kendim ödüyorum..!

Elinde tahlil varsa, tabiki yaninda götür...Tip dili herzaman aynidir...!

çok teşekkür ederim cevabn için canım, muayene ücreti 175 tl dediler.

diğer detayları sormamıştım bilen biri varsa yazsa sevinirim.

Back
X